Grdović se orio Marakanom
Page 1 of 1
Grdović se orio Marakanom
http://www.dnevno.hr/sport/navijaci/video-grdovic-se-orio-marakanom-pogledajte-kako-je-zvezda-provocirala-grobare-1154854/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Grdović se orio Marakanom
Evo još jednog dokaza koji potvrđuje moju tezu(koja nije izvorno moja,predlagali su je mnogi drugi,među njima i Piksi)da bi navijačke skupine trebalo ukinuti. Pače i zabraniti.jastreb wrote:h Prvi put u povijesti dogodilo se bap na 157. vječnom derbiju da su Grobari podijeljeni u tri skupine, koje ratuju već mjesecima na beogradskim ulicama.
Evo,u Hrvatskoj ćeš npr.u Spklitu naići na više grafita Torcida,nego Hajduk,što je po meni nogometna blasfemija.
U nogometu se svka počast odaje klubu,igračima ,trenerima,a ne navijačima.Isto je sa Armadom. Na jadranskom desrbiju se više kliče Torcidi i Armadi,nego Hajduku i Rijeci. To je hula na klubove.
Kod navijača Dinama imaš čak 2-3 suprostavljene struje BBB. Umjesto da se svi ujedine u ljubavi prema dotičnom klubu,ovdje se stvaraju nekakve grupe,koje se dijele na frakcije.
Osnivanje grupa talijanski je izum nastao krajem 80-tih,a danas već poptuno zamro. Zaživio je i preživio uglčavnom na Balkanu(Grčka, Srbija,BIH,Crna Gora,Hrvatska...)
Kod nas je to toliko zaživjelo da će prije propasti klubovi,nego skupine.
2014-04-22
Također navijačke grupe su masu pravih navijača zauvijek udaljili od klubova za koje su do tada navijali.
Primjerice masa Albanaca,Bošnjaka,Hrvata...koji su nekad navijali za Zvezdu i Partizan,zbog otvorenog četnikovanja tih grupa više neće navijati za te klubove. Isto je i sa masom Srba koji su navijali za Hajduka.
Odličan primjer za to dao je Sinan Gudžević u jednoj svojoj kolumni.
https://www.portalnovosti.com/hivzo-zvezdas-i-cetnistvo
Primjerice masa Albanaca,Bošnjaka,Hrvata...koji su nekad navijali za Zvezdu i Partizan,zbog otvorenog četnikovanja tih grupa više neće navijati za te klubove. Isto je i sa masom Srba koji su navijali za Hajduka.
Odličan primjer za to dao je Sinan Gudžević u jednoj svojoj kolumni.
https://www.portalnovosti.com/hivzo-zvezdas-i-cetnistvo
2014-04-22
Video sam neku bezaniju Grobara, pa pomislio da nisu iz FK Bezanija.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Iz Sirije moji, znaš ti dobro koji:
ovo postoji ?
daj neku poveznicu
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Stara fotka. Ima barem 30 godina.debotoijusto wrote:dzango wrote:Iz Sirije moji, znaš ti dobro koji:
ovo postoji ?
daj neku poveznicu
torcida je osnovana 1950 obnovljena 1980...grobari postoje od pocetka 70-tih...bbb osnovani 1986...zvezdasi su bili okupljeni u nekoliko frakcija zulu,warriors da bi se 1989 ujedinili pod imenom delije..kakav talijanski izum jos s kraja osamdesetih..o cem ti brijesjastreb wrote:Evo još jednog dokaza koji potvrđuje moju tezu(koja nije izvorno moja,predlagali su je mnogi drugi,među njima i Piksi)da bi navijačke skupine trebalo ukinuti. Pače i zabraniti.jastreb wrote:h Prvi put u povijesti dogodilo se bap na 157. vječnom derbiju da su Grobari podijeljeni u tri skupine, koje ratuju već mjesecima na beogradskim ulicama.
Evo,u Hrvatskoj ćeš npr.u Spklitu naići na više grafita Torcida,nego Hajduk,što je po meni nogometna blasfemija.
U nogometu se svka počast odaje klubu,igračima ,trenerima,a ne navijačima.Isto je sa Armadom. Na jadranskom desrbiju se više kliče Torcidi i Armadi,nego Hajduku i Rijeci. To je hula na klubove.
Kod navijača Dinama imaš čak 2-3 suprostavljene struje BBB. Umjesto da se svi ujedine u ljubavi prema dotičnom klubu,ovdje se stvaraju nekakve grupe,koje se dijele na frakcije.
Osnivanje grupa talijanski je izum nastao krajem 80-tih,a danas već poptuno zamro. Zaživio je i preživio uglčavnom na Balkanu(Grčka, Srbija,BIH,Crna Gora,Hrvatska...)
Kod nas je to toliko zaživjelo da će prije propasti klubovi,nego skupine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pogledaj francuske navijacke grupe kako se zovu...sore na sve strane..auatrijske navijacke grupe u zadnjih desetak godina i kod njih svr cesci neredi..jastrebe ne pricaj o necemu o cemu veze nemas
2015-09-08
Navijačke skupine u Jugoslaviji,u obliku kakav danas znamo nastale su krajem 80-tih po uzoru na talijanske navijače. To je doba baklji,spitfajer jakni okrenutih naopačice,te lista Tifo.vuksadinare wrote:
torcida je osnovana 1950 obnovljena 1980...grobari postoje od pocetka 70-tih...bbb osnovani 1986...zvezdasi su bili okupljeni u nekoliko frakcija zulu,warriors da bi se 1989 ujedinili pod imenom delije..kakav talijanski izum jos s kraja osamdesetih..o cem ti brijes
Grobari nisu bili nikakva posebna skupina. O čemu svjedoče i fotke iz 70-tih. Dakle samo Parizan na zastavama i transparentima.
2014-04-22
torcida old shcool...fotke su do 1986...i benkalke i fantomke i dimne..jedino umjesto spitki bile dosta komandosicejastreb wrote:Navijačke skupine u Jugoslaviji,u obliku kakav danas znamo nastale su krajem 80-tih po uzoru na talijanske navijače. To je doba baklji,spitfajer jakni okrenutih naopačice,te lista Tifo.vuksadinare wrote:
torcida je osnovana 1950 obnovljena 1980...grobari postoje od pocetka 70-tih...bbb osnovani 1986...zvezdasi su bili okupljeni u nekoliko frakcija zulu,warriors da bi se 1989 ujedinili pod imenom delije..kakav talijanski izum jos s kraja osamdesetih..o cem ti brijes
Grobari nisu bili nikakva posebna skupina. O čemu svjedoče i fotke iz 70-tih. Dakle samo Parizan na zastavama i transparentima.
https://goo.gl/images/dzsn6n
2015-09-08
Similar topics
» Grdović se popišao po Škori
» Pomirili se Grdović i Brankica
» Pijani Grdović ponovo vozi
» Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» Pomirili se Grdović i Brankica
» Pijani Grdović ponovo vozi
» Mladen Grdović:'U dogovoru sa HDZ-om smo naštetili Škori..'
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
Page 1 of 1