Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'
Page 1 of 1
Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'
http://www.24sata.hr/show/mladen-grdovic-u-dogovoru-s-hdz-om-smo-nastetili-skori-704456
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'
e moj mladene..žalosno i prejadno...srecom si se izlajao po onoj poslovici..'sto trijezan misli pijan govori'...dobro da ste priznali..i zapravo sad sa ovim nisi nastetio skori ali jesi hdz-u i plenkiju pa si otkrio kako se igralo ispod stola i kvarno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prvi glas???? Ne bih nikada uspio izracunati da je Kerum ADZ-ov igrac??? Kao ni Djapic u predsjednickim izborima.Kao ni onaj krezavi ercegovac sta dobi program na Osjeckoj. Toliko iznenadjenja i neocekivanih stvari. Hvala Mladene sta si mi otvorio oci.
2014-04-14
Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to ti iz iskustva.jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
mršš stoko abolirana.
2014-12-30
jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
Da, boduli ga slušaju. Baš.
darth_vader-
2014-04-17
Boli te kad se spomene alkohol?veber wrote:to ti iz iskustva.jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
mršš stoko abolirana.
Ja bi vas alkoholicare na prisilno ljecenje.
Jebli vas gemusti i zuje.
2014-04-22
to me podsjetilo.dolazili nam za ISO, a mi od kutjeva dobili 1000l vina za testiranje boca.jasambrend wrote:jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
Da, boduli ga slušaju. Baš.
nesmiješ imat cugu u rinfuzi.
ja na oglasnu ploču i po pogonu razglasio da se dijeli vino.
scena ko iz mad maxa2 samo kaj nisu automat za kavu razbili i čašice izvukli.
uz sav trud ostalo nekih 100-150l pa sam kontejner s viličarem nad kanalizaciju odfurao i pustio.
tuga, tuga pregolema.
tetrjeb i grdović bi to do kraja smjene sredili.
nakon gableca, uz suglasnost uprave, proglasio sam plaćeno neradno do kraja smjene uz uvijet da kupe mesinu.
2014-12-30
od alkića, gori je liječeni alkić.jastreb wrote:Boli te kad se spomene alkohol?veber wrote:to ti iz iskustva.jastreb wrote:Alkoholicar koji i u Dalmaciji gubi popularnost ko pjevac. Slusaju ga samo babe,po koji Bodul i stari raspameceni Tovari u trenucima alkohilnog delirijuma.
mršš stoko abolirana.
Ja bi vas alkoholicare na prisilno ljecenje.
Jebli vas gemusti i zuje.
stoko abolirano.
2014-12-30
Slažem se da su liječeni alkoholičari posebna sorta. Pače sekta.veber wrote:
od alkića, gori je liječeni alkić.
stoko abolirano.
No oni su uglavnom to protiv svoje volje i oni zavide pijancima. Oni uglavnom pate zbog nedostatka alkohola u njima,kao što neki nesretni invalid pati za izgubljenom rukom.
No ja nisam liječeni alkoholičar. Ja sam se napio za doček,a popio sam i za 1.maj.
Dakle ja sam povremeni pilac. Mrzim alkoholičare,a ni liječeni mi nisu baš mili.
Ali,moram reći da mi ljudi koji su pijani svaki dan,kao i ljudi koji se hvale svojim pijanstvom (poput Grdovića koji o tome piše pjesme) idu posebno na jetra.
Ne znam kako neki ne mogu bez alkohola niti jedan dan,a meni uspijeva mjesecima.
2014-04-22
Cega se pametan stidi time se budala ponosi.
adz press
adz press
dijagram-
2015-08-09
ti si teški alkić,ćim netko broji dane od zadnjeg pijanstva.jastreb wrote:Slažem se da su liječeni alkoholičari posebna sorta. Pače sekta.veber wrote:
od alkića, gori je liječeni alkić.
stoko abolirano.
No oni su uglavnom to protiv svoje volje i oni zavide pijancima. Oni uglavnom pate zbog nedostatka alkohola u njima,kao što neki nesretni invalid pati za izgubljenom rukom.
No ja nisam liječeni alkoholičar. Ja sam se napio za doček,a popio sam i za 1.maj.
Dakle ja sam povremeni pilac. Mrzim alkoholičare,a ni liječeni mi nisu baš mili.
Ali,moram reći da mi ljudi koji su pijani svaki dan,kao i ljudi koji se hvale svojim pijanstvom (poput Grdovića koji o tome piše pjesme) idu posebno na jetra.
Ne znam kako neki ne mogu bez alkohola niti jedan dan,a meni uspijeva mjesecima.
teški si alkić, a kao što napisah-
od alkića gori je iječeni alkić.
još ako je abolirani četnik.
jebem ti tuđmana i šuška.
2014-12-30
Pijan ka letva i kad je trizan.
Guest- Guest
ti alkiči su zlo- bolje ih ubit u startu.Sovak wrote:Pijan ka letva i kad je trizan.
jebga, tuđman nije proglasio ratno stanje.
da je ne bi tetrjeb pisao niti u abolicijskoj mirovini bio.
da smo ga našli u berbi gljiva....
2014-12-30
Similar topics
» Grdović se popišao po Škori
» HDZ je sve jači, nisu mu naštetili Uljanik ni cirkus s Milinovićem
» Grdović se orio Marakanom
» Pomirili se Grdović i Brankica
» ”Russiagate” se vraća: Oswald ubio Kennedya u dogovoru s Rusima
» HDZ je sve jači, nisu mu naštetili Uljanik ni cirkus s Milinovićem
» Grdović se orio Marakanom
» Pomirili se Grdović i Brankica
» ”Russiagate” se vraća: Oswald ubio Kennedya u dogovoru s Rusima