Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
Page 9 of 42
Page 9 of 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu
A posle je došlo vredno učenje i usavršavanje na falultetu.Noor wrote:kakav posao? bila sam srednjoškolka jošdzango wrote:A jesi li znala posao?Noor wrote:aha, ti to pričaš kad je bila mlada cura :)dzango wrote:Nije anoreksija. Takva sitna je bila prirodno. Sada fala Bogu nije.Noor wrote:
nije valjda anoreksija? daj bre ženi da jede
eh, tada sam i ja imala tek nešto više od nje...47kg/165cm
Mislim, nema veze sa temom, nego pitam onako.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pizzon wrote:Brat Brale wrote:pizzon wrote:Brat Brale wrote:pizzon wrote:Ko zna ko je udario na skup.vrata ?
ko zna da nisu panduri i sl.
naruceni razbijaci !?
Kopaj ti rupu polako, izdajniče. Dolazi vam maca na vratanca...
maca na vratanca je dosla
vama, takvima, da poruci,
trazite resenje u granicama eu,
ne sa amerikom.
znamo sta je stav evrope,
nema promena granica,
ni a.p.
kome je ok nagodba
sa svabama, a nas je brat.
to su vasi stubovi nepovredivosti
nasih granica.
samo vi pusite tu pricu,
ja nikad !
Kopaj rupu, dovoljno duboku. Trpilo je puklo, pa ti vidi gde ćeš i šta ćeš. Nema više ,,morao sam”.
Dobio si aber
da slusas swabu
nema promena granica
to ti je porucio
a ti sanjaj bratstvo
Nemam ja aber majmune, kao ni 5 miliona ljudi u ovoj zemlji koji akumuliše bes koje će se uskoro sručiti na tvoje gazde i tebe među njima. Nećete se izvući kao pre 20 godina što ste se izvukli. Dosta ste više jahali i jebali ceo narod...
Guest- Guest
gdje si nasao banderu po mjeri..jel dovoljno visoka da kanapce ne omane bude prkratko ili predugo...dzango wrote:I oni će dobiti po banderu. Ti za tvoju ne brini. Kaparisao sam je.pizzon wrote:nije tu jedino kon problem
a bosanka, a svi drugi.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Slavne Hrvatice stale uz Beograd: 'Jezivo je stanje. Užasavam se'
https://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
https://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Podrska narodu.
Nego, nije mi jasno sto stalno spominju Kosovo.
Ostavite se toga i brinite o egzistenciji.
Nego, nije mi jasno sto stalno spominju Kosovo.
Ostavite se toga i brinite o egzistenciji.
imaju dva linka vec na ovu temu na ovoj temi...epikur37 wrote:Slavne Hrvatice stale uz Beograd: 'Jezivo je stanje. Užasavam se'
2015-09-08
pizzon wrote:vuksadinare wrote:...pizzon wrote:vuksadinare wrote:ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:
tacno,
ja sam monarhista !
ok, ako je biti monarhista
ujedno biti i sendvicar
nema problema
braniti institucije srbije i
instituciju samog pred.na
hr.firumu daleko je od
biti sendvicar.
kapiram,
yebe te sto nasa omladina
ima muda.
protestuje, a ne prizivaju
smrt narodima iz regiona.
Kako je lijepo tuđim kurcem po plotu mlatiti ... je l' sendvičaru?
Bu ti Veber pusu dal.
Guest- Guest
đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
2015-09-08
jos se brat si nije oglasio
2015-09-08
...sa ovim je suljo dobio jos vecu zastitu i dozvolu za daljnje pendrecenje....svi mar'š u karantin...sve dok suljo i braca putin i si ne odluce kad ce s ekarantin ukinuti...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicimapizzon wrote:vuksadinare wrote:kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj stranipizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
tacno,
ja sam monarhista !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
Aha, kako će da spreče? Da neće desantne trupe da šalju?
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2196572
2015-09-08
mozda upravo to...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
2015-09-08
vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
Ruje nisu zaustavile u Ukrajini, Gruziji, Armeniji i Abkhaziji, kao da mogu u Beogradu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
rusi neće kurcem mrdnut za vučićem jer imaju u pripremi druge igrače
vuksadinare wrote:mozda upravo to...Brat Brale wrote:vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
Svakako, svakako...
Guest- Guest
Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
delije i grobari...mahom njihov krim milje koje stiti suljo a zauzvrat oni mu vracaju usuge poput ovih...slicno strajkolomcima...kaya wrote:Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.
2015-09-08
kaya wrote:Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.
ma sigurno ustaše, opet nešto podmeću
marcellus wrote:rusi neće kurcem mrdnut za vučićem jer imaju u pripremi druge igrače
Pa kad je nestabilan. On bi da ga guze jedni a pušio drugima...pa ga svi vole jbte.
Guest- Guest
Page 9 of 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Similar topics
» Veliki prosvjedi u Americi
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana
» Prosvjedi protiv izbjeglica u Njemačkoj
» Prosvjedi protiv SDA mafije u Zenici
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» U Budimpešti prosvjedi protiv Viktora Orbana