plenkovic na konzultacijama za ministra obrazovanja
Page 1 of 1
plenkovic na konzultacijama za ministra obrazovanja
ZAGREBAČKI nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se s predsjednikom vlade Andrejem Plenkovićem s kojim je, kako je priopćeno, među ostalim razgovarao o temi društvene sigurnosti i stabilnosti u trenutnim javno-zdravstvenim, gospodarskim i drugim izazovnim vremenima neizvjesnosti te mu čestitao na izbornom uspjehu.
Kardinal Bozanić čestitao je gospodinu Plenkoviću na povjerenju koje su mu građani Republike Hrvatske iskazali na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor. Uz pitanja suradnje Zagrebačke nadbiskupije i državnih institucija, tema susreta bila je društvena sigurnost i stabilnost u trenutnim javno-zdravstvenim, gospodarskim i drugim izazovnim vremenima neizvjesnosti koje od svih čimbenika društva traži najvišu razinu odgovornosti, ali i međusobnu solidarnost, priopćeno je iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.
Budući da je jedan od aktualnih prioriteta za grad Zagreb i okolicu stvaranje zakonskog okvira za obnovu stradalih objekata, kardinal Bozanić zahvalio je na suradnji i dosadašnjoj podršci u procesu sanacije posljedica snažnoga potresa koji je oštetio obiteljske domove, zagrebačku katedralu i druge sakralne objekte 22. ožujka ove godine.
Susretu su prisustvovali i prof. dr. Mate Granić, akademik Zvonko Kusić, glasnogovornik Marko Milić te mons. Tomislav Subotičanec, generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola, stoji na kraju priopćenja.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-otisao-bozanicu/2196419.aspx
Kardinal Bozanić čestitao je gospodinu Plenkoviću na povjerenju koje su mu građani Republike Hrvatske iskazali na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor. Uz pitanja suradnje Zagrebačke nadbiskupije i državnih institucija, tema susreta bila je društvena sigurnost i stabilnost u trenutnim javno-zdravstvenim, gospodarskim i drugim izazovnim vremenima neizvjesnosti koje od svih čimbenika društva traži najvišu razinu odgovornosti, ali i međusobnu solidarnost, priopćeno je iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.
Budući da je jedan od aktualnih prioriteta za grad Zagreb i okolicu stvaranje zakonskog okvira za obnovu stradalih objekata, kardinal Bozanić zahvalio je na suradnji i dosadašnjoj podršci u procesu sanacije posljedica snažnoga potresa koji je oštetio obiteljske domove, zagrebačku katedralu i druge sakralne objekte 22. ožujka ove godine.
Susretu su prisustvovali i prof. dr. Mate Granić, akademik Zvonko Kusić, glasnogovornik Marko Milić te mons. Tomislav Subotičanec, generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola, stoji na kraju priopćenja.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-otisao-bozanicu/2196419.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: plenkovic na konzultacijama za ministra obrazovanja
Jesu li razgovarali o kaptolskoj nemuštoj potpori Mostu i Domovinskom pokretu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Jesu li razgovarali o kaptolskoj nemuštoj potpori Mostu i Domovinskom pokretu.
Ma sve 5... :)
Guest- Guest
Kako sve 5 ?mobiu$ wrote:סמאל wrote:Jesu li razgovarali o kaptolskoj nemuštoj potpori Mostu i Domovinskom pokretu.
Ma sve 5... :)
Pa nije jedan neizravno pozvao s oltara,,da se biraju oni koji se zalažu za kršćanske vrijednosti poštivanja života od njegovog začeća'' i o onima(HDZ) koji donose odluke i deklaracije protivne Bogu.
Pitanje jeli to tek malo vieš,,pojedinaca sa svoji stavovima'' ili naputak od HBK.
Sisački biskup otvoreno je agitirao za,,kršćanskije opcije'' a tek ovi na nižim razinama.
Pa vi opet trčite ulizivat se kleru.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
zacetnik te vjere je rekao: ne budite dio svijeta, kao sto ni ja nisam dio svijeta...i...moje Kraljevstvo nije od ovoga svijeta
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sve prisutni 'pola meni pola tebi pola bagi' mate granic...covjek iz sjene i stvarni mentor plenkija uz šeksa...koji zapravu vuku sve konce..a moraju se svagdje naci da slucajno plenki i ostala njihova djece mozda malo ne zastrane
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bitno da ste opet tužnog prigrlili.flumen wrote:zacetnik te vjere je rekao: ne budite dio svijeta, kao sto ni ja nisam dio svijeta...i...moje Kraljevstvo nije od ovoga svijeta
kada ga vidim, odmah mi suza na oko.
2014-12-30
Similar topics
» Jedan od najizglednijih kandidata za ministra obrazovanja ima dvije knjige - "Oče naš" i "Deset zapovijedi"
» ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Je li Grlic Radman završio karijeru ministra nakon danasnjeg teskog gafa sa njemačkom ministricom. Andjelko Milardovic tvrdi da ce tesko Plenkovic prijeci preko ovog jer se radi i o njegovom narušavanju ugleda.
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Je li Grlic Radman završio karijeru ministra nakon danasnjeg teskog gafa sa njemačkom ministricom. Andjelko Milardovic tvrdi da ce tesko Plenkovic prijeci preko ovog jer se radi i o njegovom narušavanju ugleda.
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
Page 1 of 1