ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
https://www.kurir.rs/sport/tenis/3497989/tajna-djokovica-ispovest-novakovog-dede-za-kurir-srdjan-je-cudo-od-coveka-evo-kako-je-stvorio-novaka-citajte-u-kuriru
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE ZA KURIR!
Komšije znaju da sam Novakov deda, ali javnost ne. Nisam se eksponirao, generalno sam povučen čovek - ovako je za Kurir počeo ekskluzivnu ispovest Zdenko Žagar (82), otac Dijane Đoković i rođeni deda najboljeg tenisera sveta. I zaista, mnogi i ne znaju da Nole ima živog dedu, a Kurir ga je posetio u njegovom stanu na Banovom brdu u Beogradu.
u poodmaklim godinama, Zdenko deluje vrlo vitalno, pa odmah zaključujemo da je Novak deo gena povukao od njega. Na zidu visi Noletov reket, u drugoj prostoriji je sobni bicikl.
- Geni su geni. Često se zezam na tu temu. Aktivan sam, bavio sam se dosta odbojkom, još igram rekreativno. Obožavam skijanje - istakao je naš domaćin.
Nekadašnji oficir Vojske SFRJ potom počinje svoju životnu priču, koja ima mnogo sličnosti s hiljadama sudbina u bivšoj zemlji.
u poodmaklim godinama, Zdenko deluje vrlo vitalno, pa odmah zaključujemo da je Novak deo gena povukao od njega. Na zidu visi Noletov reket, u drugoj prostoriji je sobni bicikl.
Nekadašnji oficir Vojske SFRJ potom počinje svoju životnu priču, koja ima mnogo sličnosti s hiljadama sudbina u bivšoj zemlji.
2014-08-25
A tek što mu je strina kuharica...njenu alvu voli cela ulica.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hrvat, vojni oficir JNA.
2014-08-25
Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda. Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose - priča Zdenko sa setom u glasu i dodaje:
- Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki koliko je trebalo. Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila. One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Najviše zbog druge supruge, koja mi je rekla da će ona ispasti kriva. A ostajem pri tome da je to bila moja ideja. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba.
2014-08-25
Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
istovrememo se lik bavi teškim pizdarijama poput bosanskih piramida...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Lik se bavi tenisom, kakve jebene piramide. Mozda postoji nekakvo koketiranje sa alternativom ali to je njegova privatna stvar na koju polaze apsolutno pravo.
Po tvom upisu, netko ko ne zna Novaka pomislio bi da pricas o nekoj srpskoj verziji Sai Babe.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Mali offtopic, kad smo vec kod Novaka. Zar nije neki dan pisalo da je pozitivan na koronu ili sam ja nesto pobrkao? Sada hoda po Visokom i "piramidama". Koliko traje zaraza?
omni-
2014-04-12
omni wrote:Mali offtopic, kad smo vec kod Novaka. Zar nije neki dan pisalo da je pozitivan na koronu ili sam ja nesto pobrkao? Sada hoda po Visokom i "piramidama". Koliko traje zaraza?
Kazu da nema vise a Piramide prica je iz razloga sto se krv obnovi kao posle 2 nedelje na planini.
Tako neka prica, koliko je sve tačno i sta je razlog, koga briga.
2014-08-25
Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Lik se bavi tenisom, kakve jebene piramide. Mozda postoji nekakvo koketiranje sa alternativom ali to je njegova privatna stvar na koju polaze apsolutno pravo.
Đoković: Piramide u Visokom su važne za prosperitet ne samo BiH nego i svijeta
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je stigao u posjetu Bosni i Hercegovini, a većinu vremena proveo je u posjeti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca".
Ugostio ga je Semir Osmanagić, a na zvaničnom YouTube kanalu objavio je dio razgovora sa Đokovićem.
"Već dva dana imaš priliku da sa mnom obilaziš lokacije Bosanske doline piramida, što je više od arheološkog aspekta. To je arheološki, naučni aspekt, energetski, duhovni, ljekoviti... Jučer smo prvo počeli od lokacije Belvedere. To je bio pogled na piramide, prva prilika da vidiš kako izgledaju u 3D pogledu - kakav je bio utisak?", pitao je Osmanagić Đokovića.
"Imam toliko utisaka da je teško sve to sažeti u jedan minut. Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje. Ima nekoliko mjesta koja sam posjetio u životu i gdje sam se osjećao ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas, alternativnom svijetu, iako znamo da je to originalni svijet. Ali eto, čisto radi razumijevanja. Već više od decenije je tako i bio sam na raznim mjestima koja se smatraju energetskim čvorištima i imaju koncentrične krugove, bio sam u posjetama piramidama, ali nisam doživio ovakvo nešto. Nešto slično doživio sam samo na Rtanj planini u Srbiji. Nema tih superlativa i riječi hvale koje bi te opisale. Da ti ne laskam sada, ti to vrlo dobro znaš. Broj volontera pokazuje da li ti činiš nešto dobro za zajednicu, svoju zemlju, ovaj grad, ili ne. Posmatrao sam i ljude koji rade i sarađuju s tobom i ljude koji posjećuju Bosanske piramide. Vidio sam blaženstvo na licima ljudi i zahvalnost što su dio ovakvog projekta", rekao je Đoković i dodao:
"Ovo je jedna pronalazačka misija. Ti si otkrio nešto što jeste i što će tek da bude od ogromne energetske i duhovne važnosti za prosperitet svijeta, a ne samo Balkana i Bosne. Mislim da ljudi tek ulaze u razumijevanje suštine svega. Moj subjektivni osjećaj je fenomenalan, ja sam fasciniran piramidom Sunca, koju možeš da vidiš 70-80 posto, plus onaj dio do rijeke gdje je naselje. To sve tek treba da se otkrije i da ide svojim putem. Ja ti se divim i zahvaljujem što si istrajan i posvećen. Na dobrom si putu, usrećuješ mnoge ljude, donosiš im zadovoljstvo, zdravlje, mir i spokoj. Ima i mladih, starijih, djece. Ne dolaze ljudi samo zbog zdravstvenih problema u tunele Ravne, dolaze što se osjećaju dobro i to je prava stvar."
