Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
Guest- Guest
red wolf wrote:
Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.
Čekaj, čekaj...ti si kovao Zorana Milanovića u zvijezde ovdje.
Ma što god ja mislio, a nagubio se jest, stoji da je i pobijedio na parlamentarnim i predsjedničkim izborima.
I onda vele da hadezeovci imaju lešinarski instinkt
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
No one
Nemaju ga
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
No one
Nemaju ga
Onda imaju problem...dok god je Kenwood Kenon na čelu HDZ-a.
Guest- Guest
Bauk im je najbolji izbor.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam uvijek bio uz Zorana Milanovića...I kad je "ekipa" slavila njegove poraze.mobiu$ wrote:red wolf wrote:
Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.
Čekaj, čekaj...ti si kovao Zorana Milanovića u zvijezde ovdje.
Ma što god ja mislio, a nagubio se jest, stoji da je i pobijedio na parlamentarnim i predsjedničkim izborima.
I onda vele da hadezeovci imaju lešinarski instinkt
red wolf-
2016-02-10
Laka kategorija ... podkapacitiran za vođenje zemlje.epikur37 wrote:Bauk im je najbolji izbor.
Nemaju političkog teškaša
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jedini tko je realno parirao Plenkoviću jest Milanović. Ali on je udubini duše pravi istinski HDZ-ovac, a ne SDP-ovac. Prije bi Kenwood Kenon mogao uspješno voditi SDP nego Milanović. Prije bi Milanović mogao uspješno voditi HDZ nego Kenwood Kenon. Jedini politički teškaš kojeg SDP ima jest na Pantovčaku, a taj se već izborio za sebe i boli ga ona stvar za SDP.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jedan, jedini i neponovljivi Zoran Milanović. Žao mi je, ali SDP će još jako, jako dugo ostati u opoziciji.Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
No one
Nemaju ga
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Jedan, jedini i neponovljivi Zoran Milanović. Žao mi je, ali SDP će još jako, jako dugo ostati u opoziciji.Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
No one
Nemaju ga
Zaboravljaš da je i Zoka izgubio izbore protiv HDZ-a sa Plenkijem na čelu.
Čak niti Milanović kao jedini teškaš na ljevici ovog trenutka nije u stanju nadoknaditi osnovni problem SDP-a koji to nije od jučer nego odavno.
Katastrofalno nesposobne kadrove, nedostatak političke vizije, kreativnosti i mašte u djelovanju i jedan ukupno gledano neradnički mentalitet po lezi lebe da te jedem principu.
Oni jednostavno nisu kao stranka u stanju zasukati rukave i prionuti na posao. Do sada su uvijek čekali da im podrška medija i pristrane predizborne ankete u funkciji njihove promidžbe donesu vlast na pladnju, a jedino čime su se u stvari bavili je prodavanje ideoloških magli i demagoških floskula.
Uostalom, i Milanoviću su pobjedu na izborima 2011. godine donijeli s jedne strane Bajić, a s druge Josipović, sve uz obilatu pomoć velikog nezadovoljstva stanovništva gospodarskom krizom koja je imala svjetske dimenzije.
Sam Milanović se praktički nije oglasio u kampanji, a kamoli da je učinio nešto bitno i to na čelu koalicije smiješnog naziva (Kukuriku) i uz tzv. ekonomski program (Plan 21) nalik na zbrda zdola sklepani bećarac.
Ako će SDP ostati jako dugo u oporbi, onda će upravo to biti glavni razlog. Lako moguće i jedini.
Guest- Guest
Milanović je totalno uništija SDP i ja skoro od početka njegovog uspona smatram da je on HDZ-ov spavač tamo... Kenwood Kenon da ne znam što napravi ne može razjebali HDZ jer njihovi članovi većinom su po prirodi stvari bezlični konvertitski paraziti koji će se odreći HDZ-a tek kad nestane više ičeg za sisanje...dokle god državna cica funkcionira, HDZ je neuništiv pa taman da im se sutra nametne(?) slavljenje Draže Mihajlovića.
darth_vader-
2014-04-17
Kad mogu probavit kajtazija cigu sibicarajasambrend wrote:Milanović je totalno uništija SDP i ja skoro od početka njegovog uspona smatram da je on HDZ-ov spavač tamo... Kenwood Kenon da ne znam što napravi ne može razjebali HDZ jer njihovi članovi većinom su po prirodi stvari bezlični konvertitski paraziti koji će se odreći HDZ-a tek kad nestane više ičeg za sisanje...dokle god državna cica funkcionira, HDZ je neuništiv pa taman da im se sutra nametne(?) slavljenje Draže Mihajlovića.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hdz je kriminalna organizacija s jednim ciljem, a to je pljačka.jasambrend wrote:Milanović je totalno uništija SDP i ja skoro od početka njegovog uspona smatram da je on HDZ-ov spavač tamo... Kenwood Kenon da ne znam što napravi ne može razjebali HDZ jer njihovi članovi većinom su po prirodi stvari bezlični konvertitski paraziti koji će se odreći HDZ-a tek kad nestane više ičeg za sisanje...dokle god državna cica funkcionira, HDZ je neuništiv pa taman da im se sutra nametne(?) slavljenje Draže Mihajlovića.
dok bude sise bit će i hdz-a
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» peđa grbin u sprezi sa mafijom
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Peđa Grbin: Lex Agrokor pisali su odvjetnici ruske banke???
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» "Kaznitelj" novi predsjednik Filipina: "Silovao bih Australku"
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Peđa Grbin: Lex Agrokor pisali su odvjetnici ruske banke???
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» "Kaznitelj" novi predsjednik Filipina: "Silovao bih Australku"
Page 3 of 3