ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara - Page 2 Empty Re: Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Post by vuksadinare Mon 20 Jul - 13:57

Noor wrote:mislim, ovo je staro, ali eto s kim je braćanin imao posla

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/duznicka-sapunica-kraljatelenovela-uspon-i-pad-romanamajetica-dug-od-83-milijunakuna-to-me-ne-zabrinjava-379477
....a i taj bracanin je lud kome je dao vilu za iznajmiti..nije d anije ovaj nepoznat..pa se moze vaditi...srecom ovaj majetic je glup pa s erazotkrio odmah na pocetku...ono kad najavis da ces krsiti ugovor prvi dan..kilo mozga...kako kaze kolega abraham...buahahahha

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara - Page 2 Empty Re: Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Post by Noor Mon 20 Jul - 14:01

ja sve sumnjam da mu je unaprijed platio 27k e

2017-10-06

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jul - 14:04

veljača i majetić - govno i govnu brat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 20 Jul - 14:10

Noor wrote:ja sve sumnjam da mu je unaprijed platio 27k e
pa dao je akontaciju jer moras...ako slucajno otkaze...sumnjam da je mislio dati ostatak..pa nek ga naganja racunajuci na 'ucinkovitost' naseg pravosuđa i otezanje godinama Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Mon 20 Jul - 14:21

zadnji hr film koji sam pogledao bio je kako je počeo rat na mom otoku.
prije njega tko pjeva zlo ne misli.
srpske maratonce i to je to.

naravno pod obavezno je bila sutjeska, kozara i partizanska braća, malo su se mazili.
to smo u školi gledali
boško buha i te spike.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics