Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 18 of 42
Page 18 of 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
dzango wrote:Onaj sa pendrekom u prvom planu nije jebo sinoć.kic wrote:dzango wrote:Mogao bi i ja malo.marcellus wrote:dzango wrote:Nažalost, opet sam se polomio i ležim već 2 meseca. Nem kokica ači ima masaže ledom i vežbi ceo dan.Maggie19 wrote:
To i ja stalno govorim. Zato je i doveden.
Nego, jesi bio ratovati s policijom?
Ili si, kako sam prwtpostavila, kokice i tv ;-D
pusti, ima mlađih da jebu mater drotovima ti si svoje prošo
ljubav u doba korone i prosvjeda
ma to je poslušna poluživotinja-
omni wrote:Ovi su se pogubili ne samo u vremenu nego i u prostoru. :D. Jok zemunac Ustasa je to bio. Svoj na svome.RayMabus wrote:vuksadinare wrote:pa eto jedan se upravo nasao na prosvjedu pjevajuci to...dok su skuzili on je vec netragom nestaoMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:
...primjecen je i jedan sto je pjevao 'torca e torca o torca voli samo hajduk spalato'
A čuj, rijetko više imamo priliku pjevati takve stvari a da je pozadinska atmosfera lijepa i pozitivna. Pa me ne bi začudilo da neki hazarder ode u beograd gledati kako ljudi jedni drugima razbijaju glave i odluči uveličati moment takvom vrstom poezije.
Ja mislin da je to ona njihova srpska Torcida
Ko Magaš? Jes izvorno. Ali stoji i ona da je čovjek ono kako tvrdi da se osjeća ipak najviše. Ili kako djeluje jel.
Guest- Guest
Konjenica u galopu ulijeće među mirne prosvjednike...pizzon wrote:meni je prve veceri bilo jasno
ko je sjebo mirne proteste i zasto
takvi su i sinoc odigrali glavnu rolu
ko naruceni
jednog na tlu ležećeg jadnika specijalci u oklopu, njih 20-ak, kako prolaze pored njega,
nabijaju nogom i mlatnu par puta palicom...dva policajca prolaze pored jednog na biciklu,
gurnu ga s bicikla namlate i biciklo bace...sjede njih troje-četvero na klupi, prolazi grupa
policajica i namlati ih kao volove...Mislim, ejjj? Kakvi ste to kurčevi ljudi?
Možeš li zamisliti šta su radili Albancima kad su imali onomad demonstracije?
Zašto netko misli da bi danas trebali živjeti s vama pod istim krovom?
Nešto kod nekih vaših nije sa psihom u redu. Nije, jebiga...
Nego hoce li biti demonstracija veceras? Gazda je strugnuo za Pariz a Vulinu je moguce naredio da nahuska vojsku ako dodje do pizdarija. A Vulin sa svojom inteligencijom je sve ukapirao. Bolje sjedite doma veceras.
omni-
2014-04-12
ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
Eve ga Itler, kaze precednik da fasisti demonstriraju.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
necemo ici u toliki crnjak
omni wrote:Eve ga Itler, kaze precednik da fasisti demonstriraju.
ugusi Suljo normalan zivot ovakvim ljudima..
ako ga ja napravim, jedina šteta je prolivena tekućinaMaggie19 wrote:Vrc ide na vodu dok se ne razbije.
2014-12-30
Ma da mislim, nije on velicina kao Saddam i slicni. Ovo je sto Srbi kazu za govnjivu motku.kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
omni-
2014-04-12
tssss...pitali plenkija sto misli o ovim prosvjedima u begradu..izjasnio se da se konkretno nije izjasnio osim vec toliko izlizane floskule..'zbo ovog je srbiji mjesto u eu'...nece on protiv kolege i bratske stranke hdz-u u epp
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ti bi sve nekaj vješao, upucavao, klao.marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
da ti dam gun propucao bi si nogu.
na forumu sve profi ubojice.
2014-12-30
omni wrote:Ma da mislim, nije on velicina kao Saddam i slicni. Ovo je sto Srbi kazu za govnjivu motku.kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
jučer sam počeo gledati dokumentarac o njegovom političkom životu, i stao sam nakon pol sata gledanja
to je otpočetka do kraja priča o jednom huliganu koji je vapio za pažnjom i moći, a pun je kompleksa, on želi biti otac nacije
stvarno ne vidim ništa svjetlo u njemu, možda kad je bio tinejdžer i mlađi, vjerujem da svatko ima neki komadić ljudske duše..
kad pocinje nova šora..ima li na kladionici tko je danas favorit
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
dobro, onda ko je za to da ga se strijelja?
marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
znaš li kako su Romanovi smaknuti?
Ja nisam. Neka in ga malo.marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
upucani u podrumukic wrote:marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
2014-12-30
dzango wrote:Nije hteo da isporuči Kosovo i Merkel je otišla iz Beograda podvijenog repa.crvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Zašto oni nisu imali podršku 'međunarodne zajednice'? Zašto tada nisu pomogli Srbiji i primili je u EU?
Umjesto toga, priznali su Kosovo kao neovisnu državu i uništili ih.
Isporučio im je Miloševića i sve genarale, da im je sve što su htjeli. Zašto su mu uzeli i Kosovo? Znali su da im to ne smije dati.
Tadić je bio njihov. Ipak su ga uništili.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:upucani u podrumukic wrote:marcellus wrote:kic wrote:marcellus wrote:ja sam da kic otvori anketu, ko je za to da ga se objesi?
ne, masakrirani su prvo, i to je bolje ne opisivati, i to je jedna od najsramnijih epizoda Ruske povijesti
tako da, pazite šta želite, jer će se pamtiti to
I nije dao Kosovo pa su doveli psihotičnog Vućića da im ga da na poslužavniku.crvenkasti wrote:dzango wrote:Nije hteo da isporuči Kosovo i Merkel je otišla iz Beograda podvijenog repa.crvenkasti wrote:U Srbiji prije Vucića bio dugo na vlasti proeoropski Boris Tadić i DS koji su valjda htjeli Srbiju odvući na Zapad.
Zašto oni nisu imali podršku 'međunarodne zajednice'? Zašto tada nisu pomogli Srbiji i primili je u EU?
Umjesto toga, priznali su Kosovo kao neovisnu državu i uništili ih.
Isporučio im je Miloševića i sve genarale, da im je sve što su htjeli. Zašto su mu uzeli i Kosovo? Znali su da im to ne smije dati.
Tadić je bio njihov. Ipak su ga uništili.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 18 of 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona