Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
pa nije baš isto da je tamo plenki koji mi nije nšto pretjerano mio i neki dibidus iz debilovog tabora.. oni bi gledali da dobijemo što manje i da vratimo što više...veber wrote:safete od novog mesta,Eroo wrote:€20 milijardi, lijep je to novac. Zahvalite Plenkiju!
znaš li kaj je postotak, cenzus, učešće?
plenki ima utjecaj na dodjelu sredstava kao i ti i sisata iz bauerove.
određeni su postoci i pitanje koliko će netko vratiti.
ako je hrvatskoj odobreno xy& iz fonda dobit će tu lovu bez obzira bo tu plenki, sisata i manki.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Hoce li se Plenki doma vratiti iz Brisela sa siromašnim darovima iz Brisela?Nizozemci nepopustljivi
Za Hrvatsku je dugoročno bolje da uhljebi i paraziti ne dobiju taj novac jer će bez njega biti prisiljeni na reforme. Kasa je prazna, Plenki je za početak prisiljen rezati lokalne uhljebe, za sada.
nije bed, nek nas prisile svim dozvoljenim sredstvima da se novac troši transparentno... a reforme nek idu svojim tijekom... nema ništa lomljenjem preko koljena.... samo još veća šteta...catabbath wrote:Za Hrvatsku je dugoročno bolje da uhljebi i paraziti ne dobiju taj novac jer će bez njega biti prisiljeni na reforme. Kasa je prazna, Plenki je za početak prisiljen rezati lokalne uhljebe, za sada.
2015-08-08
gle, njemačka i francuska odlučuju. nizozemska se uzjebala, ali sve pet.michaellcmacha wrote:pa nije baš isto da je tamo plenki koji mi nije nšto pretjerano mio i neki dibidus iz debilovog tabora.. oni bi gledali da dobijemo što manje i da vratimo što više...veber wrote:safete od novog mesta,Eroo wrote:€20 milijardi, lijep je to novac. Zahvalite Plenkiju!
znaš li kaj je postotak, cenzus, učešće?
plenki ima utjecaj na dodjelu sredstava kao i ti i sisata iz bauerove.
određeni su postoci i pitanje koliko će netko vratiti.
ako je hrvatskoj odobreno xy& iz fonda dobit će tu lovu bez obzira bo tu plenki, sisata i manki.
kolač je radjeljen i možemo o promilima.
safet se uzjebo kao da bu on dobio lovu.
lova ide direktno tko ju treba.
a safet iz novog mesta može kupit stan od mene i biti sisatoj susjed.
2014-12-30
pa naravno da oni odlučuju, kao što je i spomenuta četvorka dobila zadatak da smanji ukupnu cifru i da malo nametne i neke obveze po pitanju trošenja te love... ali ići će to sve svojim tokom, ne zbog nas nego zbog njih...
Last edited by michaellcmacha on 20/7/2020, 23:10; edited 1 time in total
2015-08-08
asti gospe koje teske rici , to na satu vjeronauka ucite ?michaellcmacha wrote:kretenčino problem ti je u glavi koja očito ima propuh...debotoijusto wrote:negiranje , problem je u drugima & ostale bajke
dobro je vama dobro
"Mediji često Italiju tek svrstavaju na „drugo mjesto" u zoni eura po zaduženosti zato jer je po postotku obzirom na BDP (132%) još uvijek nadmašuje Grčka (181%)."
"Nacionalni dug Španjolske premašio je 1.200 milijardi eura, što je 99,7 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP) te države, potvrđeno je iz Središnje banke Španjolske."
Ukupni hrvatski javni dug iskazan prema metodologiji ESA 2010, krajem prošle godine u postotku iznosi 73,2 posto BDP-a, što je 1,6 postotnih bodova manji udjel u BDP-u odnosu na kraj 2018. godine
što ti nije jasno majmune nepodojeni, što to "mi negiramo" pizda li "vam" materina hrvatomrzilačka.
