Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
ovaj je iz zagreba i svi ga tu poznate... :))))), ono al bez zajebancije...michaellcmacha wrote:=AZVXL0H0Z2azqYFjQ1knSBO3PngEwqgPBm9m8dOphJJp2ticmvwiSYSONuy7JkpoTOSthrUxiW1OP-_hnHie5-1x0mogURWTUgrxlgcbwaOBlv5eMc2aEp2wmlHCI5O1sMEMEI6klWOKIauPEJUgYrxY36jHTafP_8FiV-YGfO_a1w&__tn__=R]-R]Alan Hamačekmichaellcmacha wrote:evo jednog takvog komentara, sdpovca iz okolice splitamichaellcmacha wrote:pogledao malo komentare ispod peđine objave na svom fb profilu... ima dosta poklonika, ali ima i onih koji onako uvijeno pokušavaju upozoriti da peđa nema kapaciteta ujediniti i objediniti sdp cijele hrvatske....Maggie19 wrote:Mrsic se navodno jos misli bi li usao u sve to.
=AZVXL0H0Z2azqYFjQ1knSBO3PngEwqgPBm9m8dOphJJp2ticmvwiSYSONuy7JkpoTOSthrUxiW1OP-_hnHie5-1x0mogURWTUgrxlgcbwaOBlv5eMc2aEp2wmlHCI5O1sMEMEI6klWOKIauPEJUgYrxY36jHTafP_8FiV-YGfO_a1w&__tn__=R]-R]Dino Mihovilović
=AZVXL0H0Z2azqYFjQ1knSBO3PngEwqgPBm9m8dOphJJp2ticmvwiSYSONuy7JkpoTOSthrUxiW1OP-_hnHie5-1x0mogURWTUgrxlgcbwaOBlv5eMc2aEp2wmlHCI5O1sMEMEI6klWOKIauPEJUgYrxY36jHTafP_8FiV-YGfO_a1w&__tn__=R]-R]#noviSDP # mogu donijeti samo novi ljudi , čast Peđi ali........ ne bu to tako islo dalje.....
Pa onda AKO UISTINU ZELIS noviSDP tada nebi po starom sipao demagoske parole i bezidejno laprdao o tome kako si ti u biti za mir u svijetu nego bi dao konkretne stavke Programa kojima bi se vidjelo da ZNAS KAKO SDP napraviti novim, a ne da govoris kako ti to eto zelis pa cak pritom nabrajas (to svi radite jer nemate kaj drugog pametnijeg za rec) o jadnima slabijina manjinama i neke zelene spike blablablabla puste parole po kojima se nicime ne razlilujes od Bere i zbog cega je SDP i potonuo (ocito ne jos dovoljno za pravi RESET A NE RESTART). Prisustvovao si svojedobno "mpj.sdp"u prije nego su ga ugasili i tamo me nisi podrzao iako sam nudio Program na cijim parcijalama su ti danas u Saboru MOST MOZEMO SIP, a pitanje je i koliko bi mandata donjeli Protestni jer ih nebi bilo toliko obzirom da je spomenutiProgram bio toliko los da danas evo barem 20 mandata NEMATE SAMO ZATO kAJ STE PARTITOKRATE ZA SVOJU KORIST A NE KORIST SIRE DRUSTVENE ZAJEDNICE
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Podrzali su ga Jovanovic i Hajdas-Doncic.
Sad ce "igre prijestolja", da.
Bilo kako bilo ali danas je osudjena (nepravomocno) saboraska zastupnica SDP-a Nada ..... Radi Korupcije. Nekako ispod radara. Daklem korupcija i kriminal imaju svoje ime i prezime. Svakako ali si postavljam pitanje , da li je ona is Siska kao pomocna kuharica u skoli ili sta vec mogla zabuniti milijune. Da li je Rimceva radeci svoj posao(koji vec je) mogla zabuniti lovu i pogodovati?????? Dakle kroz sve ove slucajevo lijev-desno i tako to postoje dva vezivna elementa. Mentalitet i pripadnost politickim oligarhijama koje su im omogucile pozicije za kradju, korupciju i sl. nevezano za temu???? muahahahahaha i te kako vezano ali nikog ne boli kiki za to...
2014-04-14
jebenica ga ne jebe ni hej... prešao je u možemo, ali izgleda da ima neku funkciju čim nema sekunde vremena da svrati ka nama na čašicu razgovora...Maggie19 wrote:Podrzali su ga Jovanovic i Hajdas-Doncic.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne. Tiha tranzicija iz koje će SDP izaći jači.Maggie19 wrote:Podrzali su ga Jovanovic i Hajdas-Doncic.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Tiha tranzicija iz koje će SDP izaći jači.Maggie19 wrote:Podrzali su ga Jovanovic i Hajdas-Doncic.
sto kazu ? hoce li grbin preuzeti uzde ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vidjet ćemo. Moguće je da će se kandidirati i Mršić, ali mislim da neće obzirom da je Dončić podržao Grbina. Zbog iste činjenice neće se kandidirati niti gradonačelnik Koprivnice. Samo još jedan čovjek može uletjeti u igru, ali o tome ćemo ako se to dogodi (iskreno, nije da mi se ne sviđa ta ideja...;))) ) ;)))))debotoijusto wrote:red wolf wrote:Ne. Tiha tranzicija iz koje će SDP izaći jači.Maggie19 wrote:Podrzali su ga Jovanovic i Hajdas-Doncic.
sto kazu ? hoce li grbin preuzeti uzde ?
red wolf-
2016-02-10
'Postoji put kojim se u SDP-u može izbjeći zla krv. Sa svakim mogu, hoću i želim razgovarati'
Lidera se odmah prepozna.''
