Vec na prvom obecanju-prijevara
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vec na prvom obecanju-prijevara
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2198320
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vec na prvom obecanju-prijevara
Ne može se najedanput, rekao je Kenwood Kenon, tek tako smanjiti broj ljudi. Njegova tvrdnja je lažna jer naravno da se može smanjiti broj zaposlenih u upravi ako se to želi. Ukinu se nepotrebna radna mjesta i prekobrojnima se zahvali na svemu što su napravili za narod i državu.
"Uvijek se kod reorganizacije može riješiti viška službenika i to bez ikakvih disciplinskih postupaka. One koje ne želite stavite na raspolaganje i kad se nakon nekog vremena ne javi nitko tko ih želi, prestane im služba. Ne samo da se može nego su to sve vlade i činile, ali po kriterijima lojalnosti i podobnosti. Rješavali su se bez problema onih koji im nisu odgovarali, a u javnosti su govorili da je nemoguće smanjiti broj službenika", pojasnio je za Index profesor Ivan Koprić sa zagrebačkog Pravnog fakulteta.
"Uvijek se kod reorganizacije može riješiti viška službenika i to bez ikakvih disciplinskih postupaka. One koje ne želite stavite na raspolaganje i kad se nakon nekog vremena ne javi nitko tko ih želi, prestane im služba. Ne samo da se može nego su to sve vlade i činile, ali po kriterijima lojalnosti i podobnosti. Rješavali su se bez problema onih koji im nisu odgovarali, a u javnosti su govorili da je nemoguće smanjiti broj službenika", pojasnio je za Index profesor Ivan Koprić sa zagrebačkog Pravnog fakulteta.
taj ko je vjerovao u plenkijevo obecanje ili obecanja taj je ludji od dinga...pa ako bi smanjio uhljebe moze slobodno otpisati dobar dio glasaca a druge ce tesko dobit ma sto ucinio...uglavnom ne mozemu sad nitko drugi kriv biti...ili moze...tipujem na ovo drugo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako ne bi moglo... jel onaj peder iz sdp-a preko noći otpustio 1800 policijskih službenika... a antunovićka otpustila 5000 vojnika... naravno da može ali neće jer su ti gore navedeni bili ideološki nepoželjni i njih se likvidiralo iz sustava bez ikakvih problema, ovdje pak pričamo o vojsci od kojih je više od pola stranački obojeno i to nema teorije da bi se išlo otpuštati...
2015-08-08
Ako se ne može otpuštat,onda bar ne treba zapošljavat nove i tako će se postupno smanjivat broj,odlaskom ovih u mirovinu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
anemični kreten polako, ali sigurno ostaje sam sa onim što nije radio u prošlom mandatu.
pokušao je uvući oporbu u igru radi podjele odgovornosti, ali su ga opravdano odjebali tako da sad treba pokazati što to on zna.
budući da je sam sa kadrom kojeg je sam odabrao onda su i njegova jaja na nakovnju. pitanje je vremena kad će netko čekićem opizditi po njima.
pokušao je uvući oporbu u igru radi podjele odgovornosti, ali su ga opravdano odjebali tako da sad treba pokazati što to on zna.
budući da je sam sa kadrom kojeg je sam odabrao onda su i njegova jaja na nakovnju. pitanje je vremena kad će netko čekićem opizditi po njima.
sitting_bull-
2015-09-28
pa što ima bičino... kako ćeš sad izdurat, kad je vukas zavrno pipu do izbora...sitting_bull wrote:anemični kreten polako, ali sigurno ostaje sam sa onim što nije radio u prošlom mandatu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sitting_bull wrote:
pokušao je uvući oporbu u igru radi podjele odgovornosti, ali su ga opravdano odjebali
Na stranačkoj razini jesu. Vidjet ćemo tijekom vremena kako će se stvari odvijati na razini pojedinačnih saborskih zastupnika.
Guest- Guest
nećete ga vi... bude on kao i svaki do sada fasovao od svoje ekipe
2015-08-08
a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
Taman pred lokalne izbore?
Guest- Guest
lako moguće, ali mu to neće pomoći da pobjegne od odgovornosti.Speare Shaker wrote:sitting_bull wrote:
pokušao je uvući oporbu u igru radi podjele odgovornosti, ali su ga opravdano odjebali
Na stranačkoj razini jesu. Vidjet ćemo tijekom vremena kako će se stvari odvijati na razini pojedinačnih saborskih zastupnika.
biti će zanimljivo i što će biti sa obećanjima koje je dao neposredno prije raspisivanja izbora, jer sad ta ista obećanja i njihovo ispunjenje čekaju jedino njega.
početkom jeseni očekujem prvu krizu, posebice ako se ne donese zakon o obnovi zagreba i ako obnova stvarno ne počne.
sitting_bull-
2015-09-28
hdz udba ne spava, ne?michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
sitting_bull-
2015-09-28
HDZ nish???..dakle,ovim jasno priznajes da je lopovluk kaznjiv po stranackoj iskaznici..??..nish od vas niti za 700 godina,a ne 70..michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
Guest- Guest
Đaba to sve,jer oni koji inače biraju te stranke,svejedno će ih opet birat,kao što birači HDZ-a,biraju HDZ,bez obzira na Rimac i druge afere.michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
2015-07-23
michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
red wolf-
2016-02-10
To nije smješno,već žalosno.IDS je mafijaška struktura gora od bilo koje druge u državi,jedinaa sreća je ta što su na lokalnoj razini a ne državnoj.red wolf wrote:michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
Pitaj se zašto vlada još uvijek ne želi iskopčat kliničkog mrtvaca(Uljanik) sa aparata,jer onog dana kad se to dogodi,IDSova građevinska mafija u sprezi s Končarom baca se na posao.
2015-07-23
Imaš dokaze za to?סמאל wrote:To nije smješno,već žalosno.IDS je mafijaška struktura gora od bilo koje druge u državi,jedinaa sreća je ta što su na lokalnoj razini a ne državnoj.red wolf wrote:michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
Pitaj se zašto vlada još uvijek ne želi iskopčat kliničkog mrtvaca(Uljanik) sa aparata,jer onog dana kad se to dogodi,IDSova građevinska mafija u sprezi s Končarom baca se na posao.
red wolf-
2016-02-10
Jesi li ti kad ponudio bilo kakve dokaze za bilo koju tvoju izjavu ?red wolf wrote:Imaš dokaze za to?סמאל wrote:To nije smješno,već žalosno.IDS je mafijaška struktura gora od bilo koje druge u državi,jedinaa sreća je ta što su na lokalnoj razini a ne državnoj.red wolf wrote:michaellcmacha wrote:a kako evo ja ti sad mogu reći i to je 1/1 da će do ožujka 2021. biti spremno 15 tak optužnica za krupne pizdarije na lokalnoj razini a uglavnom će se raditi o sdp-ovcima i ids-ovcima... budeš tek tada vidio kako će doći do raslojavanja
Mi smo mala država,i ptice na grani sve znaju.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» KGK-najveća prijevara Hrvatske
» Donald Trump je prijevara?
» Korona je prijevara Kineza ????
» Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa
» Merkel: Multikulturalizam je prijevara, otvorimo granice :D
» Donald Trump je prijevara?
» Korona je prijevara Kineza ????
» Kolakušić: Lex je najgora prijevara i krađa