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Đoković: Piramide u Visokom su važne za prosperitet ne samo BiH nego i svijeta
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo jedan baš glup vic.
Kako se zvao Bog Sunca u Visokom?
Amon Ba
Kako se zvao Bog Sunca u Visokom?
Amon Ba
Guest- Guest
Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Po tvom upisu, netko ko ne zna Novaka pomislio bi da pricas o nekoj srpskoj verziji Sai Babe.
cilj je ocrniti..opcenito neuk forumski pristup..
Guest- Guest
Skroz providno, to izrugivanje i drvljenje o nekom kultu. Koga boli kurac za Djokoviceve rituale, ako je on nesto osjetio kod tih "piramida", njegova stvar. Tesla je isto imao neke spiritualne egzibicije pa je uz sve to bio zajedno sa Da Vinciem najpametniji covjek otkad mjerimo vrijeme, isto kao sto je Djovak svjetski tenisac broj 1. Ali ej, tu je General koji je 90-ih doma skakao po kaucu i derao se ZNA SE, ZNA SE, HDZ ... kompetentan za drzanje prodika u picku materinu.Legendovich wrote:Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ima kod vas Ustaša više nego što misliš.Serbinho-3 wrote:Hrvat, vojni oficir JNA.
2014-04-16
Isti deda
2014-04-16
Pirate wrote:Skroz providno, to izrugivanje i drvljenje o nekom kultu. Koga boli kurac za Djokoviceve rituale, ako je on nesto osjetio kod tih "piramida", njegova stvar. Tesla je isto imao neke spiritualne egzibicije pa je uz sve to bio zajedno sa Da Vinciem najpametniji covjek otkad mjerimo vrijeme, isto kao sto je Djovak svjetski tenisac broj 1. Ali ej, tu je General koji je 90-ih doma skakao po kaucu i derao se ZNA SE, ZNA SE, HDZ ... kompetentan za drzanje prodika u picku materinu.Legendovich wrote:Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Đoković: Nije slučajno da su Srbi nebeski narod i starosjeditelji Balkana - Index.hr
Nole je u koroni otišo na kvasinu
tre wrote:Pirate wrote:Skroz providno, to izrugivanje i drvljenje o nekom kultu. Koga boli kurac za Djokoviceve rituale, ako je on nesto osjetio kod tih "piramida", njegova stvar. Tesla je isto imao neke spiritualne egzibicije pa je uz sve to bio zajedno sa Da Vinciem najpametniji covjek otkad mjerimo vrijeme, isto kao sto je Djovak svjetski tenisac broj 1. Ali ej, tu je General koji je 90-ih doma skakao po kaucu i derao se ZNA SE, ZNA SE, HDZ ... kompetentan za drzanje prodika u picku materinu.Legendovich wrote:Pirate wrote:Kakav kult, sta ti pricas?Hektorović wrote:Kod srba je vas neki žestoki kult ličnosti oko ovog novaka
Đoković: Nije slučajno da su Srbi nebeski narod i starosjeditelji Balkana - Index.hr
Jevreji su otišli na Sinaj kod Srba.
Majko Isusova...
Dalje mi se nije dalo slušati.
Guest- Guest
mortal wrote:Ima kod vas Ustaša više nego što misliš.Serbinho-3 wrote:Hrvat, vojni oficir JNA.
Malo provociram neke ovde, koji stalno napadaju JNA ekipu
Puštam udice da grizu...
2014-08-25
Isus propovjedao na srpskom i srbi su držali vlast u egiptu...Speare Shaker wrote:tre wrote:Pirate wrote:Skroz providno, to izrugivanje i drvljenje o nekom kultu. Koga boli kurac za Djokoviceve rituale, ako je on nesto osjetio kod tih "piramida", njegova stvar. Tesla je isto imao neke spiritualne egzibicije pa je uz sve to bio zajedno sa Da Vinciem najpametniji covjek otkad mjerimo vrijeme, isto kao sto je Djovak svjetski tenisac broj 1. Ali ej, tu je General koji je 90-ih doma skakao po kaucu i derao se ZNA SE, ZNA SE, HDZ ... kompetentan za drzanje prodika u picku materinu.Legendovich wrote:Pirate wrote:
Kakav kult, sta ti pricas?
Jevreji su otišli na Sinaj kod Srba.
Majko Isusova...
Dalje mi se nije dalo slušati.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Pobili nam sve od dede do bebe, a Kalabić rehabilitovan"
» Kreten: AVucic će na paradi u Moskvi nositi sliku dede četnika
» Kurir treba zabraniti
» Autor: kurir Jastreb ili Pizzon?
» ISPOVEST MLADE MAME DIGLA HRVATSKU NA NOGE
» Kreten: AVucic će na paradi u Moskvi nositi sliku dede četnika