KRŠĆANSKADRŽAVA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KRŠĆANSKADRŽAVA
Nije za.ne ocekivati da ce uskoro papa franjo biti svrgnut...nekidan je jedan cini mi se irski biskup mozda grijesim ispravite me rekao da papu treba roknuti..sve glasnije su izjave poljskih i madjarskih biskupa da ovaj papa gotovo nista ne cini za katolicku crkvu kojoj je poglavar a vise se brine za druge koji otvoreno traze progon katolicke crkve pa i krscana..stav njemackih biskupa je odavno poznat...vise od pola talijanskih biskupa bas ne ljubi papu..a evo konacno se bude i hrvatski biskupi koji traze javno ocitovanje o papi franji od bozanica...posebice nakon slucaja stepinac...i muljanja sa spc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sve mi se cini da bi mogao abdicirati kao benedict...i to s mogucnoscu da uopce ne ostane u vatikanu vec se vrne nazad u juznu ameriku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poruka je važnija od poštara. Sve to ide iz jednog izvora. To šta ljudi to malo okrenu pa dole na Zemlji ima greške ......a šta ću ja tu.
Treba vam podilit maćeve pa da se krščani i muslimani pobiju .....planet Majmuna.
Treba vam podilit maćeve pa da se krščani i muslimani pobiju .....planet Majmuna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To scijentolozi i slične jučerašnje "religije" i rade...ali ničija ne gori dovijeka, jel...RayMabus wrote:
Guest- Guest
Ma nemam volje o tome raspravljat. Malo sam ja tu dublji nego šta itko može zamislit. Galaktička federacija. Scientologija je očito samo jedan vid nečega kreiranog na Zemlji. Netko je iza toga.
2014-04-11
Meni da dođe ? Ajde jbte naselili su puste muslimane jer im je trebala radna snaga a sad im smetaju.
Treba im dignit ogradu prema NJemačkoj.
Hr bi trebala dignit ogradu prema EU a ne obratno.
TLN, Ujedinjena evropa i razjedinjena Jugoslavija
Treba im dignit ogradu prema NJemačkoj.
Hr bi trebala dignit ogradu prema EU a ne obratno.
TLN, Ujedinjena evropa i razjedinjena Jugoslavija
2014-04-11
Pa ograda prema Euniji već postoji. Ogradili se oni od Zokija. A s njime i od nas.RayMabus wrote:Hr bi trebala dignit ogradu prema EU a ne obratno.
Regoč-
2015-08-21
Pravi odgovor na vjerski fundamentalizam,bio bi staljinizam.Treba potpuno ukinuti i zabraniti organizirane religije.Dozvoliti pojedincima da prakticiraju svoju duhovnost ali isključivo kao individue a ne kao organizirana vjerska zajednica.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bijeli fosfor je efikasniji, za sve vrste fundamentalizma i stetocine svih kalibara.Antif_No1 wrote:Pravi odgovor na vjerski fundamentalizam,bio bi staljinizam.Treba potpuno ukinuti i zabraniti organizirane religije.Dozvoliti pojedincima da prakticiraju svoju duhovnost ali isključivo kao individue a ne kao organizirana vjerska zajednica.
omni-
2014-04-12
Najbolje ga je upotriebiti protiv antifašistah, onaj koji je broj jedan, njega prvog.omni wrote:Bijeli fosfor je efikasniji, za sve vrste fundamentalizma i stetocine svih kalibara.Antif_No1 wrote:Pravi odgovor na vjerski fundamentalizam,bio bi staljinizam.Treba potpuno ukinuti i zabraniti organizirane religije.Dozvoliti pojedincima da prakticiraju svoju duhovnost ali isključivo kao individue a ne kao organizirana vjerska zajednica.
Broj 1.misliš na jastreba ili nekog drugog ?Regoč wrote:Najbolje ga je upotriebiti protiv antifašistah, onaj koji je broj jedan, njega prvog.omni wrote:Bijeli fosfor je efikasniji, za sve vrste fundamentalizma i stetocine svih kalibara.Antif_No1 wrote:Pravi odgovor na vjerski fundamentalizam,bio bi staljinizam.Treba potpuno ukinuti i zabraniti organizirane religije.Dozvoliti pojedincima da prakticiraju svoju duhovnost ali isključivo kao individue a ne kao organizirana vjerska zajednica.
A šta smo ti pobogu krivi mi antifašisti ?
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Broj 1.misliš na jastreba ili nekog drugog ?Regoč wrote:Najbolje ga je upotriebiti protiv antifašistah, onaj koji je broj jedan, njega prvog.omni wrote:Bijeli fosfor je efikasniji, za sve vrste fundamentalizma i stetocine svih kalibara.Antif_No1 wrote:Pravi odgovor na vjerski fundamentalizam,bio bi staljinizam.Treba potpuno ukinuti i zabraniti organizirane religije.Dozvoliti pojedincima da prakticiraju svoju duhovnost ali isključivo kao individue a ne kao organizirana vjerska zajednica.
A šta smo ti pobogu krivi mi antifašisti ?
Načelno mi je glup tvoj upis da treba zabraniti organizirane religije. Zašto? Neka ljudi vjeruju što žele i neka se udružuju po toj osnovi. Ono gdje treba intervenirati je kad krenu silom nametati svoja uvjerenja drugima ili nanositi zlo onima koji s njima ne djele uvjerenja. U Hrvatskoj se antifašizam ne da odvojiti od komunističkih zločinah pa ga ne vidim kao nešto pozitivno. Pozitivna bi bila demokracija ili antitotalitarizam, parcijalno neodobravanje samo jednoga zločinačkoga sustava nije mi pošteno.
Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
2015-07-23
Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
Želje su jedno,mogućnosti su drugo,zato ćemo mi antifašisti gledat sa strane kada se muslići i katolčad budu međusobno posipali bijelim fosforom,uzet kokice i navijati.Regoč wrote:Zbog te doktrine i druga Staljina, a i nekih maršalah, vas i treba bielim fosforom.Antif_No1 wrote:Ne znam zašto se čudiš,moj stav oko religije temelji se na antifašističkoj doktrini,te smatram kako je tovariš Staljin imao dobra i praktična rješenja za sekularizaciju društva.
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4