Žutarnji gnoji i priča pizdarije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Žutarnji gnoji i priča pizdarije
http://www.jutarnji.hr/u-ruskim-zracnim-napadima-u-siriji-poginulo-1500-ljudi-medu-njima-je-cak-trecina-civila-i-vise-od-400-pripadnika-is-a/1468077/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Žutarnji gnoji i priča pizdarije
rusi ubijaju samo majke s djecom, nobelovce, doktore i atomske fizičare iz umjereno terorističke al nusre...
2014-04-16
prokleti rusi
2014-04-19
Njima baš nitko više ne vjeruje osim doživotnih naivčina i onih kompleksaša koji imaju koristi od njihove propagande.
Guest- Guest
Čuj, a posebno naslov: "Rusi ubili više civila nego militanata", a daljeu tekstu 400 i nešto ISILovaca, 500 i nešto "umjerenih" i oko 500 civila.marcellus wrote:koji proljev od teksta
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
da matematika u kurcu 500 civila je više od 1000 terorista, dobro oni umjerene teroriste ne broje u teroriste
2015-08-21
civila ima u svakom ratu, i vjerojatno je hrpa poginula civila, ali rusima nisu primarni cilj civili nego teroristi(isl i fsa)a ovi su kolateralna žrtva.
inače da su rusi/ameri htjeli ubijati civile, onda bi lijepo nuklearno oružje, ili vakumske bombe ili tepih bombardiranje onda bi sve živo pobili..
ovako se jedni i drugi trude koristit pametne bombe i što preciznije podatke, ali naravno pametne bombe zalutaju u civilni kvart, podaci nebudu uvijek točni, često najebu civili ali nisu primarna meta..
rusima i amerima se i ne isplati ubijati civile, jer onda stvaraju nove borce.
inače da su rusi/ameri htjeli ubijati civile, onda bi lijepo nuklearno oružje, ili vakumske bombe ili tepih bombardiranje onda bi sve živo pobili..
ovako se jedni i drugi trude koristit pametne bombe i što preciznije podatke, ali naravno pametne bombe zalutaju u civilni kvart, podaci nebudu uvijek točni, često najebu civili ali nisu primarna meta..
rusima i amerima se i ne isplati ubijati civile, jer onda stvaraju nove borce.
Guest- Guest
ma kojih civila dolje civili su u slavonskom brodu i minkenu
2014-04-16
u slavkonskom brodu i minkenu su uglavnom muškarci, dok žene i dica su ostali u siriji ili turskoj.marcellus wrote:ma kojih civila dolje civili su u slavonskom brodu i minkenu
Guest- Guest
Sigurno da će biti civila među pobinulima od granata, samo nema tko objektivno provjeriti. Čini mi se da po SOHR koji je propubunjenički i deklarirano kontra Asada udio žena i dijece među ukupnom broju poginulih i nije toliko velik kao za Demokratskih bombardiranja po Bliskom istoku....
Regoč wrote:Da usporedimo s američkim zgoditcima?
to nije ubijanje civila nego kolateralna šteta i osim toga ameri se lijepo ispričaju
2014-04-16
EmberSpirit wrote:u slavkonskom brodu i minkenu su uglavnom muškarci, dok žene i dica su ostali u siriji ili turskoj.marcellus wrote:ma kojih civila dolje civili su u slavonskom brodu i minkenu
objede i laži pa nisi vidio da su to sve curice s rudlavom kosom i velikim okicama na granicama, po agencijskim fotkama bar jedno 80% nejači
2014-04-16
Mene buni ova "umerena opozicija". U čemu su to oni umereni? Ja tu ne vidim ništa umereno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Starhemberg wrote:Standardna žutarnjača.
postali su gori od nas
2014-04-16
oni viču alahu ekber umjereno, oni u Parizu su vikali neumjereno...dzango wrote:Mene buni ova "umerena opozicija". U čemu su to oni umereni? Ja tu ne vidim ništa umereno.
dzango wrote:Mene buni ova "umerena opozicija". U čemu su to oni umereni? Ja tu ne vidim ništa umereno.
odsjeku ti glavu jednim potezom sablje da te ne muče previše
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» bandicev procelnik prica pizdarije
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Plenki u Kijevu gnoji protiv Rusije
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Plenki u Kijevu gnoji protiv Rusije
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 1 of 3