Smrt nije kraj: Planiraju vaše misli prebaciti u umjetno tijelo
Page 1 of 1
Australska tvrtka Humai želi "oživjeti" ljude nakon smrti i to pomoću umjetne inteligencije. Njihov plan je "prebaciti" osobnost čovjeka u umjetno tijelo.
Mnoge tvrtke, uključujući i Google, rade na tehnologijama koje bi mogle produžiti ljudski život za desetke, ako ne i stotine godina.
No, australska tvrtka Humai ima drugačiji plan. Umjesto da nam produže životni vijek oni nas žele vratiti iz mrtvih pomoću umjetne inteligencije.
Josh Bocanegra, osnivač ove tvrtke, izjavio je kako vjeruje da će ova tehnologija biti dostupna unutar sljedećih 30 godina. Objasnio je kako njegova tvrtka planira koristiti umjetnu inteligenciju i nanotehnologiju za pohranjivanje podataka, uzoraka ponašanja i razmišljanja.
Ti podaci će zatim biti kodirani u čip koji će se ugraditi u umjetno tijelo. Čip bi sadržavao našu osobnost te bi upravljao umjetnim tijelom.
Bocanegra vjeruje da će umjetno tijelo "pridonijeti ljudskom iskustvu", a smrt ćemo tako lakše prihvatiti.
Iako ova tehnologija nije zasad dostupna, Bocanegra vjeruje da će se to uskoro promijeniti. No, ostaje veliko pitanje: Biste li vi željeli "živjeti" u umjetnom tijelu nakon smrti? Koliko bi ta procedura stajala? Kome bi sve bila dostupna?
http://www.24sata.hr/znanost/smrt-nije-kraj-planiraju-vase-misli-prebaciti-u-umjetno-tijelo-449429
Guest- Guest
Re: Smrt nije kraj: Planiraju vaše misli prebaciti u umjetno tijelo
To je do sada uspjelo jedino profesoru Helingenu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A jel mi bu i onda ujutro pimpek stajo?!!!!!!....ako nebu ,ja neću....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kod tebe nemaju sto prebaciti,samo mentalni khaos..red wolf wrote:E moje neće...
Guest- Guest
pa ne baš...bogomdani wrote:Kod tebe nemaju sto prebaciti,samo mentalni khaos..red wolf wrote:E moje neće...
Guest- Guest
red wolf wrote:pa ne baš...bogomdani wrote:Kod tebe nemaju sto prebaciti,samo mentalni khaos..red wolf wrote:E moje neće...
Guest- Guest
bogomdani wrote:red wolf wrote:pa ne baš...bogomdani wrote:Kod tebe nemaju sto prebaciti,samo mentalni khaos..red wolf wrote:E moje neće...
car ali njega stavrno treba klonirati ili možda ne baš :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:bogomdani wrote:red wolf wrote:pa ne baš...bogomdani wrote:Kod tebe nemaju sto prebaciti,samo mentalni khaos..red wolf wrote:E moje neće...
car ali njega stavrno treba klonirati ili možda ne baš :D
Ovdje kloniranje ne bi uspjelo..previse je quantnih mogucnosti,a sve su izmjesane..
Guest- Guest
Pa to će prvo napraviti ovima pobornicima "novog svijeta"...
Guest- Guest
Nabit će im dildo s čipom u guzicu i odmah spojiti na wireless. 6G brzi Internet bez ograničenja za sve sa 7 vibrirajućih brzina i još dvije masažne za prostatu.Starhemberg wrote:Pa to će prvo napraviti ovima pobornicima "novog svijeta"...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dildo viber google 6Gmelkior wrote:Nabit će im dildo s čipom u guzicu i odmah spojiti na wireless. 6G brzi Internet bez ograničenja za sve sa 7 vibrirajućih brzina i još dvije masažne za prostatu.Starhemberg wrote:Pa to će prvo napraviti ovima pobornicima "novog svijeta"...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma mislim da već jesu, druga Tita prebacili u tijelo agenta CIA -e koji je otkrio istinu o raspadu Juge. Sumnjiva mi je ona poruka bivšim narodima iste " nastavite se voliti kao i prije..!"
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prije nego se počne primjenjivati takva tehnologija,potrebno je dovesti do smjene društvenog poretka gdje se ova thnološka dostignuća neće kositi s trenutnim društvenim normama koje još uvijek podliježu religijskim i teološkim pritiscima i utjecajima.
Kada transhimanizam bude službeno prihvaćeno i rasprostranjeno društveno uređenje,onda će ova ideja biti sasvim prihvatljiva i provediva.
Kada transhimanizam bude službeno prihvaćeno i rasprostranjeno društveno uređenje,onda će ova ideja biti sasvim prihvatljiva i provediva.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Prije nego se počne primjenjivati takva tehnologija,potrebno je...
....osigurati cvarke da se prebace o istom trosku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e tebe sam čekao da te stavim na ignore listprckov wrote:Antif_No1 wrote:Prije nego se počne primjenjivati takva tehnologija,potrebno je...
....osigurati cvarke da se prebace o istom trosku
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
2014-04-19
Pa kaj to već ne dela estetska kirurgija?
Guest- Guest
Super baš nešto za mene :)
Similar topics
» I2b Nosicka "slučajno" kupila stan kraj jebača Vase
» Trump misli da Ukrajina nije prava država
» Berni kurč...ti:'Plenki mamu ti je..nije ovo kraj'
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» „CRNO ZLATO“ JEFTINIJE OD VODE Gurkov: Naftno doba još nije gotovo, ali je koronavirus ubrzao njegov kraj
» Trump misli da Ukrajina nije prava država
» Berni kurč...ti:'Plenki mamu ti je..nije ovo kraj'
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» „CRNO ZLATO“ JEFTINIJE OD VODE Gurkov: Naftno doba još nije gotovo, ali je koronavirus ubrzao njegov kraj
Page 1 of 1