Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 16 of 42
Page 16 of 42 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
od kud ja znam...nisam ja srbin...valjda zato sto sto puta stanete na iste grablje i nikako nauciticrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Zašto oni nisu imali podršku 'međunarodne zajednice'? Zašto tada nisu pomogli Srbiji i primili je u EU?
Umjesto toga, priznali su Kosovo kao neovisnu državu i uništili ih.
U tim igrama emocije nisu to čime se rukovode oni koji odlučuju.
Reci mi zašto?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Zašto oni nisu imali podršku 'međunarodne zajednice'? Zašto tada nisu pomogli Srbiji i primili je u EU?
Reci mi zašto?
Zato što je to princip po kojem oni rade. Kad netko leži na podu, treba cipelariti dok ne umre. Uzalud mu je ispričavati se i moliti za milost.
crvenkasti-
2014-04-17
Omg, dobro ti je rekla.dzango wrote:Pao sa merdevina dok sam brao trešnje. Žena kaže da sledeći put probam sa kruške.Maggie19 wrote:Kako si se sad polomio?dzango wrote:Nažalost, opet sam se polomio i ležim već 2 meseca. Nem kokica ači ima masaže ledom i vežbi ceo dan.Maggie19 wrote:To i ja stalno govorim. Zato je i doveden.dzango wrote:Zato su ga i doveli. Sada je potrošio sve rokove i kredite i nema kud. Ostalo je samo da potpiše.crvenkasti wrote:
Misliš da će Vucić priznati Kosovo?
Nego, jesi bio ratovati s policijom?
Ili si, kako sam prwtpostavila, kokice i tv ;-D
Istrcavajuci onu bijesnu psicu sigurno nisi ;-@
Dobro nisi s Marsa ;-D
"Oce barem bit dzema od tresanja ? ;-))
Jeste. Zato su i doveli Vućića.crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:
Nešto je pomešao. Ja sam više puta pozivao da se ubije govno.
o ustašo vratio si se
kaže psihopata da su ovo organizirale profašističke organizacije iz komšiluka, bivše sfrj, pa ja reko otkud ti da radiš za ustaše, nesrećo
Pa i zalažemo se za rušenje Vucića. I mi i Šiptari.
Neće. Nisam ubrao ni pola kile.Maggie19 wrote:Omg, dobro ti je rekla.dzango wrote:Pao sa merdevina dok sam brao trešnje. Žena kaže da sledeći put probam sa kruške.Maggie19 wrote:Kako si se sad polomio?dzango wrote:Nažalost, opet sam se polomio i ležim već 2 meseca. Nem kokica ači ima masaže ledom i vežbi ceo dan.Maggie19 wrote:
To i ja stalno govorim. Zato je i doveden.
Dobro nisi s Marsa ;-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Reci mi zašto?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro što ti izvodiš s tim padovima, okrećeš se za ženama ili što?!dzango wrote:Neće. Nisam ubrao ni pola kile.Maggie19 wrote:Omg, dobro ti je rekla.dzango wrote:Pao sa merdevina dok sam brao trešnje. Žena kaže da sledeći put probam sa kruške.Maggie19 wrote:Kako si se sad polomio?dzango wrote:
Nažalost, opet sam se polomio i ležim već 2 meseca. Nem kokica ači ima masaže ledom i vežbi ceo dan.
Dobro nisi s Marsa ;-D
2015-08-15
Brat Brale wrote:Serbinho-3 wrote:Braca se predomislio...
Ne nisam, gde, kako, pa nemoguce...
Nisam beda.
Ja sam samo online kurton Braca.
Zena ga vec samara, pa bi suvišno bilo Senegalci sa Marokinima
kitama da ga mlate.
Ovo, ono, gde, kako ja, ne nisam........ klasična pickica
Ajde, kaži kurtončino kada sam pozivao na ubistvo tvog gazde kurtončiću udbaški?
Ili da ti pišem krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje, mišu drukerski?
Svoja iskustva sa šiptarima, senegalcima i marokancima, ostavi za svoje ortake iz napredne stranke. Poštedi nas, živtisve.
Alkoholičaru, ajde slazi jos da imas i posao...
Braca Ubica, strah i trepet........ ukenjale se i tetkice sa četkama...
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Tera me neki maler. Mora da sam mnogo grešan.kaya wrote:Dobro što ti izvodiš s tim padovima, okrećeš se za ženama ili što?!dzango wrote:Neće. Nisam ubrao ni pola kile.Maggie19 wrote:Omg, dobro ti je rekla.dzango wrote:Pao sa merdevina dok sam brao trešnje. Žena kaže da sledeći put probam sa kruške.Maggie19 wrote:
Kako si se sad polomio?
Dobro nisi s Marsa ;-D
kaya wrote:Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Reci mi zašto?
Gluposti. Kako se primili su Bugarsku i Rumunjsku? Srbija je po svemu za njih space shuttle.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa je, to je nešto brzinski bilo. Ne sjećam se više tko je gurnuo...crvenkasti wrote:kaya wrote:Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Reci mi zašto?
