Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
pizzon wrote:bilo je 10 dm
u cemu je problem
Izgleda i ti ko Dzango isao...
Ustase ovo, ono i trk na more.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Legendovich wrote:savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..epikur37 wrote:Ako nađem sjeme , posjat ću na jesen.
Mi smo u korona situaciji već podigli 1000 palmi, neka rastu, plan je još 2000.
Mocni za sta?
2014-08-25
"To je novac koji nikad nećemo vratiti. A mi smo mali lokal, imamo dvadesetak zaposlenih. A zamislite tek kako je velikim restoranima i resortima”, zabrinut je Šare.michaellcmacha wrote:e sad zamisli ovi moji nesuđeni svpetrvs hoteli su prošle gdine uprihodovali 900 milijuna kuna, a ove godine ako vudu imali 100 milijuna, a to nije dosta ni da pokrije investicije i tekuće troškove... i sad zamisli koliko je u tom srednjem i južnom sektoru takvih sustava koji će ove godine ispušiti i to jebački... umjesto 400 radnika, oni su i od stalnih 100 otpustili 20, tako da su sada na 80 radnika... ako to ne ukazuje na raspašoj onda ne znam što ukazuje... eh da i na braču ima epikura ali gle kurca svi do jednog u banani, malo žešćoj...RayMabus wrote:Propala kolonija.
https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/promet-nam-je-pao-ne-znam-ni-smijem-li-to-reci-naglas-ali-sigurno-za-80-posto-lani-smo-u-ovo-doba-zaradivali-30-000-kn-u-jednoj-noci-a-sada-15007671
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
raštika je vrhunska namirnica, izuzetno bogata c vitaminom, vlaknima, 100 grama pakriva dnevne potrebe kalcija, magnezija, ima sve što i kelj ali je ukusnija jer nema gorčine... jednom riječju multivitaminska biljka...Serbinho-3 wrote:Legendovich wrote:savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..epikur37 wrote:Ako nađem sjeme , posjat ću na jesen.
Mocni za sta?
2015-08-08
za prehranu efikasnu i zdravu..ostalo je pojasnila moja Ljuba u detalje..Serbinho-3 wrote:Legendovich wrote:savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..epikur37 wrote:Ako nađem sjeme , posjat ću na jesen.
Mocni za sta?
Guest- Guest
bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
Išli su neoprezno u investiciju.
Dobro, prodat će vratiti banci, nešto njima ostane i ok.
2015-08-06
Marca na lomaču...prokleo je svu RH produkciju dobara,umislio da je RH Monte Carlo sa svojim bezporeznim rajom..
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:raštika je vrhunska namirnica, izuzetno bogata c vitaminom, vlaknima, 100 grama pakriva dnevne potrebe kalcija, magnezija, ima sve što i kelj ali je ukusnija jer nema gorčine... jednom riječju multivitaminska biljka...Serbinho-3 wrote:Legendovich wrote:savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..epikur37 wrote:Ako nađem sjeme , posjat ću na jesen.
Mocni za sta?
Ima li cenu, vredi li uzgajati...
2014-08-25
svaka investicija je rizicna..pogotovo ako je temeljena na kreditima,a ne cvrstom vlastitom keshu ili drugoj opciji....epikur37 wrote:
Guest- Guest
epi meni je jasno da vođen inercijom želiš kao i država prikazati stanje boljim nego što je... ali brzo će rujan i počet će se zbrajati minusi... ja bih u svakom slučaju volio da ih bude što manje, ali realitet ukazuje da su naše želje i htijenja ovaj puta u zoni nerealnog... ovo što govoriš o "sanaciji" nakon "nirvane".. ne ide to baš tako... oni koji imaju lovu ne znači da znaju bavit se tim poslom... eto tebi je trebalo 25 godina da se ušaltaš...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
2015-08-08
ima cijenu ali ju ne vrijedi konzumno uzgajati, jer nema ni bizu optimalne prinose kakvi se postižu sa hibridnim kupusnjačama....Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:raštika je vrhunska namirnica, izuzetno bogata c vitaminom, vlaknima, 100 grama pakriva dnevne potrebe kalcija, magnezija, ima sve što i kelj ali je ukusnija jer nema gorčine... jednom riječju multivitaminska biljka...Serbinho-3 wrote:Legendovich wrote:savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..epikur37 wrote:Ako nađem sjeme , posjat ću na jesen.
Mocni za sta?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:epi meni je jasno da vođen inercijom želiš kao i država prikazati stanje boljim nego što je... ali brzo će rujan i počet će se zbrajati minusi... ja bih u svakom slučaju volio da ih bude što manje, ali realitet ukazuje da su naše želje i htijenja ovaj puta u zoni nerealnog... ovo što govoriš o "sanaciji" nakon "nirvane".. ne ide to baš tako... oni koji imaju lovu ne znači da znaju bavit se tim poslom... eto tebi je trebalo 25 godina da se ušaltaš...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
Iskreno, čujem dvojake reakcije, između slabo, nema nikoga i nije da nema dobro je
Moje iskustvo s ljudima od Zadra pa sjevernije jer sam obišao autom neki dan do Rijeke.
Moj iskreni dojam je da će Istra uhvatiti i više od 50%, zadar oko 30%, južnije 20%.
I dobro, krizna je godina, moramo spustiti očekivanja i premostiti ovu godinu.
Tko je s investicijom bio na tankom ledu mogao bi propasti. To je isto normalno.
Svi se nadamo, izuzev raymabusa, da će ovo biti prebrođeno do sljedeće godine i da će sljedeća godina biti bolja.
Ključ za uspjeh u ovoj sezoni je dobar marketing, stari gosti i prije svega popust 20%.
2015-08-06
malo je popust 20%, gore sam napisao koji je to popust u iznosima... trebalo je pokušati privući ljude iz unutrašnjosti i sa većim popustom ali da bude kakvog takvog obrtaja... na 20% popusta bit će previše 100%nog praznog hodaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:epi meni je jasno da vođen inercijom želiš kao i država prikazati stanje boljim nego što je... ali brzo će rujan i počet će se zbrajati minusi... ja bih u svakom slučaju volio da ih bude što manje, ali realitet ukazuje da su naše želje i htijenja ovaj puta u zoni nerealnog... ovo što govoriš o "sanaciji" nakon "nirvane".. ne ide to baš tako... oni koji imaju lovu ne znači da znaju bavit se tim poslom... eto tebi je trebalo 25 godina da se ušaltaš...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
Iskreno, čujem dvojake reakcije, između slabo, nema nikoga i nije da nema dobro je
Moje iskustvo s ljudima od Zadra pa sjevernije jer sam obišao autom neki dan do Rijeke.
Moj iskreni dojam je da će Istra uhvatiti i više od 50%, zadar oko 30%, južnije 20%.
Tko je s investicijom bio na tankom ledu mogao bi propasti. To je isto normalno.
Svi se nadamo, izuzev raymabusa, da će ovo biti prebrođeno do sljedeće godine i da će sljedeća godina biti bolja.
Ključ za uspjeh u ovoj sezoni je dobar marketing, stari gosti i prije svega popust 20%.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ima cijenu ali ju ne vrijedi konzumno uzgajati, jer nema ni bizu optimalne prinose kakvi se postižu sa hibridnim kupusnjačama....Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:raštika je vrhunska namirnica, izuzetno bogata c vitaminom, vlaknima, 100 grama pakriva dnevne potrebe kalcija, magnezija, ima sve što i kelj ali je ukusnija jer nema gorčine... jednom riječju multivitaminska biljka...Serbinho-3 wrote:Legendovich wrote:
savjetujem Rashtiku i Grunkohl..mocni su..a mosh hrpu jela sa njima napraviti...citaj si malo o njima..ja sam ih zatakao isto u vrtu..
Mocni za sta?
Izgleda ima cenu, mada jos vecu u prahu, tipa ko Alge i bio prica...
Nemam sada vremena, ali cu kasnije analizirati...
2014-08-25
Mene počeli zvati da se vratim na ljetni posao koji je dobro plaćen krenulo je , a sa druge strane u ovoj firmi ima posla i potreban im svaki radnik iako plaća nije nešto
Depresija neznam di bi
Depresija neznam di bi
michaellcmacha wrote:e sad zamisli ovi moji nesuđeni svpetrvs hoteli su prošle gdine uprihodovali 900 milijuna kuna, a ove godine ako vudu imali 100 milijuna, a to nije dosta ni da pokrije investicije i tekuće troškove... i sad zamisli koliko je u tom srednjem i južnom sektoru takvih sustava koji će ove godine ispušiti i to jebački... umjesto 400 radnika, oni su i od stalnih 100 otpustili 20, tako da su sada na 80 radnika... ako to ne ukazuje na raspašoj onda ne znam što ukazuje... eh da i na braču ima epikura ali gle kurca svi do jednog u banani, malo žešćoj...RayMabus wrote:Propala kolonija.
https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/promet-nam-je-pao-ne-znam-ni-smijem-li-to-reci-naglas-ali-sigurno-za-80-posto-lani-smo-u-ovo-doba-zaradivali-30-000-kn-u-jednoj-noci-a-sada-15007671
I treba okrupnjivanje, izgradnja jačih sustava.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
michaellcmacha wrote:malo je popust 20%, gore sam napisao koji je to popust u iznosima... trebalo je pokušati privući ljude iz unutrašnjosti i sa većim popustom ali da bude kakvog takvog obrtaja... na 20% popusta bit će previše 100%nog praznog hodaepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:epi meni je jasno da vođen inercijom želiš kao i država prikazati stanje boljim nego što je... ali brzo će rujan i počet će se zbrajati minusi... ja bih u svakom slučaju volio da ih bude što manje, ali realitet ukazuje da su naše želje i htijenja ovaj puta u zoni nerealnog... ovo što govoriš o "sanaciji" nakon "nirvane".. ne ide to baš tako... oni koji imaju lovu ne znači da znaju bavit se tim poslom... eto tebi je trebalo 25 godina da se ušaltaš...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godina
To sada svatko procjenjuje sam. Gostiju ima i izvan Hrvatske Mađara, čeha, Nijemaca, Austrijanaca i sl. Ovisno o lokaciji, marketingu i sl. Meni je 20% popusta bio ključ za bookiranje. Sljedeće sezone neću vratiti tih 20% obzirom na to da se ni seobna neće vratiti kao da nista nije bilo, nego diskretno vratiti 10% pa vidjeti.
2015-08-06
epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
Jednostavno posao ne znaju vodit
nije sve u kreditu, gradnji i ležarini.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:bit će i toga... pogotovo onih koji su sve upucali u ovu sezonu, a ja takvih u sisku znam petero, koji imaju u vodicama, na pagu, na hvaru, koji su totalna pušiona... od brata ženini imaju u dubrovniku dva restorana i ne znaju kako će preživjeti ovu godinu a bave se tim poslom već 40 godinaepikur37 wrote:Tko ne može vraćati nek proda, ima tko može kupiti...po dobroj cijeni.
Jednostavno posao ne znaju vodit
nije sve u kreditu, gradnji i ležarini.
treba znati prodati i planirati dugoročno, posao se razvija korak po korak
mene je korona zakočila isto...sad bih vrtio par plovila, jer ljudi vide da znam raditi nakon 5 godina u charteru.
Gdje sam radio sve: od vađenja govana iz broda (crnog tanka), skidanja auspuha, pravljenja plastike, osiguravanja mjesta u marini do sve papirologije s ministarstvom i poreznom i sl. i glavno do bookiranja i pronalaženaj dobre cijene.
Sad bi dosta njih koje znam meni dali da im ja rentam...ali kad im kažem da je moj charter menagment 35% od cijene...malo se ljute :)
2015-08-06
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Premijer predstavio plan za oporavak, Hrvatskoj bespovratno 6,3 mlrd. eura, ukupno cca 30 milijardi eura
» faljen isus najveci katolik u rvata ima mjesecna primanja od 800 eura a bivsa mu zena 650 eura
Page 3 of 4