Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 30 of 42
Page 30 of 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
dzango wrote:Ima posao u državnoj službi ali na njega ne ide. Vodi se fiktivno i prima platu. Pravi šosso mu je pisanje po internetu po direktivi druga Vućića i lizanje dupeta istom. Medicinski je fenomen jer je ustanovljeno da uopšte nema kičmeni stub.crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još lepo napiši i da si sendvičar.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
Što ti to uopće znači, sendvičar?
Onaj tko ima državni posao, slabo zarađuje, jede sendviče i s tim je zadovoljan?
A kako mu određuju plaću? Tko broji i ocjenjuje to što je napisao?
crvenkasti- Posts : 29637
2014-04-17
omni wrote:https://mondo.rs/Info/Srbija/a1346913/Neredi-u-Beogradu-navijaci-Torcide-Cuckovic.html?fbclid=IwAR3rkS69MA9J7PMPegrWvsMnxVmw9nrvHu4m-GOT7qXWKiBfXXV3Yn62s8I?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Ebes Netflix ovo je brale patologija.
Idi u kurac, skoro sam se ugušija...
darth_vader-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šta se praviš blesav. Kao da ne znaš.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ima posao u državnoj službi ali na njega ne ide. Vodi se fiktivno i prima platu. Pravi šosso mu je pisanje po internetu po direktivi druga Vućića i lizanje dupeta istom. Medicinski je fenomen jer je ustanovljeno da uopšte nema kičmeni stub.crvenkasti wrote:dzango wrote:Sad još lepo napiši i da si sendvičar.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat.
Što ti to uopće znači, sendvičar?
Onaj tko ima državni posao, slabo zarađuje, jede sendviče i s tim je zadovoljan?
A kako mu određuju plaću? Tko broji i ocjenjuje to što je napisao?
2014-04-19
dzango wrote:
Morače to brzo da se reši. Prekrdašio je.
Toliko se strastveno zalagati za opozicionu političku opciju, i to na neprijateljskom internetskom postalu, to može samo netko tko ima opasno veliki interes.
Hoće li te Đilas zaposliti kad skinete Vucića?
Last edited by crvenkasti on 10/7/2020, 00:18; edited 2 times in total
crvenkasti-
2014-04-17
Trebao bi otići na neki šiptarski forum i tamo zajedno rušite Vucića.
Oni ga mrze više od nas Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?crvenkasti wrote:dzango wrote:Hektorović wrote:
Toliko se strastveno zalagati za opozicionu političku opciju, i to na neprijateljskom internetskom postalu, to može samo netko tko ima opasno veliki interes.
Što bi Šiptari rušili Psihopatu? Ovaj će da im prizna državu.crvenkasti wrote:Trebao bi otići na neki šiptarski forum i tamo zajedno rušite Vucića.
2014-04-19
Brat Brale wrote:
ali samo prosta analiza je dovoljna da se vidi da je bolesnik izdao sva svoja radikalska uverenja kroz ovih 8 godina koliko jaše:
1. de facto je u potpunosti priznao kosovo
Zato demonstracije.
Sve ostalo je trlababalan.
Last edited by Speare Shaker on 10/7/2020, 00:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?crvenkasti wrote:dzango wrote:Hektorović wrote:
Najviše prija kad te čitaoci vole i hvale što si napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Što bi Šiptari rušili Psihopatu? Ovaj će da im prizna državu.crvenkasti wrote:Trebao bi otići na neki šiptarski forum i tamo zajedno rušite Vucića.
Blebećeš. Ne smije prglasiti ni policijski sat za vikend, a kamo li priznat Kosovo.
crvenkasti-
2014-04-17
OMGjasambrend wrote:omni wrote:https://mondo.rs/Info/Srbija/a1346913/Neredi-u-Beogradu-navijaci-Torcide-Cuckovic.html?fbclid=IwAR3rkS69MA9J7PMPegrWvsMnxVmw9nrvHu4m-GOT7qXWKiBfXXV3Yn62s8I?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Ebes Netflix ovo je brale patologija.
Idi u kurac, skoro sam se ugušija...
dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?
Džango je patriota
A na koncu normalna i stabilna Srbija, Hrvatski je interes
Vučićeva Srbija nikad neće biti notnalna nego u stalnom konfliktu, jer to je način rada režima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Treba razlikovati razlog i povod.Speare Shaker wrote:Brat Brale wrote:
ali samo prosta analiza je dovoljna da se vidi da je bolesnik izdao sva svoja radikalska uverenja kroz ovih 8 godina koliko jaše:
1. de facto je u potpunosti priznao kosovo
Zato demosntracije.
Sve ostalo je trlababalan.
Hektorović wrote:dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?
Džango je patriota
Vučićeva Srbija nikad neće biti notnalna nego u stalnom konfliktu, jer to je način rada režima.
Četnika hvališ, a mene mrziš.
crvenkasti-
2014-04-17
ti si nas, tebi mozemo svasta reci. Sa dzanijem moramo fino.;-^^crvenkasti wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?
Džango je patriota
Maggie19 wrote:ti si nas, tebi mozemo svasta reci. Sa dzanijem moramo fino.;-^^crvenkasti wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?
Džango je patriota
Ja se toliko trudim, i na kraju ispalo da je četnik bolji Hrvat od mene.
crvenkasti-
2014-04-17
Koji bre čitaoci? Nisam ja novinar. Jebe se meni hoće li neko nešto da hvali.crvenkasti wrote:dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?crvenkasti wrote:dzango wrote:Hektorović wrote:
Najviše prija kad te čitaoci vole i hvale što si napisao.
crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:ti si nas, tebi mozemo svasta reci. Sa dzanijem moramo fino.;-^^crvenkasti wrote:Hektorović wrote:dzango wrote:Imam posao, ne treba mi. Nema tu ništa strastveno. Naprednjački kriminalni kartel najgoreg nesoja koji je ovaj narod iznedrio uništava i državu i narod. I to vrlo temeljno iz samih korena. Od školstva, zdravstva, sudstva, vojske, policije, ekonomije... Svi vidovi postojanja su ugroženi i pred kolapsom. Pre svega moralnim, zatim szručnim i ekonomskim. To je istina i ja to isto pišem na svim mestima. Kakve veze ima čiji je portal? Hoće li biti bolje ako hvalim carevo novo odelo?
Džango je patriota
Moras promijeniti paradigmu: hrvati ne misle da je svaki srbin cetnik..to ti je passé ;-@
Ja se toliko trudim, i na kraju ispalo da je četnik bolji Hrvat od mene.
Ne da mi se editirat. Otislo na krivo mjesto.
To opet govori o njegovoj psihičkoj nestabilnosti i bolesti. On niti je pozvan da uvodi karantin, niti je to njegov posao. Nema čvrst stav kada nešto odluči. Njegovo ponašanje je uslovno i zavisi od situacije. Sklon je lažima i prilagođavanjima jer nema nikakav stav i uverenja. On radije ne bi da prizna Kosovo ali mora jer je zbog toga i doveden.crvenkasti wrote:dzango wrote:Što bi Šiptari rušili Psihopatu? Ovaj će da im prizna državu.crvenkasti wrote:Trebao bi otići na neki šiptarski forum i tamo zajedno rušite Vucića.
Blebećeš. Ne smije prglasiti ni policijski sat za vikend, a kamo li priznat Kosovo.
2014-04-19
Page 30 of 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona