Ulice u Beogradu dobijaju nova imena: Evo šta će sve da se promeni, i zbog čega
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ulice u Beogradu dobijaju nova imena: Evo šta će sve da se promeni, i zbog čega
Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
Zvuci tak' nekako Jugoslovenski, ne ...
Mice to, ali ekspresno se gradi u ime Draze nekakav mali Aerodrom.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=07&dd=27&nav_id=1711515
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ulice u Beogradu dobijaju nova imena: Evo šta će sve da se promeni, i zbog čega
jastreb wrote:Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
To je Porec taj neki tamo, HR ili SLO, gde vec...
Bio sam po svadbama Brozovih, nemam nista protiv Juge, ali nema logike da Srbija
gura nesto, sto su ostali koji su se kleli u isto prvi udarili po istoj.
Budimo realni.
Samo u HR je sve unisteno, sto je imalo simbola sa istom.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ajmo opet zbog čega vama trebalo 30 godina da krenete čistiti to, i očito da nećete počistiti...Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
Bio sam po svadbama Brozovih, nemam nista protiv Juge, ali nema logike da Srbija
gura nesto, sto su ostali koji su se kleli u isto prvi udarili po istoj.
Budimo realni.
Samo u HR je sve unisteno, sto je imalo simbola sa istom.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U Srbiji. Ta ulica se zove ne po onom istarskom Porerču već po gradiću u Srbiji.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
Samo to one budale ne znaju.
2014-04-22
ne zove se po gradiću... nego po porečkoj reci... istina nekada u ranijim vremenima donji milanovac se zvao poreč... a porečka reka ti je u stvari dunav sa svim svojim pritokama do đerdapske klisure....jastreb wrote:U Srbiji. Ta ulica se zove ne po onom istarskom Porerču već po gradiću u Srbiji.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
2015-08-08
Svašta se događa. Ima nevjerojatnih stvari.
Evo, ja sam danas ujutro mijenjao košulju po padežima, i otpao mi gumb.
Mislim, što, ja znam prišiti gumb, i nađem iglicu i konac, kad ono, što? Uopće nije puknuo konac, nego su se u gumbu spojile ove dve rupice u jednu dugačku. Onaj 'most' između dve rupice je puknuo.
Mislim da je bio akuzativ. Koga, što.
I jebiga...
Evo, ja sam danas ujutro mijenjao košulju po padežima, i otpao mi gumb.
Mislim, što, ja znam prišiti gumb, i nađem iglicu i konac, kad ono, što? Uopće nije puknuo konac, nego su se u gumbu spojile ove dve rupice u jednu dugačku. Onaj 'most' između dve rupice je puknuo.
Mislim da je bio akuzativ. Koga, što.
I jebiga...
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
jer tamo žive šiptari?
Od svih mamlaza, najviše me nervira marcelus.
Ne znam zašto?
Ništa mi nije kriv.
Ne znam zašto?
Ništa mi nije kriv.
crvenkasti-
2014-04-17
mrcell...citao sam tvoju zadnju kolumnu...dodao bi nesto u svezi zokija sto si zaboravio...on se dize ko strela kad namirise sinjske arambasice i feštu...budi se ako treba i u tri ujutro..evo bez problema sudjelovat ce u tradicijama i protokolarima na sinjskoj alci...zato sto c esve mirisati od armabasica,janjetine,prsuta.....marcellus wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
jer tamo žive šiptari?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:mrcell...citao sam tvoju zadnju kolumnu...dodao bi nesto u svezi zokija sto si zaboravio...on se dize ko strela kad namirise sinjske arambasice i feštu...budi se ako treba i u tri ujutro..evo bez problema sudjelovat ce u tradicijama i protokolarima na sinjskoj alci...zato sto c esve mirisati od armabasica,janjetine,prsuta.....marcellus wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
jer tamo žive šiptari?
Tebi on nije mamlaz?
crvenkasti-
2014-04-17
necrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:mrcell...citao sam tvoju zadnju kolumnu...dodao bi nesto u svezi zokija sto si zaboravio...on se dize ko strela kad namirise sinjske arambasice i feštu...budi se ako treba i u tri ujutro..evo bez problema sudjelovat ce u tradicijama i protokolarima na sinjskoj alci...zato sto c esve mirisati od armabasica,janjetine,prsuta.....marcellus wrote:jastreb wrote:Ali zasto micu Porec???
jer tamo žive šiptari?
Tebi on nije mamlaz?
2015-09-08
Nikome ništa ne vjerujem iz prostog razloga što i ja sam cijelo vrijeme lažem.
crvenkasti-
2014-04-17
bjelovarska ce promjeniti naziv u ulicu milana tepica... ...
2015-09-08
ali ne bi bio to toliki štos da vec ne postoji ulica milana tepica u beogradu....ovi su jebeno zaluđeni
2015-09-08
pa možda su bila dva milana tepićavuksadinare wrote:ali ne bi bio to toliki štos da vec ne postoji ulica milana tepica u beogradu....ovi su jebeno zaluđeni
2015-08-08
Pa i ja bi po mili nazvala...petarde
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa da. Na to sam i mislio. I ja sam uvjeren da i ta ulica nosi ime po tome Poreču.michaellcmacha wrote:ne zove se po gradiću... nego po porečkoj reci... istina nekada u ranijim vremenima donji milanovac se zvao poreč... a porečka reka ti je u stvari dunav sa svim svojim pritokama do đerdapske klisure....jastreb wrote:U Srbiji. Ta ulica se zove ne po onom istarskom Porerču već po gradiću u Srbiji.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Ali Poreč je u Srbiji!Serbinho-3 wrote:
Negdje sam pročitao da mjenjaju i naziv Požeška.
2014-04-22
pa požega ima kod njih tamo kod Užicajastreb wrote:Pa da. Na to sam i mislio. I ja sam uvjeren da i ta ulica nosi ime po tome Poreču.michaellcmacha wrote:ne zove se po gradiću... nego po porečkoj reci... istina nekada u ranijim vremenima donji milanovac se zvao poreč... a porečka reka ti je u stvari dunav sa svim svojim pritokama do đerdapske klisure....jastreb wrote:U Srbiji. Ta ulica se zove ne po onom istarskom Porerču već po gradiću u Srbiji.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:
Ali Poreč je u Srbiji!
2015-08-08
Zato se i čudim. Možda neki beogradski birokratski šupak porijeklom iz Hrvatske ili Bosne to ne zna.michaellcmacha wrote:pa požega ima kod njih tamo kod Užicajastreb wrote:Pa da. Na to sam i mislio. I ja sam uvjeren da i ta ulica nosi ime po tome Poreču.michaellcmacha wrote:ne zove se po gradiću... nego po porečkoj reci... istina nekada u ranijim vremenima donji milanovac se zvao poreč... a porečka reka ti je u stvari dunav sa svim svojim pritokama do đerdapske klisure....jastreb wrote:U Srbiji. Ta ulica se zove ne po onom istarskom Porerču već po gradiću u Srbiji.Serbinho-3 wrote:
2014-04-22
U Rijeci je do 91.bio Beogradski trg. Sad je Trg bana J.Jelačića.
No u razgovoru među ljudima često se još čuje Beogradski.
Često u busu čujhem starije ljude ili poneku bakicu,gdje šoferu kažu "Morete mi stat na Beogradski?!"
Često u busu čujhem starije ljude ili poneku bakicu,gdje šoferu kažu "Morete mi stat na Beogradski?!"
2014-04-22
jel šapćejastreb wrote:U Rijeci je do 91.bio Beogradski trg. Sad je Trg bana J.Jelačića.
2015-08-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Zbog čega su Bosanci bacali omote i kutije kaseta?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» Zbog čega su Bosanci bacali omote i kutije kaseta?
» Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
» Zbog čega kasni isporuka ruskih borbenih aviona?
Page 3 of 8