ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
Isus propovjedao na srpskom i srbi su držali vlast u egiptu...Speare Shaker wrote:tre wrote:Pirate wrote:Skroz providno, to izrugivanje i drvljenje o nekom kultu. Koga boli kurac za Djokoviceve rituale, ako je on nesto osjetio kod tih "piramida", njegova stvar. Tesla je isto imao neke spiritualne egzibicije pa je uz sve to bio zajedno sa Da Vinciem najpametniji covjek otkad mjerimo vrijeme, isto kao sto je Djovak svjetski tenisac broj 1. Ali ej, tu je General koji je 90-ih doma skakao po kaucu i derao se ZNA SE, ZNA SE, HDZ ... kompetentan za drzanje prodika u picku materinu.Legendovich wrote:Pirate wrote:
Kakav kult, sta ti pricas?
Lik se bavi tenisom, kakve jebene piramide. Mozda postoji nekakvo koketiranje sa alternativom ali to je njegova privatna stvar na koju polaze apsolutno pravo.
Po tvom upisu, netko ko ne zna Novaka pomislio bi da pricas o nekoj srpskoj verziji Sai Babe.
cilj je ocrniti..opcenito neuk forumski pristup..
Đoković: Nije slučajno da su Srbi nebeski narod i starosjeditelji Balkana - Index.hr
Nole je u koroni otišo na kvasinu
Jevreji su otišli na Sinaj kod Srba.
Majko Isusova...
Dalje mi se nije dalo slušati.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
Serbinho-3 wrote:
Nekadašnji oficir Vojske SFRJ potom počinje svoju životnu priču, koja ima mnogo sličnosti s hiljadama sudbina u bivšoj zemlji.
Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda. Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose - priča Zdenko sa setom u glasu i dodaje:
- Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki koliko je trebalo. Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila. One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Najviše zbog druge supruge, koja mi je rekla da će ona ispasti kriva. A ostajem pri tome da je to bila moja ideja. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba.
Kurtza je zeni falilo...3-4 dana ne dobije po picki,to se powampiri..musko je na kraju krajeva uvijek krivac..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Kreten: AVucic će na paradi u Moskvi nositi sliku dede četnika
» Kurir treba zabraniti
» Autor: kurir Jastreb ili Pizzon?
» ISPOVEST MLADE MAME DIGLA HRVATSKU NA NOGE
» Kreten: AVucic će na paradi u Moskvi nositi sliku dede četnika
» Kurir treba zabraniti
» Autor: kurir Jastreb ili Pizzon?
» ISPOVEST MLADE MAME DIGLA HRVATSKU NA NOGE