dobro je tebi stoko bez karakterna
Donosimo vam 10 savjeta kako ćete vrijeme prije i poslije menopauze učiniti lakšim i ugodnijim, značajno poboljšati kvalitetu života i prevenirati nastanak niza ozbiljnih bolesti i stanja:
- izbjegavajte alkohol, pušenje i stresne situacije
- svakodnevno jedite hranu bogatu kalcijem i vitaminom D (manje masni mliječni proizvodi poput mlijeka, jogurta, sira, zeleno lisnato povrće, kelj, špinat, zelje, riba, jaja, ulje bakalara)
- smanjite rafinirane šećere i prerađenu hranu, a povećajte unos voća i povrća
- što češće imajte na tanjuru hranu s velikim udjelom fitoestrogena (soja, sojino mlijeko, tofu, batat, sjemenke lana)
- povećajte unos hrane bogate proteinima (namirnice bogate proteinima uključuju meso, svježu ribu dva do tri puta tjedno, sirutku, jaja, mahunarke, orašaste plodove)
- nemojte preskakati obroke, radije izaberite više manjih i češćih obroka
- uzimajte suplemente (magnezij, vitamin C, vitamin E)
- pijte dovoljno vode (pijenje osam do 12 čaša vode dnevno)
- održavajte normalnu tjelesnu težinu, koju možete saznati uz pomoć kalkulatora idealne tjelesne težine
- vježbajte redovito, jer će umjerena fizička aktivnost pomoći u održavanju opće kondicije, smanjiti rizik od razvoja bolesti srca i ojačati kosti. Preporučuju se aktivnosti na otvorenom s obzirom na to da izloženost suncu potiče proizvodnju vitamina D koji pomaže tijelu apsorbirati kalcij iz hrane.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ma napuši se kurca, smradu nepodojeni... ja sam se u osnovi referirao na tvoju bljuzgu, a usput sam te i ljudski opro ovak prek optike, kad ne mrem uživo... a ti i dalje glumiš majmuna i jedeš što nije za jesti... šupčino... ;)debotoijusto wrote:asti gospe koje teske rici , to na satu vjeronauka ucite ?michaellcmacha wrote:kretenčino problem ti je u glavi koja očito ima propuh...debotoijusto wrote:negiranje , problem je u drugima & ostale bajke
dobro je vama dobro
"Mediji često Italiju tek svrstavaju na „drugo mjesto" u zoni eura po zaduženosti zato jer je po postotku obzirom na BDP (132%) još uvijek nadmašuje Grčka (181%)."
"Nacionalni dug Španjolske premašio je 1.200 milijardi eura, što je 99,7 posto bruto domaćeg proizvoda (BDP) te države, potvrđeno je iz Središnje banke Španjolske."
Ukupni hrvatski javni dug iskazan prema metodologiji ESA 2010, krajem prošle godine u postotku iznosi 73,2 posto BDP-a, što je 1,6 postotnih bodova manji udjel u BDP-u odnosu na kraj 2018. godine
što ti nije jasno majmune nepodojeni, što to "mi negiramo" pizda li "vam" materina hrvatomrzilačka.
dobro je tebi stoko bez karakterna
Donosimo vam 10 savjeta kako ćete vrijeme prije i poslije menopauze učiniti lakšim i ugodnijim, značajno poboljšati kvalitetu života i prevenirati nastanak niza ozbiljnih bolesti i stanja:
- izbjegavajte alkohol, pušenje i stresne situacije
- svakodnevno jedite hranu bogatu kalcijem i vitaminom D (manje masni mliječni proizvodi poput mlijeka, jogurta, sira, zeleno lisnato povrće, kelj, špinat, zelje, riba, jaja, ulje bakalara)
- smanjite rafinirane šećere i prerađenu hranu, a povećajte unos voća i povrća
- što češće imajte na tanjuru hranu s velikim udjelom fitoestrogena (soja, sojino mlijeko, tofu, batat, sjemenke lana)
- povećajte unos hrane bogate proteinima (namirnice bogate proteinima uključuju meso, svježu ribu dva do tri puta tjedno, sirutku, jaja, mahunarke, orašaste plodove)
- nemojte preskakati obroke, radije izaberite više manjih i češćih obroka
- uzimajte suplemente (magnezij, vitamin C, vitamin E)
- pijte dovoljno vode (pijenje osam do 12 čaša vode dnevno)
- održavajte normalnu tjelesnu težinu, koju možete saznati uz pomoć kalkulatora idealne tjelesne težine
- vježbajte redovito, jer će umjerena fizička aktivnost pomoći u održavanju opće kondicije, smanjiti rizik od razvoja bolesti srca i ojačati kosti. Preporučuju se aktivnosti na otvorenom s obzirom na to da izloženost suncu potiče proizvodnju vitamina D koji pomaže tijelu apsorbirati kalcij iz hrane.
2015-08-08
pa to velim, mi možemo još nekaj nažicat, ali okvir je stvoren.michaellcmacha wrote:pa naravno da oni odlučuju, kao što je i spomenuta četvorka dobila zadatak da smanji ukupnu cifru i da malo nametne i neke obveze po pitanju trošenja te love... ali ići će to sve svojim tokom, ne zbog nas nego zbog njih...
ako dignu fond na bilijun, automatski ćemo po postotku dobit više.
postotak je postotak, samo kaj to safet od novog mesta ne kuži.
2014-12-30
2014-04-14
Stižu dobre vijesti za nas - Michel za Hrvatsku predvidio sto milijuna eura više
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/nastavljen-maratonski-samit-o-europskim-milijardama-stizu-dobre-vijesti-za-nas-michel-za-hrvatsku-predvidio-sto-milijuna-eura-vise-foto-20200720
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/nastavljen-maratonski-samit-o-europskim-milijardama-stizu-dobre-vijesti-za-nas-michel-za-hrvatsku-predvidio-sto-milijuna-eura-vise-foto-20200720
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dogovoreno je!
