''Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom? ''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom? ''
Ne. Zemlja je bitna.kaya wrote:Dobro svemirac, ti se uvijek možeš zaključati...red wolf wrote:Vi, ljudi, ste gamad.mobiu$ wrote:red wolf wrote:
i opet će...Kad budete padali u ambis, bit ćete sretni, jer HDZ je taj koji vas je poslao u taj ambis...
Znaš, ti uopće ne bi trebao pratiti politiku, a kamoli baviti se njome, jer te unesrećuje.
Svi, ali ama baš svi, uspješni izborni političari imaju jedan zajednički nazivnik: barem se sjajno pretvaraju da vole ljude.
A ti ljude ne možeš podnijeti i skroz si iskren.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom? ''
kaya wrote:Ista, istamobiu$ wrote:kaya wrote:
Slažem se. Evo jebe mu se za moju vrstu. On je svemirac
Što misliš, iz njegove perspektive, jesmo li svi mi ostali na forumu jedna vrsta ili više njih?
I to ista gamad!
Guest- Guest
To je vaš način razmišljanja i ovaj narod je to zaslužio. Ako će netko potražiti najbolji način uništiti hrvatski narod, to će biti HDZ.mobiu$ wrote:red wolf wrote:Neću više...Zaslužili ste ovo što imate...mobiu$ wrote:kaya wrote:Ovima ne valja kad su lock a ne valja ni kad su unlock, strašno.
Njemu ne valja jer je histerični esdepeovac koji će kmečati još par godina, a ja ću to morati čitati.
Od njih su samo jadniji tvrdi desničari, veliki Hrvati i junaci DR Škoro, njegova žena, Haso, Bujanec i Markićka u svom kmečanju, to je pak bijedno za gledati.
HDZ-ov dužnosnik u karticu unio 200.000 kn dara i tvrdi: 'Ma to mi je punac uplatio miraz!'
Pa to je manje od mojeg miraza...
red wolf-
2016-02-10
2014-12-30
mobiu$ wrote:kaya wrote:Ista, istamobiu$ wrote:kaya wrote:
Slažem se. Evo jebe mu se za moju vrstu. On je svemirac
Što misliš, iz njegove perspektive, jesmo li svi mi ostali na forumu jedna vrsta ili više njih?
I to ista gamad!
av av auuuuu
Guest- Guest
red wolf wrote:
To je vaš način razmišljanja i ovaj narod je to zaslužio. Ako će netko potražiti najbolji način uništiti hrvatski narod, to će biti HDZ.
Ezek, uzimaj terapiju, čuvaj živce i mani se politike.
Guest- Guest
Eto zato da bi ti i ostatak vanzemaljske populacije iz SDPa imali što pitati.red wolf wrote:Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom?
Kakvo je to pitanje? HDZ je uvjerljivo dobio izbore.
Ne znaju jel bi piškili ili kakili a kamoli nešto drugokaya wrote:Ovima ne valja kad su lock a ne valja ni kad su unlock, strašno.
Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.kaya wrote:Daj ne prdi..tik tak, jel bi da te zaključaju?red wolf wrote:Zaslužujete da vam je od 46 posto izašlih birača, njih 23 posto vjernih HDZ-ovaca odlučilo kakvi će vam životi biti...kaya wrote:Ovima ne valja kad su lock a ne valja ni kad su unlock, strašno.
On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužištre wrote:Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.kaya wrote:Daj ne prdi..tik tak, jel bi da te zaključaju?red wolf wrote:Zaslužujete da vam je od 46 posto izašlih birača, njih 23 posto vjernih HDZ-ovaca odlučilo kakvi će vam životi biti...kaya wrote:Ovima ne valja kad su lock a ne valja ni kad su unlock, strašno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2015-08-15
To sam smetnuo s uma kvragukaya wrote:On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužištre wrote:Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.kaya wrote:Daj ne prdi..tik tak, jel bi da te zaključaju?red wolf wrote:Zaslužujete da vam je od 46 posto izašlih birača, njih 23 posto vjernih HDZ-ovaca odlučilo kakvi će vam životi biti...kaya wrote:Ovima ne valja kad su lock a ne valja ni kad su unlock, strašno.
Ne možeš njega zaustaviti , samo sa svemirskim pištoljem, pa da se rasplinetre wrote:To sam smetnuo s uma kvragukaya wrote:On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužištre wrote:Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.kaya wrote:Daj ne prdi..tik tak, jel bi da te zaključaju?red wolf wrote:
Zaslužujete da vam je od 46 posto izašlih birača, njih 23 posto vjernih HDZ-ovaca odlučilo kakvi će vam životi biti...
