Na strani zvijeri
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Na strani zvijeri
http://www.h-alter.org/vijesti/na-strani-zvijeri
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na strani zvijeri
zar ovaj koji je pisao ovaj pamflet u korist 'dotura,inzinjera' nema pojma o zakonu..svaki neovlasteni upad u imovinu nekoga i otuđenje bilo cega je kriminalno djelo...isto tako da je kriminalno djelo i ugrozavanje drzavne sigurnosti nelegalan upad preko granice...nek pita amere i trumpa kako takve tretira
2015-09-08
Ma tko će se s njima bačkat. To bi ja sve pustija u državu pa kud koji mili moji a ako van ne paše ta politka imate izbore pa glasajte za HSP.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pusti ti to vodu..bog te mazo imas pun risnjak ciste pitke vode..potoka i slicno...imas i ducana pa kupis hranu...svi su puni love..ali najlakse je provaliti...i maznuti...evo nekidan su u mrkoplju 'doturi' u ducanu ukrali brdo stvari...i nisu htjeli platitiepikur37 wrote:Trebali su im dati vodu i vratiti iza granice.
2015-09-08
Ja bi to sve pustija u Hrvatsku pa kud koji mili moji. Tko će se bačkat s tolikon mason. Nek idu di oće.
2014-04-11
Hah naručeni članak, svi planinari su za zaštitu doma a ovi našli valjda jednog paninara ako i taj uopće postoji koji je na strani invazora.
Jedva čekan da se zakače s Iranom a koliko vidin na dobrom su putu pa će krenit novi val cigana u Europu i zapet u Hrvatskoj i BiH i onda fino diže se desnica i Plenky gubi izbore za godinu i pol dana.
2014-04-11
Evo sad sam baš posrao jednu na FB koja je ovo šerala, samo je pisalo "no comment", "no comment", tako rade ti iz udruga kad ostanu bez argumenata.
pa oni nisu tu zbog argumenata..vec propagandecatabbath wrote:Evo sad sam baš posrao jednu na FB koja je ovo šerala, samo je pisalo "no comment", "no comment", tako rade ti iz udruga kad ostanu bez argumenata.
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
vuče ja ti platim sendvće za pol godine, daj prestani otvarat debilne teme. odi u šumu tražit gljive
2014-12-30
veber wrote:vuče ja ti platim sendvće za pol godine, daj prestani otvarat debilne teme. odi u šumu tražitgljive
pečurke
Guest- Guest
sto tebe cese veber?..ima i bilo ej milijun tema o migramtima i ti sad zapeo za moju..daj si stavi glavu u hamper ledene vode jebote irud blesavuveber wrote:vuče ja ti platim sendvće za pol godine, daj prestani otvarat debilne teme. odi u šumu tražit gljive
2015-09-08
ma neka traži pejotl, nasade marice ili makovih polja.
dosadan ko onaj slovenski uljuđeni s downovim sindromom. koji mi uredno jebe mater svaki put.
dosadan ko onaj slovenski uljuđeni s downovim sindromom. koji mi uredno jebe mater svaki put.
2014-12-30
otvaraš teme ko na linji, koga boli kurac za migrante, 90e, četnike. srbe. ono zaglavili u vremenu pa bulaznite.vuksadinare wrote:sto tebe cese veber?..ima i bilo ej milijun tema o migramtima i ti sad zapeo za moju..daj si stavi glavu u hamper ledene vode jebote irud blesavuveber wrote:vuče ja ti platim sendvće za pol godine, daj prestani otvarat debilne teme. odi u šumu tražit gljive
živim u stanu, nemam hamper jer mi ne treba. imam vodu, tekuću, gradski vodovod. eventualno mogu u kadu veličine pol longijevog stana ili čekat do sutra kada se ex uvalim.
u bazen.
2014-12-30
tebi je bazen u glavi jebote bazenveber wrote:otvaraš teme ko na linji, koga boli kurac za migrante, 90e, četnike. srbe. ono zaglavili u vremenu pa bulaznite.vuksadinare wrote:sto tebe cese veber?..ima i bilo ej milijun tema o migramtima i ti sad zapeo za moju..daj si stavi glavu u hamper ledene vode jebote irud blesavuveber wrote:vuče ja ti platim sendvće za pol godine, daj prestani otvarat debilne teme. odi u šumu tražit gljive
živim u stanu, nemam hamper jer mi ne treba. imam vodu, tekuću, gradski vodovod. eventualno mogu u kadu veličine pol longijevog stana ili čekat do sutra kada se ex uvalim.
u bazen.
2015-09-08
tebi su 90e, vranjo i 6mjeseci službe u vugla.
koga boli kurac za tebe i sve ostale. a sve neki ratnici, a ne znaju raskopat kalaš. o glocku da ne tipkam. ja sam uredno pitao tra koja je razlika između haubice i topa.
a vi svi ratnici neznate jebeni zatvarač na kalašu otvorit. i možeš surfat do preksutra, ako to nisi sam napravio ne znaš o čemu se radi.
koga boli kurac za tebe i sve ostale. a sve neki ratnici, a ne znaju raskopat kalaš. o glocku da ne tipkam. ja sam uredno pitao tra koja je razlika između haubice i topa.
a vi svi ratnici neznate jebeni zatvarač na kalašu otvorit. i možeš surfat do preksutra, ako to nisi sam napravio ne znaš o čemu se radi.
2014-12-30
majke ti mile...veber wrote:tebi su 90e, vranjo i 6mjeseci službe u vugla.
2015-09-08
a kaj majke ti mile? sada mi i ti počni jebat mrtvu mater ko i onaj slovenski ercegovac.vuksadinare wrote:majke ti mile...veber wrote:tebi su 90e, vranjo i 6mjeseci službe u vugla.
staln bulazniš o 90ima, da to natipka tre ili dijagram, ajde. ne nego vuksdinare koji je bio u kantini. stalno te neke teme.
znamo da je longi lud, da vodi monologe. tvoje teme su isto takve. vodiš monologe. pišeš sam sa sobom.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zvijeri u gradovima
» Radikalne feministice zvijeri u tijelu zene
» Ljudi su najgora stoka i zvijeri:STRAVA U LONJSKOM POLJU
» Postaju 'zvijeri': ISIL-ovcima mala tableta daje supersnagu
» RT na strani Mladića?
» Radikalne feministice zvijeri u tijelu zene
» Ljudi su najgora stoka i zvijeri:STRAVA U LONJSKOM POLJU
» Postaju 'zvijeri': ISIL-ovcima mala tableta daje supersnagu
» RT na strani Mladića?