ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara Empty Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Post by vuksadinare 20/7/2020, 08:35

http://www.index.hr/vijesti/clanak/roman-majetic-tvrdi-da-je-brutalno-pretucen-na-hvaru-te-da-mu-je-ukradeno-10000-eura/2199383.aspx
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara Empty Re: Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Post by vuksadinare 20/7/2020, 08:37

ak je lik mu unajmio po dogovoru da vila sluzi za nocenje i odmor a ne kao set i da se oko vile muva stotinu ljudi i pri tom ostecuje imovina..onda je i zasluzio letit naglavacke..znam ja ovakve nadobudne poput majetica koji je trosio jelenu febrarku slican mentos..milse d asve mogu..pa onda kad najebu 'jao jao krivi svi drugi,fasitsi ovo ono'...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara Empty Re: Roman Majetić i 'Jugoslavenka' izbačeni naglavačke sa Hvara

Post by vuksadinare 20/7/2020, 08:40

..je ali treba platiti objekt u kojem ces snimati..pa je ovaj majetic isao na isprobani recept ako prođe prođe i snimat seriju u vili...no izgleda gazda vile nije naivac...plati dodatnu lovu pa snimaj... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 20/7/2020, 09:43

"goni bandu preko izvora"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 10:31

iznajmis vilu za troje ljudi a ovaj dovede cergu Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 20/7/2020, 11:26

vuksadinare wrote:ak je lik mu unajmio po dogovoru da vila sluzi za nocenje i odmor a ne kao set i da se oko vile muva stotinu ljudi i pri tom ostecuje imovina..onda je i zasluzio letit naglavacke..znam ja ovakve nadobudne poput majetica koji je trosio jelenu febrarku slican mentos..milse d asve mogu..pa onda kad najebu 'jao jao krivi svi drugi,fasitsi ovo ono'...

Majetić i Februarka, stvaratelji najdebilnijih sapunica.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 11:28

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:ak je lik mu unajmio po dogovoru da vila sluzi za nocenje i odmor a ne kao set i da se oko vile muva stotinu ljudi i pri tom ostecuje imovina..onda je i zasluzio letit naglavacke..znam ja ovakve nadobudne poput majetica koji je trosio jelenu febrarku slican mentos..milse d asve mogu..pa onda kad najebu 'jao jao krivi svi drugi,fasitsi ovo ono'...

Majetić i Februarka, stvaratelji najdebilnijih sapunica.
..jbg...ne drzis s eugovora i mr's vani...jos plati zaostatak...ne mo's dovesti citavu cergu za cijenu par ljudi...bahato to...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 20/7/2020, 11:53

A pazi uglavnom se ugostitelji prilagođavaju TV i filmskim ekipama, bio sam tako u jednom poznatom restoranu južne dalmacije kad sam čuo kokoš za susjednim stolom kako konobaru prijeti da je sa HRT, kao jel ti znaš tko sam ja...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Noor 20/7/2020, 12:01

"vlasnik vile neovlašteno upao u vilu..." :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber 20/7/2020, 12:01

Hektorović wrote:A pazi uglavnom se ugostitelji prilagođavaju TV i filmskim ekipama, bio sam tako u jednom poznatom restoranu južne dalmacije kad sam čuo kokoš za susjednim stolom kako konobaru prijeti da je sa HRT, kao jel ti znaš tko sam ja...
nekaj se kod mene snima. murja zaustavila sav promet.
pa policijski kombi onda auto načičkan kamerama, pa fiat 131, iza njega R4 pa auto načičkan kamerama. dva motora s mamermanima, pa policijska vozila.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 12:03

Noor wrote:"vlasnik vile neovlašteno upao u vilu..." :D
to ce biti jedna od scena sapunjare
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 20/7/2020, 12:13

I ovog bezlika plaćamo mi preko HAVCa?

