Pauletić : Virus je Plenkovicev najbolji saveznik , bez njega bi bio u prašini
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pauletić : Virus je Plenkovicev najbolji saveznik , bez njega bi bio u prašini
Čitulje,a šta je s pucketanjem prstima ?RayMabus wrote:RayMabus wrote:Vidit ćešmobiu$ wrote:RayMabus wrote:
Gotov si.
A dragi, ja ti ne znam te kaštele ni na karti raspoznati...koji si ti?
Povjerenje jednom izigrano teško se vraća
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/favorit-za-splitskog-zupana-predstavio-najvaznije-prometne-projekte-spremam-se-kampirati-u-zagrebu-sve-dok-se-taj-tunel-ne-izgradi-6147681
Kažem ti da sam ga cjenio kao osobu , čak sam mu jednom kutiju cigareta kupio da mu pokažem znak zahvalnosti
Ništa nije napravio oko ovog tunela
Lažov
Neću više da ga vidim
Za mene je on
Mrtav
Rekao sam ti da neće proći puno i čut ćeš za mene
https://www.ex-iskon-pleme.com/t41512-napadnut-splitski-gradonacelnik-dvojica-ga-vrijeala-i-udarala#1678161
Ja sam geneal gf s pet zvjezdica
Moje čitulje su stvarne
Očito nisi toliko moćan kad ti trebaju huligani za napad na nekog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Pauletić : Virus je Plenkovicev najbolji saveznik , bez njega bi bio u prašini
Jes vidija kako brzo reagiramo ?
Ne da GF svog generala.
Udri govno lažljivo
Ne da GF svog generala.
Udri govno lažljivo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Znači,preuzimaš odgovornost za ovaj nemili incident ?RayMabus wrote:Jes vidija kako brzo reagiramo ?
Ne da GF svog generala.
Udri govno lažljivo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Normalno.סמאל wrote:Znači,preuzimaš odgovornost za ovaj nemili incident ?RayMabus wrote:Jes vidija kako brzo reagiramo ?
Ne da GF svog generala.
Udri govno lažljivo
To san i napisa prije par sati na ovoj temi kad san spominja lokalne izbore i Split.
Čitaj moj upis.
GF je odma reagirala.
Ne daju svog generala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Evo primjera kako peta kolona i dalje politički preživljava u Hrvatskoj!Plenkovićev savjetnik Mate Granić i Sanaderov najbolji prijatelj Miomir Žužul bili su veliki protivnici "Oluje"
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Robert Pauletić:Vrijedi li jedna srpska žrtva zaista 1000 hrvatskih?
» dok Rumunjska nas ostavlja u čardak prašini.. Bugari lansirali satelit u svemir
» Korona Virus u Izraelu -policijski sat plus većina populacije već cijepljenja vs Hercegovina - virus ne postoji
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Robert Pauletić:Vrijedi li jedna srpska žrtva zaista 1000 hrvatskih?
» dok Rumunjska nas ostavlja u čardak prašini.. Bugari lansirali satelit u svemir
Page 2 of 2