Estradnjaci prijete Plenkiju:Dajte nam da radimo ili izlazimo na ulicu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Estradnjaci prijete Plenkiju:Dajte nam da radimo ili izlazimo na ulicu
AssadNaPodmornici wrote:HDZovci se pijani i znojni grle i žvale bez maski i distanci na svojim skupovima
1) HDZ-ovci imaju imunitet krda;
2) Andrej nam zabranio alkohol.
Guest- Guest
nemreš ti škoru probavitmobiu$ wrote:Pa ako ne mogu pjevati, neka izađu na ulicu.
Ionako se većina prostituira i od toga zapravo živi, ovo je samo korekcija u platežnoj klasi :)
Vjerujem i da će Škoro s njima na ulicu, ionako je sve u životu što ima dobio preko HDZ-a, sad je ostao suvog kurca
2014-12-30
recimo maja ušpak se ne buni.
malo bleji, malo ga primi u kanalizaciju i eto para.
malo bleji, malo ga primi u kanalizaciju i eto para.
2014-12-30
Za u crikvu ne treba popisivati ljude jer je kao nemoguće a za koncert se mora popisivati jer je kao moguće
Dnevni trocifreni brojevi novozaraženih vas kao državu za tjedan dovodi na crvenu listu,
u koju je zabranjen ulazak i izlazak. Ne ovi sto od Plenkija i stožera, to je automatizam.
Tko će za to preuzeti odgovornost? Zoki i ovi mlatimudani? Neće, ne boj se...
u koju je zabranjen ulazak i izlazak. Ne ovi sto od Plenkija i stožera, to je automatizam.
Tko će za to preuzeti odgovornost? Zoki i ovi mlatimudani? Neće, ne boj se...
Uglavnom, prava artiljerijska priča - prebačaj, podbačaj pa po cilju.
Ljudi izašli na ulice u BG prošli tjedan sa svakakvim zahtjevima i prohtjevima. Onda su izašli i Ljubljančani, ni oni nemaju suvisle zahtjeve.
A slijedeća na listi je...
Ljudi izašli na ulice u BG prošli tjedan sa svakakvim zahtjevima i prohtjevima. Onda su izašli i Ljubljančani, ni oni nemaju suvisle zahtjeve.
A slijedeća na listi je...
Guest- Guest
veber wrote:
nemreš ti škoru probavit
Nije tako, Škoro i Hasanče su HDZ-u dar sa neba kad pričaju o domoljublju i suverenizmu.
Neka ih samo...
Guest- Guest
nemrem muslimane smislit ni nakon jutarnjeg gulaša na bosanskoj svadbi.mobiu$ wrote:veber wrote:
nemreš ti škoru probavit
Nije tako, Škoro i Hasanče su HDZ-u dar sa neba kad pričaju o domoljublju i suverenizmu.
Neka ih samo...
ove, bosanske, turske. to odmah dobijem napad domoljublja.
2014-12-30
ne prijeti njima grablje po ledjima kad masa izadje..tko ce te spasavati lotka?..bolje prelazi na drugu stranu barikade dok jos nije kasno..da se zrtvujes zbog plenkija i njonje...nije vrijednomobiu$ wrote:veber wrote:
nemreš ti škoru probavit
Neka ih samo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:
nemrem muslimane smislit ni nakon jutarnjeg gulaša na bosanskoj svadbi.
Baš sam nedavno jednog takvog majstora potjerao, pokušao me zahebati, jbt. ti ljudi razumiju samo silu, kao životinje.
catabbath-
2015-08-22
frend mi je sirijac.catabbath wrote:veber wrote:
nemrem muslimane smislit ni nakon jutarnjeg gulaša na bosanskoj svadbi.
Baš sam nedavno jednog takvog majstora potjerao, pokušao me zahebati, jbt. ti ljudi razumiju samo silu, kao životinje.
jebote pa to lik za osam.
ovi sančosi za humus.
taj te gleda u oči i laže.
a, najgore da je turska u doba osvajanja pod mehmednom bila renesansna država istoka.
onda se pojave ovi s iq 164.
valjda posljedica incesta.
2014-12-30
vuksadinare wrote:
ne prijeti njima grablje po ledjima kad masa izadje..tko ce te spasavati lotka?..bolje prelazi na drugu stranu barikade dok jos nije kasno..da se zrtvujes zbog plenkija i njonje...nije vrijedno
Svrbi tebe za vaspitnim palicama dečki iz interventne?
Neka, neka...zaslužio si. :)
Guest- Guest
Fuk, Drele, Februarka i Mile Kekin na ulici...
Pa to stvarno treba vidjeti.
Pa to stvarno treba vidjeti.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Pa ako ne mogu pjevati, neka izađu na ulicu.
Ionako se većina prostituira i od toga zapravo živi, ovo je samo korekcija u platežnoj klasi :)
Vjerujem i da će Škoro s njima na ulicu, ionako je sve u životu što ima dobio preko HDZ-a, sad je ostao suvog kurca ž
Hrvatska niti nema estradu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Lotka cuvaj se...peovicka je bacila oko na tebe....kad te ta zajasi li da joj je sam staljin usao u tijelomobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
ne prijeti njima grablje po ledjima kad masa izadje..tko ce te spasavati lotka?..bolje prelazi na drugu stranu barikade dok jos nije kasno..da se zrtvujes zbog plenkija i njonje...nije vrijedno
Svrbi tebe za vaspitnim palicama dečki iz interventne?
Neka, neka...zaslužio si. :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
Lotka cuvaj se...peovicka je bacila oko na tebe....kad te ta zajasi li da joj je sam staljin usao u tijelo
Neka se čuva ona... ;)
Barem je iskrena i strastvena, to su joj dva velika plusa.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Do jucer je bio 'taj' od danas sumnjiv da je 'falsho roba':'Od 'dajte mi vlast' do 'dajte mi vremena'
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» Dajte nam autonomiju utemeljenu na cjelokupnim prihodima, dajte nam policiju i sve kako neke države imaju
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» NI DA SAM KRUHA GLADAN”: Estradnjaci odreda odbijaju pjevati za političke stranke
Page 2 of 2