ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KRŠĆANSKADRŽAVA

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

KRŠĆANSKADRŽAVA - Page 4 Empty Re: KRŠĆANSKADRŽAVA

Post by IL Risorto 2/12/2015, 12:35

Regoč wrote:
Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.
Želje su jedno,mogućnosti su drugo,zato ćemo mi antifašisti gledat sa strane kada se muslići i katolčad budu međusobno posipali bijelim fosforom,uzet kokice i navijati.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

KRŠĆANSKADRŽAVA - Page 4 Empty Re: KRŠĆANSKADRŽAVA

Post by Regoč 2/12/2015, 12:57

Antif_No1 wrote:
Regoč wrote:
Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.
Želje su jedno,mogućnosti su drugo,zato ćemo mi antifašisti gledat sa strane kada se muslići i katolčad budu međusobno posipali bijelim fosforom,uzet kokice i navijati.
Džihadistima nisu prietnja kršćani, već liberali. Nijedan teroristički čin nije se dogodio u prepunoj crkvi, napadaju se legla nemorala. Dobro, napadaju i crkve, istina feministice i gejevi, ne džihadisti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top