Pernar napao ljevičarske maternice iz Možemo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pernar napao ljevičarske maternice iz Možemo
Bio je još jedan,ali je umro.סמאל wrote:Zanimljivo,mislio sam da je to spin kad su mi rekli da i u Srbiji ima jedan GF,ali taj nije opsjednut emančipacijom kao ti,a i nije tako ratoboran,više je miroljubiv.RayMabus wrote:Ima jedan lik al nije to područje. Neke druge stvari vezano uz prikupljanje podataka i tako ta priča. Ne bavi se geostrategijom al je blisko područje. Dosta zna , ima uvid i zna kako pokupit podatke. Anonimus je. Uglavnom ima taj jedan lik.סמאל wrote:Ima li u Srbiji neki Galaktički đeneral s 5* ?RayMabus wrote:Ne. Oni su samo redikuli.סמאל wrote:
Jesu li Pernar i David Icke zemaljski kolobracionisti Galaktičke Federacije ?
Milić od Mačve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hoćeš reći reinkarnirao na drugi planet ?jastreb wrote:Bio je još jedan,ali je umro.סמאל wrote:Zanimljivo,mislio sam da je to spin kad su mi rekli da i u Srbiji ima jedan GF,ali taj nije opsjednut emančipacijom kao ti,a i nije tako ratoboran,više je miroljubiv.RayMabus wrote:Ima jedan lik al nije to područje. Neke druge stvari vezano uz prikupljanje podataka i tako ta priča. Ne bavi se geostrategijom al je blisko područje. Dosta zna , ima uvid i zna kako pokupit podatke. Anonimus je. Uglavnom ima taj jedan lik.סמאל wrote:Ima li u Srbiji neki Galaktički đeneral s 5* ?RayMabus wrote:
Ne. Oni su samo redikuli.
Milić od Mačve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne znam točno. Uglavnom radi se o entitetu starom preko 5.000 godina. Sve ptice su znale za njega.סמאל wrote:Hoćeš reći reinkarnirao na drugi planet ?jastreb wrote:Bio je još jedan,ali je umro.סמאל wrote:Zanimljivo,mislio sam da je to spin kad su mi rekli da i u Srbiji ima jedan GF,ali taj nije opsjednut emančipacijom kao ti,a i nije tako ratoboran,više je miroljubiv.RayMabus wrote:Ima jedan lik al nije to područje. Neke druge stvari vezano uz prikupljanje podataka i tako ta priča. Ne bavi se geostrategijom al je blisko područje. Dosta zna , ima uvid i zna kako pokupit podatke. Anonimus je. Uglavnom ima taj jedan lik.סמאל wrote:
Ima li u Srbiji neki Galaktički đeneral s 5* ?
Milić od Mačve.
O takvoj reputaciji ovaj naš generalčić može samo sanjati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naš đeneral to neće priznat,ali iz onog što sam doznao,Ashtar komanda više cijeni Srbe,koje smatraju na višem duhovnom stupnju,te poželjnim odredištem vječne duše za sljedeću inkarnaciju.jastreb wrote:Ne znam točno. Uglavnom radi se o entitetu starom preko 5.000 godina. Sve ptice su znale za njega.סמאל wrote:Hoćeš reći reinkarnirao na drugi planet ?jastreb wrote:Bio je još jedan,ali je umro.סמאל wrote:Zanimljivo,mislio sam da je to spin kad su mi rekli da i u Srbiji ima jedan GF,ali taj nije opsjednut emančipacijom kao ti,a i nije tako ratoboran,više je miroljubiv.RayMabus wrote:
Ima jedan lik al nije to područje. Neke druge stvari vezano uz prikupljanje podataka i tako ta priča. Ne bavi se geostrategijom al je blisko područje. Dosta zna , ima uvid i zna kako pokupit podatke. Anonimus je. Uglavnom ima taj jedan lik.
Milić od Mačve.
O takvoj reputaciji ovaj naš generalčić može samo sanjati.
Zašto bi se netko iz Galaktičke Federacije inkarnirao u Hrvata,ako može u daleko superiornijeg Srbina.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
jastreb wrote:Ne volim kad u Sabor ulaze notorni alkoholičari,koji od svog alkoholizma prave biznis. Poput Dreleta.סמאל wrote:On je politički mrtvac,no nikad se ne zna,kad je jedan Drele upao u sabor,
Šeks je drugo. On popije u skrovitosti i nikad se time ne hvali,niti pred kamerama diže čaše.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Postoje li privatne i politicke veze izmedju Plenkija i ekipe iz radikalno ljevicarske platforme 'Mozemo'?!
» Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
» Grmoja napao lijevi dio oporbe i Možemo:'Niste nas pozvali na dogovor o prosvjedu. Ovo je strančarenje i radite u interesu HDZ-a.'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
» Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
» Grmoja napao lijevi dio oporbe i Možemo:'Niste nas pozvali na dogovor o prosvjedu. Ovo je strančarenje i radite u interesu HDZ-a.'
» Nezadovoljstvo u 'Možemo'?!Katarina Peović:'Za moguće financiranje Možemo od strane Tedeschija pitajte Tomaševića'
» Drma se koalicija SDP/(NE)MOZEMO u Zagrebu:'Ovako dalje NE mozemo'
Page 2 of 2