ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vec na prvom obecanju-prijevara

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Vec na prvom obecanju-prijevara - Page 2 Empty Re: Vec na prvom obecanju-prijevara

Post by IL Risorto Wed 15 Jul - 22:44

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja

lol!
To nije smješno,već žalosno.IDS je mafijaška struktura gora od bilo koje druge u državi,jedinaa sreća je ta što su na lokalnoj razini a ne državnoj.
Pitaj se zašto vlada još uvijek ne želi iskopčat kliničkog mrtvaca(Uljanik) sa aparata,jer onog dana kad se to dogodi,IDSova građevinska mafija u sprezi s Končarom baca se na posao.
Imaš dokaze za to?
Jesi li ti kad ponudio bilo kakve dokaze za bilo koju tvoju izjavu ?
Mi smo mala država,i ptice na grani sve znaju.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Vec na prvom obecanju-prijevara - Page 2 Empty Re: Vec na prvom obecanju-prijevara

Post by red wolf Wed 15 Jul - 22:47

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja

lol!
To nije smješno,već žalosno.IDS je mafijaška struktura gora od bilo koje druge u državi,jedinaa sreća je ta što su na lokalnoj razini a ne državnoj.
Pitaj se zašto vlada još uvijek ne želi iskopčat kliničkog mrtvaca(Uljanik) sa aparata,jer onog dana kad se to dogodi,IDSova građevinska mafija u sprezi s Končarom baca se na posao.
Imaš dokaze za to?
Ne možeš neodgovorno ustvrditi za jednu stranku to što si ti ustvrdio, a da za to nemaš dokaza...Ovo je internetska vukojebina i proći će nezamijećeno, ali da si ovo izjavio u nekom mainstream mediju, sad bi svoju izjavu morao potkrijepiti konkretnim dokazima.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 15 Jul - 22:48

vuksadinare wrote:taj ko je vjerovao u plenkijevo obecanje ili obecanja taj je ludji od dinga...pa ako bi smanjio uhljebe moze slobodno otpisati dobar dio glasaca a druge ce tesko dobit ma sto ucinio...uglavnom ne mozemu sad nitko drugi kriv biti...ili moze...tipujem na ovo drugo
ti si janje sa dinare. 
nitko tko glasa za HDZ , nitko ne glasa za radi reformi, niti radi domoljublja. ekipa koja glasa za HDZ ne želi reforme, kakve jebene reforme, želi zadržavanje postojećih privilegija gdje su na vrhu hranidbenog lanca, ili glasuju neki u nadi da će i oni nekog sina/kćer sa kupljenom diplomom iz bosne utrpati na direktorsku poziciju neke izmišljene agencije ili ministarstva. 

i sada da HDZ njima kaže: "slušajte ljudi, ugrožena je država RH, prijeti nam bankrot, vaš sin/kćer koji su prosječno /ispod prosječno glupi , neće moći postati direktori i šefići, morat će ići raditi u realni sektor , ima takvih previše u državi, zbog toga nas su cigani rumunji sustili a i četnici iz srbije će za 10godina", takav HDZ bi sutra izgubio vlast. 

i normalno da nema ništa od reformi. nema rezanja poreza, nema rezanja ministarstava, nema rezanja uhljeba.  ne budi janje sa dinare

2018-06-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 15 Jul - 22:51

red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:

lol!
Imaš dokaze za to?
Ne možeš neodgovorno ustvrditi za jednu stranku to što si ti ustvrdio, a da za to nemaš dokaza...Ovo je internetska vukojebina i proći će nezamijećeno, ali da si ovo izjavio u nekom mainstream mediju, sad bi svoju izjavu morao potkrijepiti konkretnim dokazima.
Daj molim te,u kojoj ti paralelnoj realnosti živiš.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf Wed 15 Jul - 22:56

סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
red wolf wrote:
סמאל wrote:
Imaš dokaze za to?
Daj molim te,u kojoj ti paralelnoj realnosti živiš.
Vidim, nisi me baš razumio.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 15 Jul - 23:00

red wolf wrote:Vidim, nisi me baš razumio.
Gdje ti živiš,ako nisi čuo za ,,Jakovčićeva sela'' ili Končareve pretenzije na uljanikove zgrade za radnike kod ,,Bulevar''kao polazišnu točku širenja nekretninskog biznisa na prostor Uljanika.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf Wed 15 Jul - 23:11

סמאל wrote:
red wolf wrote:Vidim, nisi me baš razumio.
Gdje ti živiš,ako nisi čuo za ,,Jakovčićeva sela'' ili Končareve pretenzije na uljanikove zgrade za radnike kod ,,Bulevar''kao polazišnu točku širenja nekretninskog biznisa na prostor Uljanika.
Vidim, nisi me razumio.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics