Održao sam govor koji je preokrenuo situaciju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Održao sam govor koji je preokrenuo situaciju
O kako je dobro vidjeti te opet
Staviti ruku na tvoja ramena
O o kako je dobro
Zavući tu ruku
U tvoje đepove
I tvoje pare
Su samo naše
O o kako je dobro
Pljačkati te stalno
Živjeti bajno na tvojoj krvi i tvome životu
O kako je super pljačkati te stalno
Za ona dobra dobra stara vremena
O kako je dobro
Staviti ruku na tvoja ramena
O o kako je dobro
Zavući tu ruku
U tvoje đepove
I tvoje pare
Su samo naše
O o kako je dobro
Pljačkati te stalno
Živjeti bajno na tvojoj krvi i tvome životu
O kako je super pljačkati te stalno
Za ona dobra dobra stara vremena
O kako je dobro
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
e al točno se vidi da je on personifikacija ljevičara koji je glasao za plenkija jer je skužio da mu to jedino omogućuje i nadalje egzistenciju...Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:gleda u Plenkyja ko u ikonu ;)michaellcmacha wrote:več sad si glasao za plenkija, samo ti vjera ne dozvoljava da to i javno ustvrdiš... ali ne trebaš se pretjerano ni trudit da to upakuješ... preočito je iz tvojih upisa u zadnjih 3 tjednadebotoijusto wrote:
sarkazam gospo moja
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:gleda u Plenkyja ko u ikonu ;)michaellcmacha wrote:
več sad si glasao za plenkija, samo ti vjera ne dozvoljava da to i javno ustvrdiš... ali ne trebaš se pretjerano ni trudit da to upakuješ... preočito je iz tvojih upisa u zadnjih 3 tjedna
2015-08-08
dok je recimo viliček prestao pisati od jada, inače je onako kao neutralno lijepio pamflete kontra hdza kao na traci svaki dan po nekoliko komadamichaellcmacha wrote:e al točno se vidi da je on personifikacija ljevičara koji je glasao za plenkija jer je skužio da mu to jedino omogućuje i nadalje egzistenciju...Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:gleda u Plenkyja ko u ikonu ;)michaellcmacha wrote:
več sad si glasao za plenkija, samo ti vjera ne dozvoljava da to i javno ustvrdiš... ali ne trebaš se pretjerano ni trudit da to upakuješ... preočito je iz tvojih upisa u zadnjih 3 tjedna
sjećam se ja ali nisam siguran da je noor tada pisala kod nas pa sam prihvatio i nastavio zajebancijumichaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:
gleda u Plenkyja ko u ikonu ;)
vili je šupčina teška i baš mi je drago zbog takvih poput njega da je hdz satrao sdp...mislim i inače mi je drago kad sdpenjare ispuše ali zbog likova poput njega pogotovo... treba samo zamisliti bijedne face njega i bika koji je na izbornu večer pao na guzicu... mislim da su ošli u kurac s mozgom to večetre wrote:dok je recimo viliček prestao pisati od jada, inače je onako kao neutralno lijepio pamflete kontra hdza kao na traci svaki dan po nekoliko komadamichaellcmacha wrote:e al točno se vidi da je on personifikacija ljevičara koji je glasao za plenkija jer je skužio da mu to jedino omogućuje i nadalje egzistenciju...Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:
2015-08-08
Kako je lijepo čuti info da su Nizozemci danas uveli samoizolaciju za RH i da svi su otkazali ljetovanje u Hrvatskoj.
Zašto je to bitno ? Pa zato šta ja živim u Dalmaciji i ako meni nije dobro neće biti ni vama.
Jest te pare će Plenky ulupat u uhljebe al neće dat vama apartmanašima.
Zašto je to bitno ? Pa zato šta ja živim u Dalmaciji i ako meni nije dobro neće biti ni vama.
2014-04-11
S ovim javnim paketom eu vi ste samo uspili dobit to da se ne smanje plaće tko je na državnoj sisi i da nema otkaza.RayMabus wrote:Kako je lijepo čuti info da su Nizozemci danas uveli samoizolaciju za RH i da svi su otkazali ljetovanje u Hrvatskoj.
Nitko nije spomenuo privatni sektor.
Druže snađi se.
2014-04-11
Noor wrote:gleda u Plenkyja ko u ikonu ;)michaellcmacha wrote:več sad si glasao za plenkija, samo ti vjera ne dozvoljava da to i javno ustvrdiš... ali ne trebaš se pretjerano ni trudit da to upakuješ... preočito je iz tvojih upisa u zadnjih 3 tjednadebotoijusto wrote:Noor wrote:sve ti je draži, a?debotoijusto wrote:andrej nenadjebivi
sarkazam gospo moja
Vrijeme je da debo izađe iz ormara.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kad ta količina love uđe u RH naravno da će svi imati koristi, pa neće tu lovu nitko držati u čarapi nego će se ona okretati i naravno da će i privatni sektor od toga profitirati. Ne kužim odakle takvo malodušje i jal kao da ste srbi a ne HrvatiRayMabus wrote:S ovim javnim paketom eu vi ste samo uspili dobit to da se ne smanje plaće tko je na državnoj sisi i da nema otkaza.RayMabus wrote:Kako je lijepo čuti info da su Nizozemci danas uveli samoizolaciju za RH i da svi su otkazali ljetovanje u Hrvatskoj.
Druže snađi se.
Loš mu je bio pokušaj mimikrijemichaellcmacha wrote:vili je šupčina teška i baš mi je drago zbog takvih poput njega da je hdz satrao sdp...mislim i inače mi je drago kad sdpenjare ispuše ali zbog likova poput njega pogotovo... treba samo zamisliti bijedne face njega i bika koji je na izbornu večer pao na guzicu... mislim da su ošli u kurac s mozgom to večetre wrote:dok je recimo viliček prestao pisati od jada, inače je onako kao neutralno lijepio pamflete kontra hdza kao na traci svaki dan po nekoliko komadamichaellcmacha wrote:e al točno se vidi da je on personifikacija ljevičara koji je glasao za plenkija jer je skužio da mu to jedino omogućuje i nadalje egzistenciju...Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:
sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenky
Da.tre wrote:Kad ta količina love uđe u RH naravno da će svi imati koristi, pa neće tu lovu nitko držati u čarapi nego će se ona okretati i naravno da će i privatni sektor od toga profitirati. Ne kužim odakle takvo malodušje i jal kao da ste srbi a ne HrvatiRayMabus wrote:S ovim javnim paketom eu vi ste samo uspili dobit to da se ne smanje plaće tko je na državnoj sisi i da nema otkaza.RayMabus wrote:Kako je lijepo čuti info da su Nizozemci danas uveli samoizolaciju za RH i da svi su otkazali ljetovanje u Hrvatskoj.
Druže snađi se.
A ti nećeš smanjit poreze u krizi pa će svi privatnici preselit negdje drugdje.
Nisam ti ja od jučer kad je ekomomija u pitanju.
2014-04-11
Neće se nigdje preseliti. Ako ja imam love imati ćeš i ti kojeg ću unajmiti da mi ugradiš PVC stolariju, automehaničar će imati lovu od mene jer ću moći popraviti auto, žena će pozvati molera da ispitura kuću, dijete će užicati igračku, mladi lovu na izlaske...RayMabus wrote:Da.tre wrote:Kad ta količina love uđe u RH naravno da će svi imati koristi, pa neće tu lovu nitko držati u čarapi nego će se ona okretati i naravno da će i privatni sektor od toga profitirati. Ne kužim odakle takvo malodušje i jal kao da ste srbi a ne HrvatiRayMabus wrote:S ovim javnim paketom eu vi ste samo uspili dobit to da se ne smanje plaće tko je na državnoj sisi i da nema otkaza.RayMabus wrote:Kako je lijepo čuti info da su Nizozemci danas uveli samoizolaciju za RH i da svi su otkazali ljetovanje u Hrvatskoj.
Druže snađi se.
A ti nećeš smanjit poreze u krizi pa će svi privatnici preselit negdje drugdje.
Nisam ti ja od jučer kad je ekomomija u pitanju.
Optimističan si. Ajd nek ti bude. Djelomično imaš pravo.
2014-04-11
sad mi zvoni kad spominješ da se hvalio, damichaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:
koje su to odrtine od ljudi... a pola ih čak ni tu jna koja im je bila centralna točka juge nisu htjeli služiti...Noor wrote:sad mi zvoni kad spominješ da se hvalio, damichaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:
sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenky
2015-08-08
pičkice i mamine mazemichaellcmacha wrote:koje su to odrtine od ljudi... a pola ih čak ni tu jna koja im je bila centralna točka juge nisu htjeli služiti...Noor wrote:sad mi zvoni kad spominješ da se hvalio, damichaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:
Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNA
tko?michaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!Noor wrote:Na jednom ramenu Plenki, na drugom JNAtre wrote:sad će istetovirati srce na ramenu i u njemu će biti plenkyNoor wrote:
vili?
2014-12-30
čitni ppNoor wrote:pičkice i mamine mazemichaellcmacha wrote:koje su to odrtine od ljudi... a pola ih čak ni tu jna koja im je bila centralna točka juge nisu htjeli služiti...Noor wrote:sad mi zvoni kad spominješ da se hvalio, damichaellcmacha wrote:nije služio jna... zar ste zaboravili kako se pohvalio da je izbjegao služenje vadeći se na poremećaj osobnosti...tre wrote:
ispod JNA može dodati Katu šmajser a našlo bi se mjesta i za krešu pajsera!
2014-12-30
Ovakove izjave su da se smrznes. Bolest. Veliki vodza sindrom. Sretno.
2014-04-14
abraham wrote:Ovakove izjave su da se smrznes. Bolest. Veliki vodza sindrom. Sretno.
Abe propast ćemo do jeseni ako ne na jesen onda na proljeće, ne sikiraj se.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenky održao govor pred praznom dvoranom u Zadru
» Tucker Carlson održao epski govor, srezao Trumpa i posebno Kushnera
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» Bivši general Armije BiH održao jezivi govor: "Rat još nije završen, čeka nas borba za opstanak"
» Plenkovic na krimskoj konferenciji održao govor na ukrajinskom jeziku i zadnjom rečenicom oduševio sve prisutne : Krim je Ukrajina
» Tucker Carlson održao epski govor, srezao Trumpa i posebno Kushnera
» Moskva: Putin održao govor na koncertu pred 80,000 ljudi, zapadni mediji zgroženi
» Bivši general Armije BiH održao jezivi govor: "Rat još nije završen, čeka nas borba za opstanak"
» Plenkovic na krimskoj konferenciji održao govor na ukrajinskom jeziku i zadnjom rečenicom oduševio sve prisutne : Krim je Ukrajina
Page 2 of 3