Plenky na jesen kupuje 80 ruku
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Plenky na jesen kupuje 80 ruku
Već se lagano traže prebjezi
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/sve-ostalo-je-rizik-hdz-u-za-stabilnu-vlast-u-saboru-treba-vise-od-80-ruku-nakon-ljeta-plenkovic-krece-u-kupovinu-1031311
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/sve-ostalo-je-rizik-hdz-u-za-stabilnu-vlast-u-saboru-treba-vise-od-80-ruku-nakon-ljeta-plenkovic-krece-u-kupovinu-1031311
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Plenky na jesen kupuje 80 ruku
...čitam izbacili grdovica iz hdz-a jer je odao da se radila prljava kampanja protiv dp i škore...valjda mu savjest u pijanstvu proradila...mea culpa mea culpa..kad savjest u hdz-u proradi to onda znaci-letis iz stranke kako je obicaj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda kupi i Škoru.Hektorović wrote:Imat će i preko 80
Škoro je i onako ušao radi trgovine u Sabor pa kad je već tu da ne propadne.
2014-04-11
nece kupovati ove iz dp-a i to je dobro zakljucio ovaj analiticar u svom komentaru...pokupit ce nekog iz hss-a,mozda hrelju,a ne bi me iznenadilo da ima i koji zetoncic u 'mozemo' cini mi se tamo najslabija karika vili matula koji se u intervjuu za 101-dinicu između redaka na jedan nacin nutkao plenkiju komplimentirajuci mu..ipak je on u konacnici glumac
2015-09-08
Kako god okreneš tribat će mu na jesen još par ručica jer nas čeka teška gospodarska situacija pa da podeblja vladajuću većinu da nije stalno na knap.
A kandidata ima , umirovljenici iz Restart koalicije , Fokus iz koalicije Pametno itd. Nać se još netko. Polako. Nije nigdi priša.
A kandidata ima , umirovljenici iz Restart koalicije , Fokus iz koalicije Pametno itd. Nać se još netko. Polako. Nije nigdi priša.
2014-04-11
Baš jutros pričam u kafiću s ekipom ...većina je zadovoljna izborima i plenkijem.
Kako ja koji sam umjereno desno tako i bodulčad koja su umjereno lijevo.
Svi se slažemo da nam je važna stabilnost u društvu, politička pristpjnost i ekonomnski prosperitet.
Poslije ćemo uz pivu to i zaključiti.
Svi se slažemo da nam je važna stabilnost u društvu, politička pristpjnost i ekonomnski prosperitet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A i pokazalo se i potvrdilo da tko u Hrvatskoj osvoji politički centar ima sigurnu i komotnu pobjedu.
2015-08-06
...uglavnom prava oprba ce mu biti dp i most...sdp je u banani i njihova preca su psola da spasu stranku od totalnog potonuca a plenki im je zadnja briga...ovi iz 'mozemo' ce cirkusirati u saboru ala pernar...pametno,fokus mogli bi biti konstruktivna oporba ali su premekani...racanovskog tipa 'odlucno...mozda'RayMabus wrote:Kako god okreneš tribat će mu na jesen još par ručica jer nas čeka teška gospodarska situacija pa da podeblja vladajuću većinu da nije stalno na knap.
2015-09-08
tipicno ziherastvo i vlaškoulicanska politika...'ja sam štrumpfe prodajem'...politika je politika konflikta...carstva su s eu povijesti raspadala upravo kad su pocela ziherasiti i imala najmirnije razdoblje a drugi su to vidjeli kao slabost i postali su od lovca plijenepikur37 wrote:Baš jutros pričam u kafiću s ekipom ...većina je zadovoljna izborima i plenkijem.
2015-09-08
Vidit ćemo na jesen kad udre teška gospodarska kriza oćete li se slagat.epikur37 wrote:Baš jutros pričam u kafiću s ekipom ...većina je zadovoljna izborima i plenkijem.
2014-04-11
Na kraju sam još dodao da ZDS ne treba zabranjivati ni antifašizam, ali niti naglašavati. Te stavri trebaju ostati na sivoj margini u kojoj će se ona ideolkoški ostrašćenija manjina s jedne i druge strane moći malo izluftati i to je to.
A prava politika iam da se vodi pragmatičnim stavrima.
2015-08-06
RayMabus wrote:Vidit ćemo na jesen kad udre teška gospodarska kriza oćete li se slagat.epikur37 wrote:Baš jutros pričam u kafiću s ekipom ...većina je zadovoljna izborima i plenkijem.
pa tek onda ćemo se svi složiti da treba očuvati stabilnost, financije i život građana
kome bi ti pustio da ti vodi državu u toj situaciji?
Dreletu !
2015-08-06
antifašitzam onaj koji je na liniji hrvatskih interesa....ali ne onaj koji nije a dans vecina kvaziantifasista moli boga da drugdje padne kisa nego ovdje...epikur37 wrote:Na kraju sam još dodao da ZDS ne treba zabranjivati ni antifašizam, ali niti naglašavati. Te stavri trebaju ostati na sivoj margini u kojoj će se ona ideolkoški ostrašćenija manjina s jedne i druge strane moći malo izluftati i to je to.
2015-09-08
Pa sad nije bitno kome bi ja pustio. Izbori su završili. Pobjednik se zna. Ja ga nisam birao niti bi ikad.
Kao što reče Miro Bulj u tekstu ako ovi na vlasti odluče da u saborsku proceduru stave referendum Narod odlučuje mi ćemo ga podržati.
Normalno da neće dat to na izglasavanje u sabor. To je protiv interesa HDZ.
Kao što reče Miro Bulj u tekstu ako ovi na vlasti odluče da u saborsku proceduru stave referendum Narod odlučuje mi ćemo ga podržati.
2014-04-11
to je vise protiv interesa brisela ciji je namjesnik plenki....koji uzgred kako citam nakon ovih nereda i dalje podrzava vucica...i tu je najveci problem plenkija koji jendostavno sve odbija sto nije na liniji interesa brisela...i onda s eljuti kad mu s ekaze da je namjesnik brisela...sve sto predlozi brisel ili se usprotivi plenki to salje odmah u sabor na glasovanje radilo s eza ili protivRayMabus wrote:Pa sad nije bitno kome bi ja pustio. Izbori su završili. Pobjednik se zna. Ja ga nisam birao niti bi ikad.
2015-09-08
Zato ćemo mi podržavat prosvjednike jer i Vučic i Plenkovic su dite iste matere.vuksadinare wrote:to je vise protiv interesa brisela ciji je namjesnik plenki....koji uzgred kako citam nakon ovih nereda i dalje podrzava vucica...i tu je najveci problem plenkija koji jendostavno sve odbija sto nije na liniji interesa brisela...i onda s eljuti kad mu s ekaze da je namjesnik brisela...sve sto predlozi brisel ili se usprotivi plenki to salje odmah u sabor na glasovanje radilo s eza ili protivRayMabus wrote:Pa sad nije bitno kome bi ja pustio. Izbori su završili. Pobjednik se zna. Ja ga nisam birao niti bi ikad.
2014-04-11
uzgred kako rece jedan analiticar..neki dan..nije hdz uvjerljivo pobjedio sto je plenki tako jak kao i hdz nego zato sto je sdp nikakav...plus sto je napomenuo so je jako zabrinjavajuce da hrvatska politika ima jak deficit kvalitenih politickih kadrova iz kojeg iskace jedino plenki i mozda jos poneko...i nije u tom problem..problem je upravo i ti kvalitetniji kadrovi kojih malo imas kad su na vlasti umjesto da forsiraju jacanje i kvalitetu na politickom polju...oni guraju i forsiraju slabljenje kadrova naustrp privatne koristi...i to je najveci problem hrvatske politike danas..
2015-09-08
epikur37 wrote:Na kraju sam još dodao da ZDS ne treba zabranjivati ni antifašizam, ali niti naglašavati. Te stavri trebaju ostati na sivoj margini u kojoj će se ona ideolkoški ostrašćenija manjina s jedne i druge strane moći malo izluftati i to je to.
Bez totalne zabrane odjednom taj ZDS prestaje biti provokacija... i zato ne treba zabranjivati.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
inace osobno ne bi volio slab sdp..ne zbog desnih stranaka nego da na ljevici ne isplivaju raikalne ljevicarske opcije i naustrb sdp-a jacaju poput 'mozemo'...ne bi s etu slozio sa treom,mihom i nekima koji zagovaraju ili nestanak sdp-a ili njihovu marginu...zar im je u interesu da dobiju tri puta goru verziju 'sdp-a' koji bi upravu donjeli tu nestabilnost i vjecno sukobljavanje...ali problem sdp-a e doista sto definitivno imaju totalno slab i nekvalitetan kadar...iz razloga sto su se pretjerano furali na urbanizam,pederluk,liberalizam i zapravo takve kadrove sebi uzimali sto ih je u konacnici definitvo oslabilo i razjebalo
2015-09-08
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» plenky kupuje INU , jos jednom
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Plenky 90%
» Korona jesen 2022
» 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
» Navijaci Zalgirisa porucili Zvezdi i Delijama:'Necemo tolerirati sljam koji ide ruku pod ruku sa Rusima'
» Plenky 90%
» Korona jesen 2022
» 'Na jesen početak gradnje Pelješkog mosta'
Page 1 of 6