ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu

Page 9 of 42 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Next

Go down

Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu - Page 9 Empty Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu

Post by dzango 8/7/2020, 13:21

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
nije valjda anoreksija? daj bre ženi da jede
Nije anoreksija. Takva sitna je bila prirodno. Sada fala Bogu nije.
aha, ti to pričaš kad je bila mlada cura :)
eh, tada sam i ja imala tek nešto više od nje...47kg/165cm
A jesi li znala posao?
Mislim, nema veze sa temom, nego pitam onako.
kakav posao? bila sam srednjoškolka još
A posle je došlo vredno učenje i usavršavanje na falultetu.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu - Page 9 Empty Re: Veliki prosvjedi protiv diktature u Beogradu

Post by Guest 8/7/2020, 13:23

pizzon wrote:
Brat Brale wrote:
pizzon wrote:
Brat Brale wrote:
pizzon wrote:Ko zna ko je udario na skup.vrata ?
ko zna da nisu panduri i sl.
naruceni razbijaci !?

Kopaj ti rupu polako, izdajniče. Dolazi vam maca na vratanca...

maca na vratanca je dosla
vama, takvima, da poruci,
trazite resenje u granicama eu,
ne sa amerikom.
znamo sta je stav evrope,
nema promena granica,
ni a.p. 
kome je ok nagodba
sa svabama,  a nas je brat.
to su vasi stubovi nepovredivosti
nasih granica.
samo vi pusite tu pricu,
ja nikad !

Kopaj rupu, dovoljno duboku. Trpilo je puklo, pa ti vidi gde ćeš i šta ćeš. Nema više ,,morao sam”.

Dobio si aber
da slusas swabu
nema promena granica
to ti je porucio
a ti sanjaj bratstvo

Nemam ja aber majmune, kao ni 5 miliona ljudi u ovoj zemlji koji akumuliše bes koje će se uskoro sručiti na tvoje gazde i tebe među njima. Nećete se izvući kao pre 20 godina što ste se izvukli. Dosta ste više jahali i jebali ceo narod...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:25

dzango wrote:
pizzon wrote:nije tu jedino kon problem
a bosanka, a svi drugi.
I oni će dobiti po banderu. Ti za tvoju ne brini. Kaparisao sam je.
gdje si nasao banderu po mjeri..jel dovoljno visoka da kanapce ne omane bude prkratko ili predugo... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 8/7/2020, 13:28

Slavne Hrvatice stale uz Beograd: 'Jezivo je stanje. Užasavam se'

https://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 8/7/2020, 13:29

Podrska narodu.
Nego, nije mi jasno sto stalno spominju Kosovo.
Ostavite se toga i brinite o egzistenciji.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 13:30

epikur37 wrote:Slavne Hrvatice stale uz Beograd: 'Jezivo je stanje. Užasavam se'

https://www.vecernji.hr/showbiz/slavne-hrvatice-stale-uz-beograd-jezivo-je-stanje-uzasavam-se-1415667
imaju dva linka vec na ovu temu na ovoj temi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 13:31

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:

tacno,
ja sam monarhista !
:tu
ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicima Basketball

ok, ako je biti monarhista
ujedno biti i sendvicar
nema problema
braniti institucije srbije i
instituciju samog pred.na 
hr.firumu daleko je od
biti sendvicar.
... elephant

kapiram,
yebe te sto nasa omladina
ima muda.
protestuje, a ne prizivaju
smrt narodima iz regiona.
:cleanteeth

Kako je lijepo tuđim kurcem po plotu mlatiti ... je l' sendvičaru?

Bu ti Veber pusu dal.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 14:23

đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 14:23

jos se brat si nije oglasio
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 14:25

...sa ovim je suljo dobio jos vecu zastitu i dozvolu za daljnje pendrecenje....svi mar'š u karantin...sve dok suljo i braca putin i si ne odluce kad ce s ekarantin ukinuti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2020, 16:51

vuksadinare wrote:
pizzon wrote:
vuksadinare wrote:
pizzon wrote:vi ste pichckice
vasi jedini protesti
svode se na
srbe na vrbe
pichkice !
kakve veze ti imas sa ovim prosvjedima..ti si na drugoj strani Basketball

tacno,
ja sam monarhista !
:tu
ti ni ne znas sam sto si i sto hoces osim da budes uvijek blize sendvicima Basketball
😀
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 18:07

vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji

Aha, kako će da spreče? Da neće desantne trupe da šalju? Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 18:27

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2196572
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 18:27

Brat Brale wrote:
vuksadinare wrote:đaba ste krecili...poruka iz kremlaj..da rusija nece nemo promatrati rusenje legitimne vlasti u beogradu i da ce zastiti svim dozvoljenim sredstvima takav scenario koji zeli destabilizirati srbiju i ponistiti veliko prijateljestvo između rusije i srbije.rusija ne zeli ukrajinski scenario u srbiji a koji se potice od strane dijela međunarodne zajednice koaj ne zeli dobro srbiji a i rusiji

mozda upravo to...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 8/7/2020, 18:29

Ruje nisu zaustavile u Ukrajini, Gruziji, Armeniji i Abkhaziji, kao da mogu u Beogradu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus 8/7/2020, 18:32

rusi neće kurcem mrdnut za vučićem jer imaju u pripremi druge igrače

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 18:45

vuksadinare wrote:
Brat Brale wrote:

mozda upravo to...

Svakako, svakako...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 8/7/2020, 18:57

Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2020, 18:59

kaya wrote:Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.
delije i grobari...mahom njihov krim milje koje stiti suljo a zauzvrat oni mu vracaju usuge poput ovih...slicno strajkolomcima...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 8/7/2020, 19:00

kaya wrote:Nevjerojatno, maskirani civili tuku prosvjednike i vuku ih policiji, to valjda sendvičari pomažu voždu.

ma sigurno ustaše, opet nešto podmeću

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/7/2020, 19:02

marcellus wrote:rusi neće kurcem mrdnut za vučićem jer imaju u pripremi druge igrače

Pa kad je nestabilan. On bi da ga guze jedni a pušio drugima...pa ga svi vole jbte.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 42 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Next

Back to top

- Similar topics