KRŠĆANSKADRŽAVA
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRŠĆANSKADRŽAVA
Želje su jedno,mogućnosti su drugo,zato ćemo mi antifašisti gledat sa strane kada se muslići i katolčad budu međusobno posipali bijelim fosforom,uzet kokice i navijati.Regoč wrote:Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: KRŠĆANSKADRŽAVA
Džihadistima nisu prietnja kršćani, već liberali. Nijedan teroristički čin nije se dogodio u prepunoj crkvi, napadaju se legla nemorala. Dobro, napadaju i crkve, istina feministice i gejevi, ne džihadisti.Antif_No1 wrote:Želje su jedno,mogućnosti su drugo,zato ćemo mi antifašisti gledat sa strane kada se muslići i katolčad budu međusobno posipali bijelim fosforom,uzet kokice i navijati.Regoč wrote:Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4