Jandroković : Primjenit ćemo švedski model
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jandroković : Primjenit ćemo švedski model
Nemamo para
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/jandrokovic-unatoc-povratku-virusa-zivot-mora-teci-dalje-ako-bi-i-doslo-do-drugog-vala-nece-biti-one-razine-zatvaranja-kakva-je-bila-1027898
Tko vas jebe stoko.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/jandrokovic-unatoc-povratku-virusa-zivot-mora-teci-dalje-ako-bi-i-doslo-do-drugog-vala-nece-biti-one-razine-zatvaranja-kakva-je-bila-1027898
Tko vas jebe stoko.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Jandroković : Primjenit ćemo švedski model
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
što je sad ovaj tetak preuzeo odgovornost?Neka nas bog čuva.
vili40-
2015-08-02
Pa nemoj izlazit iz kuće i gotovo.kic wrote:
znači jedno par tisuća mrtvih..
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nemoj izlazit iz kuće i gotovo.kic wrote:
ja i danas radim, na sveti dan kad je Wehrmacht napao zlo
Tvoj problem.kic wrote:RayMabus wrote:Pa nemoj izlazit iz kuće i gotovo.kic wrote:
2014-04-11
Svjetska zdravstvena organizacija : Korona se ubrzano širi svjetom , imali smo miljon slučajeva u osam dana
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2192274
Tko radi ne umire od gladi nego od korone
Zato san ja da otkaz na pumpi.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2192274
Tko radi ne umire od gladi nego od korone
Zato san ja da otkaz na pumpi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Tvoj problem.kic wrote:RayMabus wrote:Pa nemoj izlazit iz kuće i gotovo.kic wrote:
Može nas spasit jedino odluka Merkel da zatvori ponovo granice jer ovi naši idioti su ko narkomani na fiksu kad je turistička sezona u pitanju.
Merkel zatvori granice ponovo. Vjetar piri korona se širi.
Merkel zatvori granice ponovo. Vjetar piri korona se širi.
2014-04-11
Ovo je sada novo normalno i s time danas moramo živjeti"
njonjo drzavnicki
novac preusmjerit u policiju i pucke kuhinje dok ne zazivi obrt omanje firme i odrziv razvoj ili dovest HDZ+skoriste SDP+satelite zaduzit se i 8g. krize trpit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Podrska bratu njonji..... Muhahahahahhaaa Kila mozga....
2014-04-14
Taj pajac ionako neće više na vlast...
darth_vader-
2014-04-17
šta je sa švedskom izgleda da ćemo vašim stopama.. jeste li vi u familiji bili zaraženi?abraham wrote:Podrska bratu njonji..... Muhahahahahhaaa Kila mozga....
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
strategija anemičnog kretena: on je tu samo za dobre vijesti, a njonjo da jede govna.vili40 wrote:što je sad ovaj tetak preuzeo odgovornost?Neka nas bog čuva. :bless:
poslije debakla u zadru anemični kreten će se pritajiti kako ga se ne bi povezivalo s posljedicama i ugroženoj sigurnosti zbog žarišta u zadru.
napuhani šarlatan je možda i sam pokupio virus, ali to mora ostati tajna barem do izbora.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:strategija anemičnog kretena: on je tu samo za dobre vijesti, a njonjo da jede govna.vili40 wrote:što je sad ovaj tetak preuzeo odgovornost?Neka nas bog čuva.
poslije debakla u zadru anemični kreten će se pritajiti kako ga se ne bi povezivalo s posljedicama i ugroženoj sigurnosti zbog žarišta u zadru.
napuhani šarlatan je možda i sam pokupio virus, ali to mora ostati tajna barem do izbora.
Pa šveđani imaju nekakve mjere, a kod nas je raspašoj... Biti ćemo sretni ako budemo imali švedske mjere...RayMabus wrote:Nemamo para
Tko vas jebe stoko.
Mi ćemo imat srpske mjere koje se svode na : Tko vas šiša.mutava baštarda wrote:Pa šveđani imaju nekakve mjere, a kod nas je raspašoj... Biti ćemo sretni ako budemo imali švedske mjere...RayMabus wrote:Nemamo para
Tko vas jebe stoko.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Pa šveđani imaju nekakve mjere, a kod nas je raspašoj... Biti ćemo sretni ako budemo imali švedske mjere...RayMabus wrote:Nemamo para
Tko vas jebe stoko.
Poanta svega. Kod nas mora biti doslovce na snazi policijski sat da bi se ljudi nečeg pridržavali. Izgleda da su kod prvog vala granice i sve na vrijeme bile zatvorene, epidemilozi odradili lavovski posao, a sad slijedi spektakl...
darth_vader-
2014-04-17
Mozemo se mi njonji rugat da je ovo ono ali se u nekoliko situacija ponjeo vise drzavnicki nego plenki
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija prelazi na Švedski model, Nestorović: "Sad je idealan trenutak da izađete van i zarazite se koronavirusom"
» ''Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom? ''
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» ''Hoće li nam itko ikad objasniti zašto je Hrvatska usvojila švedski model suživota s epidemijom? ''
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 1 of 2