Ljudi su najgora stoka i zvijeri:STRAVA U LONJSKOM POLJU
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ljudi su najgora stoka i zvijeri:STRAVA U LONJSKOM POLJU
Potpuno se slažem s Kajom što god ona kaže u ovakvim slučajevima.TKO I ZAŠTO TO RADI wrote:Dječaci koji su u ponedjeljak šetali Lonjskim poljem imali su što vidjeti na jednoj od lokacija.Šokirao ih je prizor četiriju ubijenih kornjača, nabodenih na kolac.
Teta jednog od dječaka objavila je fotografiju na Facebooku i obratila se Parku prirode Lonjsko polje.
“Park prirode Lonjsko polje, da li ste upoznati na što se može naići šetajući Vašom zelenom bajkom? Ovo je neviđena sramota da nitko ne može stati na kraj ovakvim psihopatama bolesnim. Ovo je slika i prilika što su moji nećaci od 8 godina mogli danas vidjeti šetajući kroz HRVATSKI PARK PRIRODE Lonjsko polje. Ne kažem da je upravitelj jedini ovdje odgovoran, ali sigurno da je prvi čovjek koji mora povući drastične mjere da ovakvi slučajevi više nestanu. Prošli tjedan napuštena krava s otvorenim ranama u Lonjskom polju sama umire bez vode i hrane, sad zaklane kornjače na kolcima. (Više njih u razmaku od par metara zabodene na kolcima) SRAMOTA”, napisala je gospođa uz fotografiju na kojoj se vide kornača nabijena na kolac.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/strava-u-lonjskom-polju-ovo-je-nevidena-sramota-da-nitko-ne-moze-stati-na-kraj-psihopatama-bolesnim-1501499/
Mogu razumit kad ljudi ubiju životinju radi prehrane,ali i u takvim slučajevima životinju treba omamit,uspavat.Gadi mi se i kolinje gdje jadna životinja skviči.
Ali ne mogu nikako shvatit kakav to um može iz zabave učinit ovakvo nešto.Ti psihopati sigurno bi ovakvo nešto činili i ljudima kad bi imali priliku.
ISIL je najbolji primjer.
I treba jedan virus koji će izbrisat ljudsku vrstu,jer biljni i životinjski svijet je vrijedniji za ovaj planet od ljudskog šljama koji uništava sve pred sobom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Ljudi su najgora stoka i zvijeri:STRAVA U LONJSKOM POLJU
Zbog ovog će patiti ljudska vrsta, a toga nije svjesna...
red wolf-
2016-02-10
Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
Pa neka gledaju gdje su životinje i probaju ih uhvatiti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
red wolf-
2016-02-10
Pa skoro da se slažem s tobom.Neki vid kazne trebao bi bit.kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
Kome su krive ove jadne kornjače da ih idu ubit na tako sadistički način,znači taj u sebi nema trunke ljudskosti,empatije,te ne sumnjam da bi takav sadizam pokazao i na ljudima.ISILovcci su najbolji primjer.
2015-07-23
Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
2015-07-23
Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.סמאל wrote:Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
red wolf-
2016-02-10
Ja bi gora još bila. Ne ista. Kad bi bila ista nabila bi ih kolac. Ja bi ih osljepila i osakatila . Pa neka gleda gdje je kornjača i lovi ju batrljkom.red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
Kužiš tupane munjeni..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.red wolf wrote:Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.סמאל wrote:Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
2015-07-23
Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...סמאל wrote:Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.red wolf wrote:Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.סמאל wrote:Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
red wolf-
2016-02-10
Ne znam,zašto kod nas nema nešto poput ovih iz Leviatana,koji će otkrivat ovakve zločince.Svaki put kad vidim ovakvo nešto samo mi skoči tlak.kaya wrote:Ja bi gora još bila. Ne ista. Kad bi bila ista nabila bi ih kolac. Ja bi ih osljepila i osakatila . Pa neka gleda gdje je kornjača i lovi ju batrljkom.red wolf wrote:Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...kaya wrote:Lijepo ti ja kažem. Treba osnovati organizaciju lječnici bez granica za psihopate. Nahvataš ih, iskopaš im oči i odrežeš prste na rukama.
Kužiš tupane munjeni..
2015-07-23
Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?red wolf wrote:Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...סמאל wrote:Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.red wolf wrote:Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.סמאל wrote:Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?red wolf wrote:
Ti si ista kao ova gamad koja je nabila zaštićene kornjače na kolčiće...Zemlja se treba osloboditi i njih i tebe...
2015-07-23
Ne. Samo ćete nestati gamadi.סמאל wrote:Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?red wolf wrote:Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...סמאל wrote:Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.red wolf wrote:Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.סמאל wrote:
Reci mi,ako prrilikom drugog dolaska Krista,ovaj put umjesto njegovog raspeća na križ,nabiju ga ovako na kolac kao ovee kornjače,hoće li to onda bit vaš novi simbol,čovjeka s kolcem kroz dupe ?
red wolf-
2016-02-10
Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.red wolf wrote:Ne. Samo ćete nestati gamadi.סמאל wrote:Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?red wolf wrote:Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...סמאל wrote:Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.red wolf wrote:
Ovaj put On će vas satrati s lica Zemlje. Tijelo je nebitno.
2015-07-23
Neće. To ti je Longi objasnio.סמאל wrote:Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.red wolf wrote:Ne. Samo ćete nestati gamadi.סמאל wrote:Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?red wolf wrote:Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...סמאל wrote:
Možda hoće a možda i neće,mada mislim da ćemo ga pribit na križ i ovaj put,ili ćemo bit još maštovitiji.
red wolf-
2016-02-10
Aha,znači vi ste u koaliciji.red wolf wrote:Neće. To ti je Longi objasnio.סמאל wrote:Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.red wolf wrote:Ne. Samo ćete nestati gamadi.סמאל wrote:Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?red wolf wrote:
Nećete biti maštoviti...Satrat će vas...
2015-07-23
Ne. Oni su isto tijelo. Krist nije tijelo.סמאל wrote:Aha,znači vi ste u koaliciji.red wolf wrote:Neće. To ti je Longi objasnio.סמאל wrote:Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.red wolf wrote:Ne. Samo ćete nestati gamadi.סמאל wrote:
Hoće li nas silovat i seksualno iskorištavat ?
red wolf-
2016-02-10
Kako god,niti za jednog od vas neće biti mjesta u našem Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:Ne. Oni su isto tijelo. Krist nije tijelo.סמאל wrote:Aha,znači vi ste u koaliciji.red wolf wrote:Neće. To ti je Longi objasnio.סמאל wrote:Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.red wolf wrote:
Ne. Samo ćete nestati gamadi.
2015-07-23
Neće ga biti. Bit ćete satrani...סמאל wrote:Kako god,niti za jednog od vas neće biti mjesta u našem Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:Ne. Oni su isto tijelo. Krist nije tijelo.סמאל wrote:Aha,znači vi ste u koaliciji.red wolf wrote:Neće. To ti je Longi objasnio.סמאל wrote:
Nećemo,jer će nas braniti ovi iz Longijeve Galaktičke Federacije.
red wolf-
2016-02-10
znate li da i biljke skvice kad se sjeku
2014-04-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na strani zvijeri
» Zvijeri u gradovima
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Postaju 'zvijeri': ISIL-ovcima mala tableta daje supersnagu
» Orešković na Bleiburškom polju: Svaka žrtva zaslužuje poštovanje