Europa je uspjela!
Hrvatska je uspjela!
Plenky je uspio.
Dobili smo cak I vise nego sto je najavljivao, dupli vise nego u prvih 7 godina.
Odoh sad plivati.
Europa je uspjela!
Hrvatska je uspjela!
Plenky je uspio.
Dobili smo cak I vise nego sto je najavljivao, dupli vise nego u prvih 7 godina.
Odoh sad plivati.
2015-08-06
Debili se dogovorili
https://www.euronews.com/2020/07/20/eu-summit-deadlock-see-talks-stretch-into-sunday?fromBreakingNews=1
Šteta.
https://www.euronews.com/2020/07/20/eu-summit-deadlock-see-talks-stretch-into-sunday?fromBreakingNews=1
Šteta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
odi i utopi se
2015-08-08
jebe mu se..placu ce dobit za rujan,listopad,studeni i prosinac...michaellcmacha wrote:odi i utopi se
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
super odoh pišat, pa dalje spat.
2014-12-30
Sto reci???? Krivo mi je ali osím na izborima ne mogu puno uraditi. Sada ce talijani moci ici i dalje u mirovinu sa 60 a ja sa 70???????? Sada ce adz moci kupiti INA natrag i nece trebati mijenjati nista. Siguran sam da ce se ova Njemacka prcija raspasti samo se nadam da nece biti krvi kao zadnja dva puta. Bilo kako bilo sretno vam bilo. Dok cujete udaranje strojeva na sjeveru znajte da ima zivih proletera koji ce vas prehraniti. Muhahahahahahaa Kila mozga....
2014-04-14
nisam baš najbolje upratio ali nekako mi se čini da to nisu novci iz trezora švedske ili ostalih triju država.... niti će ih građani tih četiriju država vraćati u ime svih ostalih... tak da sam uvjerenja da ti razočarenje nije na mjestu...
2015-08-08
...evo citam vec uhljebi slave...opet mogu rezuckat nokte,inkomodati se po špicama,rivama...a plenki moze mirno spavati iduce cetri godine zajedno sa zokijem...oporba moze pisat uz vjetar...kao sto kaze plenki..'sve sam ulozio na taj broj'..naravno...da nije donio mesa vec kosti stranacke i uhljebske,sindikalne piranje bi mu grickale meso sve do kosti ove cetri godineabraham wrote:Sto reci???? Krivo mi je ali osím na izborima ne mogu puno uraditi. Sada ce talijani moci ici i dalje u mirovinu sa 60 a ja sa 70???????? Sada ce adz moci kupiti INA natrag i nece trebati mijenjati nista. Siguran sam da ce se ova Njemacka prcija raspasti samo se nadam da nece biti krvi kao zadnja dva puta. Bilo kako bilo sretno vam bilo. Dok cujete udaranje strojeva na sjeveru znajte da ima zivih proletera koji ce vas prehraniti. Muhahahahahahaa Kila mozga....
2015-09-08
Aj nije sve tako crno , Srbija nije dobila ništa.abraham wrote:Sto reci???? Krivo mi je ali osím na izborima ne mogu puno uraditi. Sada ce talijani moci ici i dalje u mirovinu sa 60 a ja sa 70???????? Sada ce adz moci kupiti INA natrag i nece trebati mijenjati nista. Siguran sam da ce se ova Njemacka prcija raspasti samo se nadam da nece biti krvi kao zadnja dva puta. Bilo kako bilo sretno vam bilo. Dok cujete udaranje strojeva na sjeveru znajte da ima zivih proletera koji ce vas prehraniti. Muhahahahahahaa Kila mozga....
Ka glupi Britanci. Skužili šta se dešava pa utekli dok je na vrime.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:odi i utopi se
1500 m za 40 min zadnjih 500 m efektni dupin. Mlade konobarice s obliznje terase stisnule su vjedje I usnice gledajuci moj fotofinis.
Samo sam hladno procijedio: veliko toceno.
miha ne jedi se, ovo su svakako sjajne vijeati za RH.
Last edited by epikur37 on 21/7/2020, 08:10; edited 1 time in total
2015-08-06
narode nece biti demonstracije uskliknuo je radosni plenki..bice mesa i igara za sve
2015-09-08
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Hoće li se novi iseljenički val Hrvata imati kamo vratiti?
» Plenki:'Ja sam se vratio iz Brisela sa 8000 eura na 4 000.Zašto se vratili nisu Picula,Borzanica,Sinčić,Kolakušić a tu glumataju'
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» Obama se kupa u saudijskim parama i darovima...
» Plenki:'Ja sam se vratio iz Brisela sa 8000 eura na 4 000.Zašto se vratili nisu Picula,Borzanica,Sinčić,Kolakušić a tu glumataju'
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» Obama se kupa u saudijskim parama i darovima...
Page 12 of 14