2015-08-15
2014-12-30
mislim da bi pomoglo da neko isčupa kabel iz zida taman kad ga dezintegriraju i spreme u neki međuspremninik sve dok ne pronađu lijek za tu boleštinu koju ovdje prodaje kao bosanac muda pod bubrege.kaya wrote:Ne možeš njega zaustaviti , samo sa svemirskim pištoljem, pa da se rasplinetre wrote:To sam smetnuo s uma kvragukaya wrote:On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužištre wrote:Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.kaya wrote:
Daj ne prdi..tik tak, jel bi da te zaključaju?
2015-08-15
Jesi ti primjetio da tu neki polude oko ponoći..tre wrote:mislim da bi pomoglo da neko isčupa kabel iz zida taman kad ga dezintegriraju i spreme u neki međuspremninik sve dok ne pronađu lijek za tu boleštinu koju ovdje prodaje kao bosanac muda pod bubrege.kaya wrote:Ne možeš njega zaustaviti , samo sa svemirskim pištoljem, pa da se rasplinetre wrote:To sam smetnuo s uma kvragukaya wrote:On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužištre wrote:
Ja bi na ezeku odradio kineski model, zavarivanje vrata i prozora pa kad prođe epidemija malo to fleksom iskasapimo i vidimo u kakvom je stanju vanzemaljac.
Ovaj ezek je takav i od ujutro doduše
2015-08-15
2014-12-30
Pa vidim, lijepo sam ispala.
Imaš smisla..
2015-08-15
2014-12-30
Ezek je potpuno iracionalan, on jednostavno ne može okrenuti novu stranicu nakon šamarčine na izborima iako (koiliko vidim) to više nitko ne potencira niti slavi niti podjebava što bi bio kao mogući motiv njegovih frustracija. Slično reagiraju i škoro i ekipa oko njega. Jebote de ljudi spustite se na zemlju i razmislite u čemu griješite i zašto je to tako. Recimo ezekov SDP je imao mutavog za vođu ekipe koji se služio šalabahterima dok je plenki vadio podatke iz glave i pomeo pod sa mutavim u tom dijelu ali da stvar bude još gora mutavi se opredjeli za tita kao iz topa dok voditeljica nije ni završila rečenicu. Jebote kod većine naroda htjeli ili ne htjeli priznati mutavi je ostavio dojam osoobe sa posebnim potrebama a da ne pričam da je u timu imao mrak zamračiš sa cijenom septičke od 70K eura, WC školjkom od 20 tisuća kuna i sitnog kokošara krešu pajsera koji se još usudio nekoga zvati lopovom i korupcionašem a da ne govorimo još i o profesionalnom umirovljeniku političaru debelom hrelji koji je valjda već 100 godina u mirovini!! Retard koalicija presskaya wrote:Jesi ti primjetio da tu neki polude oko ponoći..tre wrote:mislim da bi pomoglo da neko isčupa kabel iz zida taman kad ga dezintegriraju i spreme u neki međuspremninik sve dok ne pronađu lijek za tu boleštinu koju ovdje prodaje kao bosanac muda pod bubrege.kaya wrote:Ne možeš njega zaustaviti , samo sa svemirskim pištoljem, pa da se rasplinetre wrote:To sam smetnuo s uma kvragukaya wrote:
On bi se transmisijom prebacio na drugo mjesto, kao u enterpriseu. Njega vrata ne zaustavljaju kužiš
Ovaj ezek je takav i od ujutro doduše
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» DA LI ITKO MOŽE OVO OBJASNITI?!!
» Jandroković : Primjenit ćemo švedski model
» Hoće li itko živjeti u Slavoniji 2050.?
» Srbija prelazi na Švedski model, Nestorović: "Sad je idealan trenutak da izađete van i zarazite se koronavirusom"
» Civilna zaštita pokušala objasniti zašto koriste gmail za dojave: ‘Brže nam se otvara nego MUP-ov mail’
» Jandroković : Primjenit ćemo švedski model
» Hoće li itko živjeti u Slavoniji 2050.?
» Srbija prelazi na Švedski model, Nestorović: "Sad je idealan trenutak da izađete van i zarazite se koronavirusom"
» Civilna zaštita pokušala objasniti zašto koriste gmail za dojave: ‘Brže nam se otvara nego MUP-ov mail’
Page 2 of 3