Sa svakim mogu, hoću i želim razgovarati
red wolf-
2016-02-10
Po meni SDP se treba raspustiti.
Oni su iscrpili sve svoje resurse i ne vidim daljnji razlog njina postojanja.
Ljevica nisu,nikakve volje za akcijom nemaju,političari koji su vrijedili uglavnom su otišli iz stranke.
Vrijeme je za novu ljevicu.
Ljevica nisu,nikakve volje za akcijom nemaju,političari koji su vrijedili uglavnom su otišli iz stranke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
red wolf-
2016-02-10
E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.red wolf wrote:Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
RF je budućnost hrvatske ljevice,a vi ste u rasulu. Hehehehehehehe.
2014-04-22
Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...jastreb wrote:E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.red wolf wrote:Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
red wolf-
2016-02-10
Narod vas je prozreo i napustio. nemate više ništa ponuditi ovom razočaranom i napaćenom puku,osim floskula i nebuloza koje vam padnu na pamet u nekakvim lokalima uz obilje lošeg vina i brlje.red wolf wrote:Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...jastreb wrote:E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.red wolf wrote:Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
2014-04-22
Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.jastreb wrote:Narod vas je prozreo i napustio. nemate više ništa ponuditi ovom razočaranom i napaćenom puku,osim floskula i nebuloza koje vam padnu na pamet u nekakvim lokalima uz obilje lošeg vina i brlje.red wolf wrote:Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...jastreb wrote:E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.red wolf wrote:Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
red wolf-
2016-02-10
Pa kolko ja poimam i Zoki vas je otkantao.red wolf wrote:Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.jastreb wrote:Narod vas je prozreo i napustio. nemate više ništa ponuditi ovom razočaranom i napaćenom puku,osim floskula i nebuloza koje vam padnu na pamet u nekakvim lokalima uz obilje lošeg vina i brlje.red wolf wrote:Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...jastreb wrote:E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.red wolf wrote:
Nismo tvoja. Mi smo centristička ljevica, ali to ne znači da u budućnosti nećemo surađivati s tom "novom ljevicom". Dapače, vrlo rado, ali ako se oslobode tereta --> Radnička fronta.
2014-04-22
kaj ono miješaš?jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
metilnjak i antifriz?
mrššš stoko abolirana.
2014-12-30
(I) ti si esdepejac?veber wrote:kaj ono miješaš?jastreb wrote:Po meni SDP se treba raspustiti.
metilnjak i antifriz?
mrššš stoko abolirana.
2014-04-22
nabijem nakurac sdp.
a vas četnike abolirane u žito.
a vas četnike abolirane u žito.
2014-12-30
Otkud tebi to?...Rekoh ti, ovo je bila naša interna stvar i bit će rješena u vrlo kratkom roku.jastreb wrote:Pa kolko ja poimam i Zoki vas je otkantao.red wolf wrote:Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.jastreb wrote:Narod vas je prozreo i napustio. nemate više ništa ponuditi ovom razočaranom i napaćenom puku,osim floskula i nebuloza koje vam padnu na pamet u nekakvim lokalima uz obilje lošeg vina i brlje.red wolf wrote:Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...jastreb wrote:
E kad vidim da vam RF smeta,onda znam da su oni na pravom putu.
red wolf-
2016-02-10
Ali nikad SDP nije bio ovak loš.red wolf wrote:Otkud tebi to?...Rekoh ti, ovo je bila naša interna stvar i bit će rješena u vrlo kratkom roku.jastreb wrote:Pa kolko ja poimam i Zoki vas je otkantao.red wolf wrote:Ne. Shvatili su da s "ekipom" koja je slavila poraze Zorana Milanovića ne žele imati ništa. NIŠTA. Ovo je naša interna stvar koja nema veze s vama, a koja će uskoro biti rješena.jastreb wrote:Narod vas je prozreo i napustio. nemate više ništa ponuditi ovom razočaranom i napaćenom puku,osim floskula i nebuloza koje vam padnu na pamet u nekakvim lokalima uz obilje lošeg vina i brlje.red wolf wrote:
Ako je to budućnost hrvatske ljevice, onda si ti u rasulu u svojoj glavi...
2014-04-22
Test za novog šefa SDP-a trebao bi biti prilično jednostavan. Zamisliti ga u Berinoj stolici na sučeljavanju. Tko bi od pretendenata mogao voditi stranku i pobijediti Plenkovića?
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» peđa grbin u sprezi sa mafijom
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Peđa Grbin: Lex Agrokor pisali su odvjetnici ruske banke???
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» "Kaznitelj" novi predsjednik Filipina: "Silovao bih Australku"
» Peđa Grbin zaratio sa MOSTOM i Petrovim...
» Peđa Grbin: Lex Agrokor pisali su odvjetnici ruske banke???
» Ludilo zahvatilo SDP potpuno,poludio i Peđa Grbin:Ustavni sud je bezobrazan
» "Kaznitelj" novi predsjednik Filipina: "Silovao bih Australku"
Page 2 of 3