'Kreativna produkcija' osnovana je u rujnu 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a osnivači su Coproduction ltd, tvrtka registrirana u off shore zoni u Belizeu i Roman Majetić koji se navodi kao direktor"

Najava stečaja 'Kreativne producije' uslijedila je godinu dana nakon brisanja iz sudskog registra druge Majetićeve producentske tvrtke 'Audio vizualne atrakcije' (AVA) koja je, prema riječima stečajnog upravitelja Jure Marušića, ostavila iza sebe dugove koji dosežu i do sto milijuna kuna. Prema izvatku iz sudskog registra, AVA produkcija Romana Majetića, u medijima proglašenog 'kraljem sapunica' koji je, između ostalog, producirao serije 'Villa Marija' i 'Ponos Ratkajevih', u stečaju je bila pod hipotekom banaka u iznosu od više desetaka milijuna kuna.

https://m.vecernji.hr/biznis/pred-stecajem-posljednja-produkcijska-tvrtka-kralja-sapunica-romana-majetica-1085655

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 20/7/2020, 12:21

Noor wrote:I ovog bezlika plaćamo mi preko HAVCa?

'Kreativna produkcija' osnovana je u rujnu 2008. s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna, a osnivači su Coproduction ltd, tvrtka registrirana u off shore zoni u Belizeu i Roman Majetić koji se navodi kao direktor"

Najava stečaja 'Kreativne producije' uslijedila je godinu dana nakon brisanja iz sudskog registra druge Majetićeve producentske tvrtke 'Audio vizualne atrakcije' (AVA) koja je, prema riječima stečajnog upravitelja Jure Marušića, ostavila iza sebe dugove koji dosežu i do sto milijuna kuna. Prema izvatku iz sudskog registra, AVA produkcija Romana Majetića, u medijima proglašenog 'kraljem sapunica' koji je, između ostalog, producirao serije 'Villa Marija' i 'Ponos Ratkajevih', u stečaju je bila pod hipotekom banaka u iznosu od više desetaka milijuna kuna.

https://m.vecernji.hr/biznis/pred-stecajem-posljednja-produkcijska-tvrtka-kralja-sapunica-romana-majetica-1085655

Dobro ga nije netko propucao do sad...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 12:26

ali jebote da s etako nisko mozes spustiti i ici zajebati vlasnika vile i tvrditi da je lik iznajmio vilu za snimanje serije i za sto ljudi...pa sto bi s evlasnik isao tako zamjerati i ljutit biti da je tako sklopljen ugovor i placen bio za to...ima ugovor...i po ugovoru je postupao..a to sto je ovaj majmun usvojio neke balkanske navike zivotareci u beogradu pa je isao sistemom 'ako prođe prođe'..samo na jednu cinjenicu nije racunao...da je ovaj bodul..a bodula ici zajebati je kao da si si pucao u nogu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 20/7/2020, 13:33

Hektorović wrote:
Noor wrote:I ovog bezlika plaćamo mi preko HAVCa?

Dobro ga nije netko propucao do sad...
a tvrtka registrirana u off shore zoni u Belizeu B-)

ponestalo para, zato je Veljača i zdimila :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by marcellus 20/7/2020, 13:36

vlasnik ima dokument kojim može izbacit gosta jer je prekršio uvjete ugovora... :rasta

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 20/7/2020, 13:36

naime dobio je papir od suda

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 13:41

marcellus wrote:

vlasnik ima dokument kojim može izbacit gosta jer je prekršio uvjete ugovora... :rasta
jbg...covjek izrazio zelju da tulumari ali da pozove jos stotinjak gostiju...a mozda nesto i snime..gazda rekao ne moze...placeno je za vas deset,dnanaest vi tulumarite i ne snimajte i ne lomite nista..majeticu se to ocito nije se svidjelo valjda je htio pjena party sa lomljenjem flasa i casa...i dobio je dvije iza usiju  i nogu u tur sa 'mr's..i pokipio cergu i vratio se od kud je dosao iz beograda... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 20/7/2020, 13:55

mislim, ovo je staro, ali eto s kim je braćanin imao posla

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/duznicka-sapunica-kraljatelenovela-uspon-i-pad-romanamajetica-dug-od-83-milijunakuna-to-me-ne-zabrinjava-379477
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2020, 13:57

Noor wrote:mislim, ovo je staro, ali eto s kim je braćanin imao posla

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/duznicka-sapunica-kraljatelenovela-uspon-i-pad-romanamajetica-dug-od-83-milijunakuna-to-me-ne-zabrinjava-379477
....a i taj bracanin je lud kome je dao vilu za iznajmiti..nije d anije ovaj nepoznat..pa se moze vaditi...srecom ovaj majetic je glup pa s erazotkrio odmah na pocetku...ono kad najavis da ces krsiti ugovor prvi dan..kilo mozga...kako kaze kolega abraham...buahahahha
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics