Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
https://www.dnevno.hr/vijesti/thank-you-very-much-pernar-pokazao-kako-je-zapaprio-hrvatima-u-zambiji-sutra-idem-u-ambasadu-bencicka-me-strasno-iritira-2096255/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
RayMabus likes this post
Re: Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
bogami pernar ce im zapapriti da bu sve smrdjelo od zambije i prema zambiji..a radmanko grlic ce biti nemocan..kak je krenulo pernar je odlucio ove u zambiji poslat na dozivotnu robiju
2015-09-08
Re: Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
....kekinica se umirit ne moze i ona najavila 'rat do istrebljenja' ili do 'istrage vase ili nase' desnici tj DP-u,Suverenistima,Bujancu,Pernaru i jos nekim drugima..Kekin:'Salju u smrt nevine u zambijskom zatvoru.Ovo je mrznja i zlocin.Tako ce im se i vratiti.'
2015-09-08
...drugarice prijete krvlju i mrtvima...ludilo ljevicara i bol za krijumcarima palim drugovima sve veca..
2015-09-08
Navijam za ludog Pernara. Kokice
AssadNaPodmornici likes this post
kokice u ruke i podrška luđaku. možda mu dam i glas na izborima. što luđe to bolje
https://www.facebook.com/pernar1
evo pa guštajte
evo pa guštajte
Šteta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.facebook.com/pernar1
evo pa guštajte
Traži mi registraciju ili prijavu pa ga ne mogu poslušat.
Guest- Guest
onda si idiot u rangu vuka i slične ekipe.AssadNaPodmornici wrote:kokice u ruke i podrška luđaku. možda mu dam i glas na izborima. što luđe to bolje
zanemarimo idiote, koji se zovu mule, ako su stvarno radili transfer.
ovdje gnojite o tim debilčekima.
a, nikog ne brine da imaju dokumente s hrvatske strane. što je potvrđeno.
i opet sve to nebitno.
zemlja u kojoj je opljačkano oko bilijun (1000 milijardi) što u novcu, što u nekretninama. brine o par idiota?
o čemu vi drobite po nalogu partije?
kaj je najgore, kretenčina od vuka drobi bez sendviča.
dno dna.
gdje su milijarde pokrane?
a, ako podržavaš pernara, ubij se.
isti si.
2014-12-30
Kako mogu imat hrvatske papire kad naše socijalne službe nikad nisu čule za tu djecu ?veber wrote:
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ako kome nije jasno kako ova zločinačka krijumčarska organizirana mreža djecom radi ide ponovno objašnjenje :
Upis u matičnu knjigu rođenih za dijete stranog državljanstva ne vodi se preko djeteta nego posvojitelja a koji mora donijeti potvrdu od ministarstva obiteji da u slučaju tog i tog djeteta koje želi upisati u matičnu knjigu rođenih nisu narušena dječja prava.
Potpuno su nebitni ti dokumenti iz Konga i ti sudovi po Hrvatskoj jer oni tj taj dokument uopće nije taj po kojem upisuješ tj dobivaš pravo upisa djece stanog državljanstva a koje netko želi posvojiti u matičnu knjigu rođenih u RH.
Gospodo draga riječ je o kriminalnoj organizaciji a u koju su uvućeni i ljudi iz Uprave ( matična knjiga rođenih ).
Molim policiju da odradi svoj dio posla.
Hvala.
Upis u matičnu knjigu rođenih za dijete stranog državljanstva ne vodi se preko djeteta nego posvojitelja a koji mora donijeti potvrdu od ministarstva obiteji da u slučaju tog i tog djeteta koje želi upisati u matičnu knjigu rođenih nisu narušena dječja prava.
Potpuno su nebitni ti dokumenti iz Konga i ti sudovi po Hrvatskoj jer oni tj taj dokument uopće nije taj po kojem upisuješ tj dobivaš pravo upisa djece stanog državljanstva a koje netko želi posvojiti u matičnu knjigu rođenih u RH.
Gospodo draga riječ je o kriminalnoj organizaciji a u koju su uvućeni i ljudi iz Uprave ( matična knjiga rođenih ).
Molim policiju da odradi svoj dio posla.
Hvala.
2014-04-11
by RayMabus Thu 9 Feb - 7:53
Kako se to radi ?
Oni kupe tu potvrdu dole kod tih šta trguju s tom dicom a povezani su organima vlasti dole i oni im izdaju taj papir da ta država odobrava posvajanje tog diteta.
Onda dođu u Hrvatsku pa kod javnog bilježnika to prevedu i samo odu kod tog sudskog tumača da on kaže da piše to šta piše na tom papiru a to je da ta država daje dozvolu za usvajanje tog dijeteta.
Onda odu u upravu di imaju svoga i s tim papirom upišu dijete u matičnu knjigu rođenih i nakon toga izvade na račun toga hrvatsko državljanstvo za istog i s tim idu po to dite doli i dovedu ga u Hrvatsku kao već gotovo hrvatskog državljanina.
Stvar je u tome šta se u matičnu knjigu rođenih ne upisuje po zahtjevu djeteta niti njegovo centra za socijalnu skrb a šta oni rade kako bi prevarili državu i izvukli hrvatske dokumente za istog NEGO se upisuje po zahtjevu posvojitelja i njegov centra za socijalnu skrb dakle u Hrvatskoj koji onda utvrđuje da to i to dijete da mu nisu prekšena dječja prava.
I tek s tim dokumentom možeš upisati to i to dijete u matičnu knjigu rođenih i na temelju toga izvadit i za istog hrvatsko državljanstvo.
Ovo je sine kriminal vrhunski.
I još ministar pravosuđa ovo javno brani jer zna da je upletena i uprava u ovo plus bit će i neki tajkun koji ima veze u HDZ.
SAD ĆETE NAJEBAT SVI SKUPA.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54029p80-tko-si-da-si-kralj-si#2102553
Kako se to radi ?
Oni kupe tu potvrdu dole kod tih šta trguju s tom dicom a povezani su organima vlasti dole i oni im izdaju taj papir da ta država odobrava posvajanje tog diteta.
Onda dođu u Hrvatsku pa kod javnog bilježnika to prevedu i samo odu kod tog sudskog tumača da on kaže da piše to šta piše na tom papiru a to je da ta država daje dozvolu za usvajanje tog dijeteta.
Onda odu u upravu di imaju svoga i s tim papirom upišu dijete u matičnu knjigu rođenih i nakon toga izvade na račun toga hrvatsko državljanstvo za istog i s tim idu po to dite doli i dovedu ga u Hrvatsku kao već gotovo hrvatskog državljanina.
Stvar je u tome šta se u matičnu knjigu rođenih ne upisuje po zahtjevu djeteta niti njegovo centra za socijalnu skrb a šta oni rade kako bi prevarili državu i izvukli hrvatske dokumente za istog NEGO se upisuje po zahtjevu posvojitelja i njegov centra za socijalnu skrb dakle u Hrvatskoj koji onda utvrđuje da to i to dijete da mu nisu prekšena dječja prava.
I tek s tim dokumentom možeš upisati to i to dijete u matičnu knjigu rođenih i na temelju toga izvadit i za istog hrvatsko državljanstvo.
Ovo je sine kriminal vrhunski.
I još ministar pravosuđa ovo javno brani jer zna da je upletena i uprava u ovo plus bit će i neki tajkun koji ima veze u HDZ.
SAD ĆETE NAJEBAT SVI SKUPA.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54029p80-tko-si-da-si-kralj-si#2102553
2014-04-11
Član 200, obiteljski zakon
https://www.zakon.hr/z/88/Obiteljski-zakon
Člank 200 i člank 201
Članak 213
Di ti je ta potvrda ?
Daj mi da je vidim.
Donesi mi potvrdu od centra za skrb da je to u interesu dijeteta šta si ga upisao u matičnu knjigu rođenih u Hrvatskoj.
