''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/lucin-napusta-hns-vrdoljak-mi-je-prije-tjedan-dana-nudio-mjesto-ministra-obrazovanja/975936.aspx
Sve što vrijedi u HNS-u izlazi iz njega ili će izaći...Ovo je ogromna šteta za liberalnu Hrvatsku...Premda joj ne pripadam, žalim zbog toga...
Sve što vrijedi u HNS-u izlazi iz njega ili će izaći...Ovo je ogromna šteta za liberalnu Hrvatsku...Premda joj ne pripadam, žalim zbog toga...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-minute-u-minutu-divjak-jedva-prosla-odbor-reiner-kaze-da-se-ne-treba-rijesiti-barisicevih-ljudi/975780.aspx
''Željko Reiner, potpredsjednik Sabora, smatra da se nova ministrica ne treba po svaku cijenu riješiti Barišićevih ljudi, samo zato jer oporba misli da tako treba.''
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/NE-OCEKIVANI-POTEZ-Lucin-podrzao-Obersnela-sto-ce-reci-Buksa
izuzetno psihički nestabilne persone, kao i stranka u kompletu
2014-04-15
Ne. Do jučer su bili lijevi centar i sad ih je netko gurnuo u desni centar...n_razbojnik wrote:http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/NE-OCEKIVANI-POTEZ-Lucin-podrzao-Obersnela-sto-ce-reci-Buksa
red wolf-
2016-02-10
Neće Lučina nitko gurati, van sinekura to jest...
2014-04-15
Nije samo on u pitanju...HNS nije klasična liberalno-demokratska stranka...Osnivači te stranke su bili ljevičari iz vremena ''hrvatskog proljeća''...Dakle bili su i ostali ljevičari...n_razbojnik wrote:Neće Lučina nitko gurati, van sinekura to jest...
red wolf-
2016-02-10
Ovim činom se dogodio raskid s tim ''osnivačima''...Zato se i u medijima konstatira da je ovo stvaranje novog HNS-a koji neće imati nikakve veze sa ''starim'' HNS-om...Takav novi HNS moći će opstati samo, ili u koaliciji s HDZ-om, ili samostalno...
red wolf-
2016-02-10
Evo, imamo Vladu...Podržava je 78 saborskih zastupnika...
red wolf-
2016-02-10
Pusić u Saboru u crnini, Batinića ne može očima vidjeti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pusic-u-saboru-u-crnini-batinica-ne-moze-ocima-vidjeti/975944.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
To je ''slika'' onog što sam napisao gore...Smrt jučerašnjeg HNS-a kojeg su stvarali ljevičari nosioci hrvatskog proljeća i stvaranje jednog novog HNS-a koji će od danas biti desni centar...RayMabus wrote:
Pusić u Saboru u crnini, Batinića ne može očima vidjeti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pusic-u-saboru-u-crnini-batinica-ne-moze-ocima-vidjeti/975944.aspx
red wolf-
2016-02-10
SDP se mora zahvaliti novom HNS-u jer im je učinio veliku uslugu...SDP je sada ostao jedini lider na lijevom centru...Sada je na rukovodstvu SDP-a da objedini sve snage na lijevom centru i zastupa i brani ljevicu...Vrijeme je...
red wolf-
2016-02-10
Minimalni broj zastupnika koji čine apsolutnu većinu je --> 78. Kad se odbiju zastupnici manjina, koliki je broj zastupnika koji podržavaju ovu Vladu?
red wolf-
2016-02-10
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-manjinci-hns-i-saucha-spasili-plenkovicevu-vladu/975939.aspx
'' Plenkovićevu vladu tako su spasili manjinski zastupnici, pet zastupnika HNS-a i bivša desna ruka Zorana Milanovića, Tomislav Saucha.''
red wolf-
2016-02-10
Bilo kuda sa dva posto uvijek u vlasti... reci im ti Sokrate što hoćeš ali dočepaju se na noge otkud god ih baciš
2014-04-15
A ne, ovo je nešto drugo...Ponovit ću, ''stari HNS je politički mrtav''...''Novi'' HNS je nastao danas i taj će svoju sudbinu od sada vezati uz HDZ...n_razbojnik wrote:Bilo kuda sa dva posto uvijek u vlasti... reci im ti Sokrate što hoćeš ali dočepaju se na noge otkud god ih baciš
red wolf-
2016-02-10
Građani Hrvatske još uvijek nisu svjesni što se dogodilo...Pometena je liberalna politika u Hrvatskoj...Nema je više, odnosno ostaci ( HSLS i HNS ) sad su samo privjesci HDZ-a...
red wolf-
2016-02-10
To je krivica samo njih samih...adeze čeka i dočeka...ali nebrinem ja za HNS, dogodine u novoj Vladi sa još manjim postotkom
2014-04-15
Znam, ali bi se trebao zabrinuti zbog nečeg drugog, ali ja ti o tome neću...hehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:To je krivica samo njih samih...adeze čeka i dočeka...ali nebrinem ja za HNS, dogodine u novoj Vladi sa još manjim postotkom
red wolf-
2016-02-10
Da se brinem o ičemu vezanom za ovu temu ne bih se osjećao dobro
2014-04-15
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bernardic-zestoko-napao-hns-ljudi-koji-su-spremni-zbog-dva-mandata-izdati-birace-zasluzuju-da-im-se-zapali-svijeca-ovo-je-klasicna-izdaja-biraca/6216981/
Vrijeme je da svaki ljevičar stane iza ovog čovjeka...Nije bio moj izbor, ali sada stojim iza njega...
Vrijeme je da svaki ljevičar stane iza ovog čovjeka...Nije bio moj izbor, ali sada stojim iza njega...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bandić tjedan dana prije izbora snizio cijene ZET-a, parkinga, vode i čistoće
» plenkovic na konzultacijama za ministra obrazovanja
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Jedan od najizglednijih kandidata za ministra obrazovanja ima dvije knjige - "Oče naš" i "Deset zapovijedi"
» HSS napušta pučane : Nije nam mjesto s Vučicem , Tajanijem i domaćim izdajnicima
» plenkovic na konzultacijama za ministra obrazovanja
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Jedan od najizglednijih kandidata za ministra obrazovanja ima dvije knjige - "Oče naš" i "Deset zapovijedi"
» HSS napušta pučane : Nije nam mjesto s Vučicem , Tajanijem i domaćim izdajnicima
Page 1 of 2