Gluposti. Kako se primili su Bugarsku i Rumunjsku? Srbija je po svemu za njih space shuttle.
2015-08-15
...koliko sam pratio sve te srpske prosvjede i demonstracije...od 1990 do ovih danas..uglavnom sam shvatio da su prosvjedi u konacnici bili samo zbog jedne stvari ...da onaj protiv koga su se prosvjedi i demonstarcije vodile...nije dovoljno dobar i veci srbin od onih koji u demonstrirali...9.marta.1991 vođe prosvjeda su bili oni kojima nije dovolno dobra i velika bila srbija koja je zavrsvala recimo negdje u predgrađu sarajeva i sto je tad slobo bio komunist a htjeli su ga zamjeniti ortodoxni četnici kao vođe tih prosvjeda...poput raskovica,mirka jovica i drugih...onj od 2000-te bio je uperen opet protiv milosevica koji 'nije nista ostvario'...niti veliku srbiju niti izveo srbiju iz sankcija...sad ovi protiv sulje jer suljo opet nije dovoljno velik srbin za one koji misli da su oni veci od njega i zato sto ovaj put ne od sankcija nego od korone ne ume da spasi srbiju vec hoce stvoriti zatvor od srbije
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Ja stvarno ne znam, pazi malo..dzango wrote:Tera me neki maler. Mora da sam mnogo grešan.kaya wrote:Dobro što ti izvodiš s tim padovima, okrećeš se za ženama ili što?!dzango wrote:Neće. Nisam ubrao ni pola kile.Maggie19 wrote:Omg, dobro ti je rekla.dzango wrote:
Pao sa merdevina dok sam brao trešnje. Žena kaže da sledeći put probam sa kruške.
Dobro nisi s Marsa ;-D
2015-08-15
crvenkasti wrote:kaya wrote:Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:srbiju i srbe svi mrzecrvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Reci mi zašto?
Ne bih rekao, pogledaj taj olos po ulicama...
Fazon Argentina.
Pagliacci&Pagliacci
2014-08-25
kaya wrote:Pa je, to je nešto brzinski bilo. Ne sjećam se više tko je gurnuo...crvenkasti wrote:kaya wrote:Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
srbiju i srbe svi mrze
Reci mi zašto?
briti. Ali to što vučićev sendvičar sere da je Srbija za njih space shuttle je proser. Plaće u Rumunjskoj su 1,5x veće nego u Srbiji. Prosjek je ove godine u veljači u Rumunjskoj, upravo sam provjerio, 625 eura, a u Srbiji nagodinu 400 evra. U Bugarskoj su iste ko u Srbiji, ali je ekonomski kudikamo jača.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3494563/uhapsen-strani-drzavljanin-ucestvovao-u-nasilnim-protestima-u-beogradu-evo-ciji-pasos-ima
2014-08-25
marcellus wrote:kaya wrote:Pa je, to je nešto brzinski bilo. Ne sjećam se više tko je gurnuo...crvenkasti wrote:kaya wrote:Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...crvenkasti wrote:
Reci mi zašto?
briti. Ali to što vučićev sendvičar sere da je Srbija za njih space shuttle je proser. Plaće u Rumunjskoj su 1,5x veće nego u Srbiji. Prosjek je ove godine u veljači u Rumunjskoj, upravo sam provjerio, 625 eura, a u Srbiji nagodinu 400 evra. U Bugarskoj su iste ko u Srbiji, ali je ekonomski kudikamo jača.
Ti si stvarno glup ko kurac.
Prvo, govorim o vremenu kad su ih primali u EU, a ne danas.
I drugo, prosječna visina plaće nije mjerilo za sve, a posebno nije za razvijenost društva.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Mogao bi i ja malo.marcellus wrote:dzango wrote:Nažalost, opet sam se polomio i ležim već 2 meseca. Nem kokica ači ima masaže ledom i vežbi ceo dan.Maggie19 wrote:To i ja stalno govorim. Zato je i doveden.dzango wrote:Zato su ga i doveli. Sada je potrošio sve rokove i kredite i nema kud. Ostalo je samo da potpiše.crvenkasti wrote:
Misliš da će Vucić priznati Kosovo?
pusti, ima mlađih da jebu mater drotovima ti si svoje prošo
ljubav u doba korone i prosvjeda
Nije? Pa sto si se dao u ulogu pokrstene trecine?crvenkasti wrote:marcellus wrote:kaya wrote:Pa je, to je nešto brzinski bilo. Ne sjećam se više tko je gurnuo...crvenkasti wrote:kaya wrote:
Zato što ulazak u eu nije ulazak u tramvaj. Ima svoj tijek koji traje. Nemoš imati par godina nekog normalnog a ostalih 25 psihopate pa se čuditi...
I drugo, prosječna visina plaće nije mjerilo za sve, a posebno nije za razvijenost društva.
omni-
2014-04-12
crvenkasti wrote:
u vrijeme kad su njih primili u EU vi ste ubijali premijere a plata je bila 200 evra.
a što se razvijenosti društva tiče, vi ste somalija.
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
Page 16 of 42