Da remiziramo...
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
pa poanta svega...Eroo wrote:Lockdown je za sprječavanje eksponencijalnog širenja epidemije i u konačnici sprječavanje pada zdravstvenog sustava,Legendovich wrote:nije nimalo cudno..lockdown ne nanosi Israelu stete,jerbo su kapitalni produkcijski kapaciteti dislocirani po drugim drzavama svijeta..intelektualni poslovi pak,idu "žicom" i satelitom..u biti lakdaun je nesto sto je inace dobro za Israel..turisti??...nebitnoEroo wrote:
Israel ide ponovo 14 dana u lockdown. Čudno mi, sad kad sve "znamo", da se ne drže "švedskog" modela.
Oni iz Zagreba, šta su za "slobodu" sigurno bi im preporučili model "Lombardia".
a s time i smrtnosti. Pa ne samo pada smrtnosti zbog zaraze od COVID-a, već i smrtnosti kao posljedice pada zdravstvenog sustava.
Tko ne razumije ovaj dio neka podrobnije pogleda razvoj epidemije u Lombardiji, uključujuć i posljedice.
Guest- Guest
no..josh ne vidjeh covid-Mrtvaka..onako..niti na slici...postajem jako skeptican
Guest- Guest
:
Evo i za Israel važi: AC/7 DMA = 10.9Eroo wrote:Došao sam do zaključka da je omjer za HR: AC/7 DMA = ~10 (inače +/- 2).
Ako imaš Ro, možeš predvidjeti 7 DMA, a iz toga AC--> i dalje broj na liječenju + broj na respiratoru.
Last edited by Eroo on 12/9/2020, 12:30; edited 1 time in total
Ti si bar postao skeptičan, gnječ je razočaran...Legendovich wrote:gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..mutava baštarda wrote:Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...Legendovich wrote:ne vidim bash da padate na tlo u gomilama..
ahhh..gnječo je i apokalipticar...ja sve vise pogled drzim na ekonomskom aspektu ove mega,usudit cu se reci opsjene-cisto zamagljivanje realnosti,dok se uvode neka nova pravila za globalnu stoku sitna zuba..mutava baštarda wrote:Ti si bar postao skeptičan, gnječ je razočaran...Legendovich wrote:gnječo je pametan lik,a u pocetkuje sve bilo drugacije..nije bilo toliko nelogicnosti a "tajnovitost" je stvarala pretpostavke realisticnosti,neceg novog..istina i tada je bilo stvari koje su bile vrlo upitne,no ljudska priroda je takva da bar u pocetku uvijek naginje pesimizmu u takvim situacijama..mutava baštarda wrote:
Istina, eno ti tvoj profesor Gnječ. nađi ga da ti objasni ako Ero ne zna...
Guest- Guest
Zapadu je jasno da nikad nece moci cijenom konkurirati sve jacoj Kini,kao i cijenom rada...covid je tu da se izvrsi probno testiranje nad globalnim masama,koliko ju se moze stisnuti a da se ne pobune..idealna situacija jest neka nova bolestina i prateci zakoni koji granice za maršalovim zakonom..ukidanje prava masama,pojeftinjenje cijene rada i uvodjenje jeftinih novih tehnologija robotizacija u produkcijama..bez covida i pripadajucih im zakonima to ne bi bilo moguce izvesti...
jel ima tko sliku Covid-Mrtvaka??..
jel ima tko sliku Covid-Mrtvaka??..
Guest- Guest
Smrtnost zbog zaraze COVID.
Italija: 589/1 milijun stanovnika
Regija Lombardija : 1690/1 milijunstanovnika
Provincija Bergamo: 5,570/1 milijun stanovnika (samo za 40 dana!)
Švedska: 578/1 milijun stanovnika (stari podatak, ne objavljuju podatke već duže vrijeme???)
Hrvatska: 53/1 milijun stanovnika
Švedska: 578/1 milijun stanovnika (stari podatak, ne objavljuju podatke već duže vrijeme???)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eroo wrote:Smrtnost zbog zaraze COVID.
Peru:........... 922/1 milijun stanovnika ...no lockdown
Brazil:.......... 613/1 milijun stanovnika ...no lockdown
Hrvatska ........53/1 milijun stanovnika
Kina 34 LockdownEroo wrote:Eroo wrote:Smrtnost zbog zaraze COVID.
S Koreja 0 Lockown
Obični jebeni prehlad, šta se ovi političari zajebavaju s narodom?mutava baštarda wrote:Kina 34 LockdownEroo wrote:Eroo wrote:Smrtnost zbog zaraze COVID.
S Koreja 0 Lockown
Poznato je, ne izmišljam toplu vodu, da u ovakvim situacijama postoje ljudi koji vole čuti istinu,
ali postoje i oni koji žele čuti ono što vole čuti. Ovi zadnji su veliki problem u borbi s epidemijom.
To gledamo zadnjih dana diljem Europe i ostalog svijeta.
ali postoje i oni koji žele čuti ono što vole čuti. Ovi zadnji su veliki problem u borbi s epidemijom.
STO je istina?...za svaku bolest bio je neki dokaz..ovo te proglase bolesnim,strpaju u ..nesh...umres proglase umrlim od covida i bog te veselio..DOKAZI??..nema..ja kazem da su svi umrli od seksualne prenadrazenosti..dokazi da nije..Eroo wrote:Poznato je, ne izmišljam toplu vodu, da u ovakvim situacijama postoje ljudi koji vole čuti istinu,
Guest- Guest
bome ni ja,dok ne vidim kako ljudi oko mene padaju mrtvi,ne vjerujem u te CNN baljezgarije,ta rekli su i da je sadam husein imao bioloska oruzja i nuklearni program pa na kraju ih tukli sa kalasnjikovima,rucnim bacacima i nekim improviziranim eksplozivnim napravama,unuk Sadama sa ekipom tjelohranitelja ih pokokao pun kukacLegendovich wrote:no..josh ne vidjeh covid-Mrtvaka..onako..niti na slici...postajem jako skeptican
SDŽ je dobro prikočila. Očigledno je Mutavi u karanteni.
Hrvatski stručnjak Nenad Ban i kolege iz Züricha: "Otkrili smo piratske vještine covida"
Izvor: ETH Zürich
Skupina znanstvenika s ETH-a iz Züricha, koju predvodi molekularni bilog Nenad Ban, i Sveučilišta Bern, do kraja su objasnili na koji to način virus SARS-CoV-2 uspijeva preuzeti kontrolu nad mehanizmima u stanici koju napada.
http://ba.n1info.com/Science/a461088/Hrvatski-strucnjak-i-kolege-iz-Z%C3%BCricha-Otkrili-smo-piratske-vjestine-covida.html
Izvor: ETH Zürich
Skupina znanstvenika s ETH-a iz Züricha, koju predvodi molekularni bilog Nenad Ban, i Sveučilišta Bern, do kraja su objasnili na koji to način virus SARS-CoV-2 uspijeva preuzeti kontrolu nad mehanizmima u stanici koju napada.
http://ba.n1info.com/Science/a461088/Hrvatski-strucnjak-i-kolege-iz-Z%C3%BCricha-Otkrili-smo-piratske-vjestine-covida.html
Po mome izračunu je u HR zadnjih 10 dana faktor reprodukcije virusa iznosio Ro=1.26.
Inače, taj faktor se računa za unazad zadnjih 10 dana. Kao info, izračun za zadnjih 7 dana
pokazuje "kočenje" - Ro=1.125. Pravo opadanje širenja virusa će se pokazati tek nakon Ro<1.0.
PS: Pravo stanje bi vidjeli ako bi izrisali 10 dnevni klizni dijagram od Ro, a to mi je previše posla.
Ako bi me Mutavi zamolio onda bih se potrudio, a ovako...
Inače, taj faktor se računa za unazad zadnjih 10 dana. Kao info, izračun za zadnjih 7 dana
pokazuje "kočenje" - Ro=1.125. Pravo opadanje širenja virusa će se pokazati tek nakon Ro<1.0.
PS: Pravo stanje bi vidjeli ako bi izrisali 10 dnevni klizni dijagram od Ro, a to mi je previše posla.
evo ja bih te zamolio da kompariraš broj zaraženi /umrli u HR i Sw ovaj Misec...Eroo wrote:Po mome izračunu je u HR zadnjih 10 dana faktor reprodukcije virusa iznosio Ro=1.26.
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50