ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'

Go down

Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..' Empty Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'

Post by vuksadinare 8/7/2020, 07:25

http://www.24sata.hr/show/mladen-grdovic-u-dogovoru-s-hdz-om-smo-nastetili-skori-704456
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..' Empty Re: Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'

Post by vuksadinare 8/7/2020, 07:26

e moj mladene..žalosno i prejadno...srecom si se izlajao po onoj poslovici..'sto trijezan misli pijan govori'...dobro da ste priznali..i zapravo sad sa ovim nisi nastetio skori ali jesi hdz-u i plenkiju pa si otkrio kako se igralo ispod stola i kvarno Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..' Empty Re: Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'

Post by abraham 8/7/2020, 07:33

Prvi glas???? Ne bih nikada uspio izracunati da je Kerum ADZ-ov igrac??? Kao ni Djapic u predsjednickim izborima.Kao ni onaj krezavi ercegovac sta dobi program na Osjeckoj. Toliko iznenadjenja i neocekivanih stvari. Hvala Mladene sta si mi otvorio oci.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by jastreb 8/7/2020, 08:04

Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 08:35

jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
to ti iz iskustva.
mršš stoko abolirana.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/7/2020, 09:45

jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.

Da, boduli ga slušaju. Baš.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 8/7/2020, 10:43

veber wrote:
to ti iz iskustva.
mršš stoko abolirana.
Boli te kad se spomene alkohol?

Ja bi vas alkoholicare na prisilno ljecenje. 

Jebli vas gemusti i zuje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 10:43

jasambrend wrote:

Da, boduli ga slušaju. Baš.
to me podsjetilo.dolazili nam za ISO, a mi od kutjeva dobili 1000l vina za testiranje boca.
nesmiješ imat cugu u rinfuzi. 
ja na oglasnu ploču i po pogonu razglasio da se dijeli vino.
scena ko iz mad maxa2 samo kaj nisu automat za kavu razbili i čašice izvukli.
uz sav trud ostalo nekih 100-150l pa sam kontejner s viličarem nad kanalizaciju odfurao i pustio.
tuga, tuga pregolema.

tetrjeb i grdović bi to do kraja smjene sredili.
nakon gableca, uz suglasnost uprave, proglasio sam plaćeno neradno do kraja smjene uz uvijet da kupe mesinu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 10:46

jastreb wrote:
veber wrote:
to ti iz iskustva.
mršš stoko abolirana.
Boli te kad se spomene alkohol?

Ja bi vas alkoholicare na prisilno ljecenje. 

Jebli vas gemusti i zuje.
od alkića, gori je liječeni alkić.
stoko abolirano.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by jastreb 8/7/2020, 18:12

veber wrote: 
stoko abolirano.
Slažem se da su liječeni alkoholičari posebna sorta. Pače sekta.

No oni su uglavnom to protiv svoje volje i oni zavide pijancima. Oni uglavnom pate zbog nedostatka alkohola u njima,kao što neki nesretni invalid pati za izgubljenom rukom.

No ja nisam liječeni alkoholičar. Ja sam se napio za doček,a popio sam i za 1.maj. 

Dakle ja sam povremeni pilac. Mrzim alkoholičare,a ni liječeni mi nisu baš mili.

Ali,moram reći da mi ljudi koji su pijani svaki dan,kao i ljudi koji se hvale svojim pijanstvom (poput Grdovića koji o tome piše pjesme) idu posebno na jetra.

Ne znam kako neki ne mogu bez alkohola niti jedan dan,a meni uspijeva mjesecima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dijagram 8/7/2020, 21:25

Cega se pametan stidi time se budala ponosi.
adz press
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 21:58

jastreb wrote:
veber wrote: 
stoko abolirano.
Slažem se da su liječeni alkoholičari posebna sorta. Pače sekta.

No oni su uglavnom to protiv svoje volje i oni zavide pijancima. Oni uglavnom pate zbog nedostatka alkohola u njima,kao što neki nesretni invalid pati za izgubljenom rukom.

No ja nisam liječeni alkoholičar. Ja sam se napio za doček,a popio sam i za 1.maj. 

Dakle ja sam povremeni pilac. Mrzim alkoholičare,a ni liječeni mi nisu baš mili.

Ali,moram reći da mi ljudi koji su pijani svaki dan,kao i ljudi koji se hvale svojim pijanstvom (poput Grdovića koji o tome piše pjesme) idu posebno na jetra.

Ne znam kako neki ne mogu bez alkohola niti jedan dan,a meni uspijeva mjesecima.
ti si teški alkić,ćim netko broji dane od zadnjeg pijanstva.
teški si alkić, a kao što napisah-
od alkića gori je iječeni alkić.
još ako je abolirani četnik.
jebem ti tuđmana i šuška.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 22:25

Pijan ka letva i kad je trizan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2020, 22:36

Sovak wrote:Pijan ka letva i kad je trizan.
ti alkiči su zlo- bolje ih ubit u startu.
jebga, tuđman nije proglasio ratno stanje.
da je ne bi tetrjeb pisao niti u abolicijskoj mirovini bio.

da smo ga našli u berbi gljiva....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics