Vucinic o Kosovu
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vucinic o Kosovu
Sovak wrote:epikur37 wrote:Srbi će potjerati albance...to je sad već jasno.
Garda cara Lazara je spremna preko dvadeset godina.
Vožd Adem Vuchiqi treba samo ''zapovest'' izdati.
Razbit će ih kao beba zvečku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sovak wrote:epikur37 wrote:Srbi će potjerati albance...to je sad već jasno.
Koliko je tamo situacija uvrnuta za 5 dana ce biti da oporba hoce u rat za kosovo a ovaj neda
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Srbi će potjerati albance...to je sad već jasno.
Koliko je tamo situacija uvrnuta za 5 dana ce biti da oporba hoce u rat za kosovo a ovaj neda
ne bi čudilo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tvoj imamMaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:daj mi broj u pp
uh
deja vu jbmtisve..
2014-12-30
kaya wrote:Bujrummentalitet wrote:Maggie19 wrote:Ne sviđa ti se kad sam direktna.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Koji si ti perverznjak.
Ti bi sve zivo.
;-^^
Što kukaš neprestano? Naći će se se i za tebe netko.
Jesi osjetljiiiiv.
;-@
Taj crveni je inteligentniji i obrazovaniji od cijelog clanstva forumaskog.Mene ne zacudjuje kako vam opusteno i lagano zavlaci i to bez trunke mrznje ..Doduse ponekada to radi sa gadjenjem jer mu nije jasno kako hrvati mogu biti tako glupi..osjecam da mu je ponekada zao pa ne koristi svoje mozdane kapacitete do kraja jer ionako ga ne bi razumjeli.Ostrasceni u svojoj mrznji svemu sto je srpsko na njemu pokusavate dokazati svoju "inteligenciju" razbacujuci se raznim izmisljenim floskulama a da ponekada i nemate pojma sto ste napisali.Ja ne znam da li vi citate sebe i kako vas nije sram da vam toliko otkriva vasu stupidnost.Imate mentalitet copora sto dokazuje da ste pojedinacno inferiorni jer on ima u malom prstu ono sto vi imate u glavi.Takvi se ljudi cijene i postivaju ! Zar ne? No dobro i ja sam glup pa ocekujem od primitivaca da nesto shvati nakon toliko godina predavanja koje vam je odrzao za dzabe ostali ste jos tuplji i iskompleksiraniji nego ste bili na pocetku.
To i jeste problem Hrvatske sto su tupi i glupi ali agresivni dosli na vlast i sada odredjuju koje se drustvene vrijednosti trebaju postivati..Na ovom forumskom primjeru moze se vidjeti na dlanu kakva je Hrvatska zbilja danas.Vas primitivni uglavnom kamenjarski mentalitet dosao vam je glave samo jos toga niste svjesni..Ne mozete govoriti da ste vjernici a ponasati se kao djavoli.Ne mozete misliti da ste pametni sutajuci se rekla kazala bez ijednog valjanog argumenta .Ne mozete ga napadati kao gladne zvijeri a glumiti da ste andjeli.No dobro meni je jasno kao strucnjaku za balkanski mentalitet da vi njega ne napadate tako zestoko zato sto se osjeca kao Srbin,Albanac ili Hrvat...napadate ga zato sto vam cacka po to malo ganglija sto vam je ostalo u mozgu..Mrzite ga zato sto je pametniji i vjerojatno uspjesniji i na materijalnom planu..mrzite ga zato sto nikada ne mozete biti kao on.Sve vam balkanac moze oprostiti ali pamet i uspjeh nikada..cinit ce sve da vas povuce u blato i tako ce sam sebi dokazati da je pametan...Bolesno jebo te,,,zapitajte se sto sto ste ucinili u svome zivotu pa se onda pogledajte u ogledalo.Da bi dosli do nivoa znanja crvenkastoga morate zivjeti par zivota a i to je diskutabilno da li bi bilo dovoljno vremena da ga dostignete jer ima nesto u genima sto se nasledjuje generacijama..a vase generacije su ocito bile seljoberi iz raznih pripizdina sto nije neki njihov nedostatak nego vas koji ste rodjeni u doba kada je znanje dostupno svima ...ali kod vas balkanjerosa uciti je tesko ,lakse je izmisliti kako nekoga zajebati i ukrasti..To je Hrvatska koja nije geografski na Balkanu ali je balkanizirana deset puta vise od same Srbije i Albanije.Razmislite kamo vas vodi vasa mrznja,,Ima ovdje onih koji su dobili razna srcana oboljenja zbog svoga nacina razmisljanja i ponasanja..Mrznja ubija samo onoga koji mrzi dokazano naucno..E znam...sada cete pljuvati po ovome sto sam napisao jer ...Jebem ti mater u po picke ne govori mi istinu ljepse mi je zivjeti u lazi..Bujrum 'rvatici.