Članak 201 - Posvojitelj u svom prebivalištu se obraća centru za socijalnu skrb
Članak 2013 _ Posvojitelj je taj preko kojeg se dijete upisuje u matičnu knjigu rođenih i posvojitelj je taj koji u svom centru za socijalnu skrb mora donijeti izvadak od te institucije da nisu prekršena prava tog i tog dijeteta.
Nema toga dokumenta a ti tvrdiš da su ta djeca hrvatski državljani.
SAD ĆETE NA SUD.
Donesi mi i ti svi ostali potvrdu iz članka 2013 stavka 1 a dodatna stavka ( 3 ) od centra za socijalnu skrb da je upis u matičnu knjigu rođenih u Hrvatskoj u interesu djeteta.
Izvoli mi to donit i ti i svi ostali majmunčići.
ODMA.
Člank 200 i člank 201
Članak 213
Di ti je ta potvrda ?
Daj mi da je vidim.
Donesi mi potvrdu od centra za skrb da je to u interesu dijeteta šta si ga upisao u matičnu knjigu rođenih u Hrvatskoj.
Članak 2013 _ Posvojitelj je taj preko kojeg se dijete upisuje u matičnu knjigu rođenih i posvojitelj je taj koji u svom centru za socijalnu skrb mora donijeti izvadak od te institucije da nisu prekršena prava tog i tog dijeteta.
SAD ĆETE NA SUD.
Donesi mi i ti svi ostali potvrdu iz članka 2013 stavka 1 a dodatna stavka ( 3 ) od centra za socijalnu skrb da je upis u matičnu knjigu rođenih u Hrvatskoj u interesu djeteta.
ODMA.
2014-04-11
daj se odi drogirat opet i zemi zlatni šut.RayMabus wrote:Kako mogu imat hrvatske papire kad naše socijalne službe nikad nisu čule za tu djecu ?veber wrote:
koliko me got bolio kurac za sve to ipak nekaj pročitam.
koristiš google i dobiješ Božinovića
zdrogirani, odi GF lovit Spoka ili Luka ili Darta
2014-12-30
Božinović laže da zaštite svoje u upravi.
Nikakvi sudovi u Hrvatskoj to ne mogu napravit nego samo centar za socijalnu skrb iz mjesta prebivališta posvojitelja.
Ići će oni svi na sudi i to pred evropskom unijom.
JA TI TO GARANTIRAM.
Nikakvi sudovi u Hrvatskoj to ne mogu napravit nego samo centar za socijalnu skrb iz mjesta prebivališta posvojitelja.
Ići će oni svi na sudi i to pred evropskom unijom.
JA TI TO GARANTIRAM.
2014-04-11
dugoročno konzumiranje opijatima, pogotovo horsom stvara teške bolesnike.
sve vas treba poslati zlatnim šutom na susret s tim vašim halucinacijama.
longi, jebeno si zamoran.
nama iza ekrana. kako je obitelji, ne želim razmišljati o tome.
probaj u svojoj boleštini držati se jedne teme, a ne zasrati cijeli forum.
2014-12-30
PUŠI KURAC JEBEN TI MAJKU MILUveber wrote:dugoročno konzumiranje opijatima, pogotovo horsom stvara teške bolesnike.
STAVIJA SAN TI ZAKONE
TOČNO SVE STAVKE
MENE NEĆE NITKO PRAVIT BUDALON
JEL TI JASNO ?
NAJEBAT ĆETE SVI
2014-04-11
Ministarstvo o posvojenju: Parovi se nisu obratili ni Ministarstvu niti Centrima za socijalnu skrb
Posvojenje djece iz Konga zbog čega je u prosincu u Zambiji zadržano osmero državljana Republike Hrvatske komentirala je danas Marija Barilić, ravnateljica Uprave za obitelj i socijalnu politiku pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
- Ako naši potencijalni posvojitelji, odnosno osobe iz Republike Hrvatske žele posvojiti dijete iz trećih država, mi im kažemo ako nam se obrate, da trebaju imati mišljenje o podobnosti o posvojenju nadležnog centra za socijalnu skrb i tek nakon toga bi se trebali obratiti trećim državama. Također skrećemo pažnju da moraju biti oprezni i da je važno komunicirati s tijelima koja su baš nadležna za postupak posvojenja u trećim državama, izjavila je Barilić.
Govoreći o razlikama u međudržavnom posvojenju kazala je da u slučaju trećih država ni Ministarstvo niti Centar za socijalnu skrb ne sudjeluju u postupku posvojenja, a kada je riječ o postupku u skladu s Haškom konvencijom, onda je Ministarstvo središnje tijelo što se tiče postupanja.
Istaknula je da sva četiri para koja su zadržana u Zambiji nisu se obratili Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike niti Centrima za socijalnu skrb. Nema niti informacije o djeci koja su trebala biti posvojena. Nije željela detaljnije komentirati dok se, kako kaže, ne utvrde sve činjenice.
Dobronić o posvajanju djece iz Konga
O slučaju posvajanja djece iz Demokratske Republike Kongo, zbog čega je u Zambiji već gotovo mjesec dana pritvoreno osam hrvatskih državljana, oglasio se i predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić. No on je u medije izašao s netočnom izjavom da je ta država potpisnik Haške konvencije o zaštiti djece te da su naši sudovi pogriješili kada su priznali odluku suda iz Konga o posvajanju bez odobrenja Ministarstva socijalne skrbi. No, Dobronić je, što je poslije i priznao, pobrkao dva Konga, Republiku i Demokratsku Republiku koja nije potpisnik Konvencije, a što znači i potpuno drugačiji postupak u kojem sudovi nisu nadležni za posvajanje djece.
Božinović o djeci koja su trebala biti posvojena
Potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je 30. prosinca da su djeca iz Konga, koju su u Zambiji posvojila četiri hrvatska para naknadno uhićena zbog sumnje u trgovanje ljudima, imala hrvatske dokumente. Dodao je da nekoliko hrvatskih resora surađuje i razmjenjuje informacije koje koordinira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) koje je zaduženo za brigu o hrvatskim državljanima izvan RH.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/posvojenje-10539027
Posvojenje djece iz Konga zbog čega je u prosincu u Zambiji zadržano osmero državljana Republike Hrvatske komentirala je danas Marija Barilić, ravnateljica Uprave za obitelj i socijalnu politiku pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
- Ako naši potencijalni posvojitelji, odnosno osobe iz Republike Hrvatske žele posvojiti dijete iz trećih država, mi im kažemo ako nam se obrate, da trebaju imati mišljenje o podobnosti o posvojenju nadležnog centra za socijalnu skrb i tek nakon toga bi se trebali obratiti trećim državama. Također skrećemo pažnju da moraju biti oprezni i da je važno komunicirati s tijelima koja su baš nadležna za postupak posvojenja u trećim državama, izjavila je Barilić.
Govoreći o razlikama u međudržavnom posvojenju kazala je da u slučaju trećih država ni Ministarstvo niti Centar za socijalnu skrb ne sudjeluju u postupku posvojenja, a kada je riječ o postupku u skladu s Haškom konvencijom, onda je Ministarstvo središnje tijelo što se tiče postupanja.
Istaknula je da sva četiri para koja su zadržana u Zambiji nisu se obratili Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike niti Centrima za socijalnu skrb. Nema niti informacije o djeci koja su trebala biti posvojena. Nije željela detaljnije komentirati dok se, kako kaže, ne utvrde sve činjenice.
Dobronić o posvajanju djece iz Konga
O slučaju posvajanja djece iz Demokratske Republike Kongo, zbog čega je u Zambiji već gotovo mjesec dana pritvoreno osam hrvatskih državljana, oglasio se i predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić. No on je u medije izašao s netočnom izjavom da je ta država potpisnik Haške konvencije o zaštiti djece te da su naši sudovi pogriješili kada su priznali odluku suda iz Konga o posvajanju bez odobrenja Ministarstva socijalne skrbi. No, Dobronić je, što je poslije i priznao, pobrkao dva Konga, Republiku i Demokratsku Republiku koja nije potpisnik Konvencije, a što znači i potpuno drugačiji postupak u kojem sudovi nisu nadležni za posvajanje djece.
Božinović o djeci koja su trebala biti posvojena
Potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je 30. prosinca da su djeca iz Konga, koju su u Zambiji posvojila četiri hrvatska para naknadno uhićena zbog sumnje u trgovanje ljudima, imala hrvatske dokumente. Dodao je da nekoliko hrvatskih resora surađuje i razmjenjuje informacije koje koordinira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) koje je zaduženo za brigu o hrvatskim državljanima izvan RH.
Last edited by RayMabus on 12/2/2023, 23:35; edited 1 time in total
2014-04-11
Posvojenje djece iz Konga zbog čega je u prosincu u Zambiji zadržano osmero državljana Republike Hrvatske komentirala je danas Marija Barilić, ravnateljica Uprave za obitelj i socijalnu politiku pri Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.RayMabus wrote:Član 200, obiteljski zakon
Člank 200 i člank 201
Članak 213
Di ti je ta potvrda ?
Daj mi da je vidim.
SAD ĆETE NA SUD.
ODMA.
2014-04-11
Kako ti možeš upisati dijete stranog državljanstva kojeg želiš posvojiti u matičnu knjigu rođenih a preko čega onda vadiš i sve ostale dokumente poput samog državljanstva RH ako ti kao posvojitelj koji upisuje to dijete nisi donio dokument od svog centra za socijalnu skrb di je tvoje prebivalište u RH potvrdu da tom i tom dijetetu nisu narušena njegova prava ?
Centar za socijalnu skrb nikad čulo za tu djecu.
JEL VAMA JASNO ŠTA SE DEŠAVA ?
Božinovic, Malenica i Radman štite nekog iz uprave i ove sudce s ovih sudova koji nikakve veze nemaju a nit je taj dokument treće države da ONA dopušta da se netko dijete posvoji relavantan i bitan za upis u matičnu knjigu rođenih jer nije dijete to koje sebe upisuje niti ta država nego posvojitelj koji je državljanin RH i ima prebivalište ovdje i mora on tj on je podnosioc zahtjeva da posvaja dijete a od svog centra za socijalnu skrb donosi tu potvrdu da tom i tom dijetetu kojeg on želi posvojiti nisu narušena dječja prava.
ONI NIKAD ČULI ZA TU DJECU.
Centar za socijalnu skrb nikad čulo za tu djecu.
JEL VAMA JASNO ŠTA SE DEŠAVA ?
Božinovic, Malenica i Radman štite nekog iz uprave i ove sudce s ovih sudova koji nikakve veze nemaju a nit je taj dokument treće države da ONA dopušta da se netko dijete posvoji relavantan i bitan za upis u matičnu knjigu rođenih jer nije dijete to koje sebe upisuje niti ta država nego posvojitelj koji je državljanin RH i ima prebivalište ovdje i mora on tj on je podnosioc zahtjeva da posvaja dijete a od svog centra za socijalnu skrb donosi tu potvrdu da tom i tom dijetetu kojeg on želi posvojiti nisu narušena dječja prava.
ONI NIKAD ČULI ZA TU DJECU.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iz Konga porucili:'Nije moguce posvajati djeci iz DR Konga
» Amerikanci premjestili veleposlanstvo u Jeruzalem
» Izetbegovića iritira savez HDZ-a i Dodika : Opasan je za Bošnjake
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» idem
» Amerikanci premjestili veleposlanstvo u Jeruzalem
» Izetbegovića iritira savez HDZ-a i Dodika : Opasan je za Bošnjake