Vinko Janjetina vikao Peovički u Saboru da su joj preci bili koljači
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vinko Janjetina vikao Peovički u Saboru da su joj preci bili koljači
znaci gotovo je?...splasnjava tvoja ljubav prema plenkiju i hdzu...osim ako se plenki ne rjesi tih ostataka karamarkovstinejastreb wrote:Ne vide da Peovićki samo prave reklamu.
SDP je za te zulumaše bio luk i voda.
sad će im Peovićka krv na slamku piti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vinko Janjetina vikao Peovički u Saboru da su joj preci bili koljači
Pa Plenčić je OK,iako u svojim redovima još ima stanovitih starovjeraca.vuksadinare wrote:znaci gotovo je?...splasnjava tvoja ljubav prema plenkiju i hdzu...osim ako se plenki ne rjesi tih ostataka karamarkovstinejastreb wrote:Ne vide da Peovićki samo prave reklamu.
SDP je za te zulumaše bio luk i voda.
sad će im Peovićka krv na slamku piti.
Ma,ja sam sad usrerdotočen na SDP kojem želim potonuće i da hrvatski ljevičari glasaju za RF,npr.ili neku drugu stranku autentične ljevice,a ne za one mekušce,lopine ,buržuje i birokrate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 2 of 2