Marš u kurac sad
Dajte banirajte ovu budalu odmah
ta budala je vjerojatno fistik, baniraš ga sto puta vrati se sto i prvi
inače naravno da je crveni mnogo inteligentan i obrazovan, ko i svi vučićevi sendvičari
ovo je kao pusti otok. većina nas se zna osobno.marcellus wrote:
inače naravno da je crveni mnogo inteligentan i obrazovan, ko i svi vučićevi sendvičari
imamo jebeni prosjek poremećenih, ali to valjda ide u paketu.
2014-12-30
veber wrote:tvoj imamMaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:daj mi broj u pp
uh
deja vu jbmtisve..
A moraš i ti nekog celebritija poznavati
Guest- Guest
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Srbi će potjerati albance...to je sad već jasno.
Razbit će ih kao beba zvečku :)
Razbijaju ih tako preko dvadeset godina.
I ''Krajina dogodine u Kninu''.
Otprilike toliko se drvi i o ''Trećem''.
End of story ... do nekog sljedećeg velikog geostrateškog premetavanja.
Tada ću biti u Navu i realno bolit će me kurac za probleme u Javu.
Guest- Guest
jel fukaš kaj?MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:tvoj imamMaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:daj mi broj u pp
uh
deja vu jbmtisve..
2014-12-30
veber wrote:jel fukaš kaj?MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:tvoj imamMaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:daj mi broj u pp
uh
deja vu jbmtisve..
Apsolutno, to mi je oduvijek bio trejdmark, zadovoljstvo sexualnim životom.
Guest- Guest
moj čovjek.MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:jel fukaš kaj?MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:tvoj imamMaximusDecimusMiridije wrote:
uh
deja vu jbmtisve..
Apsolutno, to mi je oduvijek bio trejdmark, zadovoljstvo sexualnim životom.
najgore kada veli da ima mengu. i da ju počeškaš između plećki.
2014-12-30
marcellus wrote:
Nije fistik nego zingaro, antitalentu.
Guest- Guest
Sovak wrote:
I ''Krajina dogodine u Kninu''.
Furaju se na Židove i njihovu famoznu molitvu (Hatikva) koja završava sa "dogodine u Jeruzalemu".
Na to ih je neposredno nakon Bljeska uputio Radovan Karadžić, jedan od budućih svetaca SPC i prvaka laičke duhovnosti u Srba.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
Nije fistik nego zingaro, antitalentu.
Kad je fistik s uvažavanjem govorio o Srbiji? Dapače, doslovce ostrašćeno.
Guest- Guest
Nije on sokol nego govno kraj putića u koje povremeno svatko ugazi.marcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:Dok se Srbi jebu sa Šiptarima, ne diraju nas Hrvate. Dobro je to.
dobro je za vas, jer bi vam pičku razbili samo tako. Jako vas se bojimo jebote. Niste napravili ni kurca kad je hrvatska imala 2000 kalaša a vi 2000 tenkova i avione. Svake godine serete "dogodine u Kninu", kaćete više u Knin? Ekipa vas čeka. Srpska obećanja, jebote... dajte konačno dirnite u Hrvate, da završimo priču
Nije mi jasno kako netko tko je glup poput marcelusa ima ambicije biti novinar?
Novinar je neprestalno u opasnosti pokazati drugima svoje neznanje i nesnalaženje.
Tu su igri su neki žešći kompleksi.
seri sokole samo seri
U kurcucrvenkasti wrote:veber wrote:lik je iz niša pisao.marcellus wrote:kaya wrote:Ja ne znam od kuda vama ideje da crveni živi u srbiji, iz guzice?
iz karte na ovom sajtu na kojoj se svojedobno moglo vidjeti odakle tko piše... čak nije Beograd nego neka vukojebina tipa Požarevca. Osim toga odakle bi Vučićev sendvičar pisao?
barem po trackingu. mada ja imam proxy pa piše da sam u paris, frankreich
Prošli put si rekao Smederevo. Onaj kaže Požarevac?
Gdje sam ja uopće?
crvenkasti i argumenti... taj mentol pobrkao benzin i naftu, pa ga jebe žgaravica...
2015-08-08
veber-
2014-12-30
vojvodo suljo samo reci letećemo kao meci!Sovak wrote:epikur37 wrote:Srbi će potjerati albance...to je sad već jasno.
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Vucinic je besan ko ris
» Vucinic: Bolji smo od svih
» Vučinić objavio rat Mafiji
» Vučinić razgovarao sa kraljem Bahreina
» Vucinic je besan ko ris
» Vucinic: Bolji smo od svih
» Vučinić objavio rat Mafiji
» Vučinić razgovarao sa kraljem Bahreina
Page 7 of 8