Kurva umire-kurva gasi se
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Kurva umire-kurva gasi se
UEFA je obavestila francuske vlasti o neregularnim radnjama na meču između PSŽ-a i Crvene zvezde, a razlog je pokušaj klađenja jednog od Zvezdinih čelnika.
PSŽ je deklasirao Zvezdu na "Parku prinčeva" u drugom kolu Lige šampiona sa 6:1, a pre meča mnogi su očekivali baš ovakav ishod.
Ugledni francuski portal "L'Ekip" tvrdi da je neko od funkcionera Crvene zvezde pred meč pokušao da uplati čak 5.000.000 evra na pobedu Parižana od barem pet golova razlike protiv srpskog prvaka, a da je UEFA to saznala i obavestila nadležne u Francuskoj.
Kako navodi L'Ekip, doušnik koji je obavestio predsednika UEFA Aleksandera Čeferina je veoma pouzdan, a neimenovani "visoki čelnik" iz redova crveno-belih je planirao da profitira sa ogromnom uplatom preko više kladioničarskih izvora.
Zarada ovog funkcionera bila bi više desetina miliona evra, a dobitak je on navodno trebalo da preuzme u jednom pariskom lokalu posle meča. Ipak, policija nije stigla na to mesto na vreme, tako da nije poznato da li je do primopredaje došlo.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=10&dd=12&nav_id=1455272
PSŽ je deklasirao Zvezdu na "Parku prinčeva" u drugom kolu Lige šampiona sa 6:1, a pre meča mnogi su očekivali baš ovakav ishod.
Ugledni francuski portal "L'Ekip" tvrdi da je neko od funkcionera Crvene zvezde pred meč pokušao da uplati čak 5.000.000 evra na pobedu Parižana od barem pet golova razlike protiv srpskog prvaka, a da je UEFA to saznala i obavestila nadležne u Francuskoj.
Kako navodi L'Ekip, doušnik koji je obavestio predsednika UEFA Aleksandera Čeferina je veoma pouzdan, a neimenovani "visoki čelnik" iz redova crveno-belih je planirao da profitira sa ogromnom uplatom preko više kladioničarskih izvora.
Zarada ovog funkcionera bila bi više desetina miliona evra, a dobitak je on navodno trebalo da preuzme u jednom pariskom lokalu posle meča. Ipak, policija nije stigla na to mesto na vreme, tako da nije poznato da li je do primopredaje došlo.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=10&dd=12&nav_id=1455272
Guest- Guest
Re: Kurva umire-kurva gasi se
Serbia Strong wrote:Hahahahh, karao sam svoju kevu smrdljivu kurvetinu.
Guest- Guest
kingkong7 wrote:Serbia Strong wrote:Hahahahh, karao sam svoju kevu smrdljivu kurvetinu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Gasi sveEnd wrote:kingkong7 wrote:Serbia Strong wrote:Hahahahh, karao sam svoju kevu smrdljivu kurvetinu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Kurva umire-kurva gasi se
» Hrvatski policijaci tukli su nas nogama, a slovenski tresli elektrošokerima... Stalno nam urlaju 'kurva, kurva'
» Poludjela Rudanica!Jedna kurva manje.Ubijenu zenu na zagrebackoj Kajzerici rekla da je kurva i nije steta sto je ubijena
» sutra 09.06.2018g. TRIBINA
» "Malena" kurva
» Hrvatski policijaci tukli su nas nogama, a slovenski tresli elektrošokerima... Stalno nam urlaju 'kurva, kurva'
» Poludjela Rudanica!Jedna kurva manje.Ubijenu zenu na zagrebackoj Kajzerici rekla da je kurva i nije steta sto je ubijena
» sutra 09.06.2018g. TRIBINA
» "Malena" kurva
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1