Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
Daj prestani više srat debilna forumska dalmatinska kretenčino. Cijeli forum smrdi od tebe. Kakva kurčeva majstorica kad Dinamo ima utakmicu manje? Pa jesi ti stvarno lud? A nemamo ni vremena za to, pripremamo se za utakmicu protiv Benfice u LP i stvarno nam sad ne paše nekakva bezvezna utakmica sa nekakvim regionalnim klubićem iz Dalmacije.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
BORO PRIMORAC O JUNIORSKOJ TITULI: NAJBOLJE RJEŠENJE JE ODIGRAVANJE MAJSTORICE
6/5/2020 - 15:22 sati
Nastavno na službenu odluku koju je na današnjoj sjednici donio Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a koja glasi “Sva natjecanja mladeži (muški, žene, mali nogomet) neće se nastaviti i trenutne tablice proglašavaju se konačnim”, svoj komentar na cjelokupnu situaciju oko konačnog redoslijeda u juniorskoj kategoriji dao je Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'':
- Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to. U skladu s tim priželjkujemo odigravanje majstorice kako bi mladi igrači obiju momčadi dobili priliku da na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom, odluče o juniorskom prvaku Hrvatske za ovu sezonu.
https://hajduk.hr/vijest/boro-primorac-o-juniorskoj-tituli-najbolje-rjesenje-je-odigravanje-majstorice/12687
Ovo je 6.5.2020 rekao čovjek koji je preko 20 godina radio u jednom Arsenalu. Dakle, Boro sam smatra da su za zelenim stolom donili odluku da Hajdukovi juniori idu u LP, nije pravedno.
I svatko normalan s imalo poštenja i obraza će sam to priznati. Naravno da to ne očekujemo od navijača GNK Lopova!
Guest- Guest
Pusi kurac cigane.Andreas Goldberger wrote:BORO PRIMORAC O JUNIORSKOJ TITULI: NAJBOLJE RJEŠENJE JE ODIGRAVANJE MAJSTORICE
Nastavno na službenu odluku koju je na današnjoj sjednici donio Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, a koja glasi “Sva natjecanja mladeži (muški, žene, mali nogomet) neće se nastaviti i trenutne tablice proglašavaju se konačnim”, svoj komentar na cjelokupnu situaciju oko konačnog redoslijeda u juniorskoj kategoriji dao je Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna'':
- Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to. U skladu s tim priželjkujemo odigravanje majstorice kako bi mladi igrači obiju momčadi dobili priliku da na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom, odluče o juniorskom prvaku Hrvatske za ovu sezonu.
https://hajduk.hr/vijest/boro-primorac-o-juniorskoj-tituli-najbolje-rjesenje-je-odigravanje-majstorice/12687
Ovo je 6.5.2020 rekao čovjek koji je preko 20 godina radio u jednom Arsenalu. Dakle, Boro sam smatra da su za zelenim stolom donili odluku da Hajdukovi juniori idu u LP, nije pravedno.
I svatko normalan s imalo poštenja i obraza će sam to priznati. Naravno da to ne očekujemo od navijača GNK Lopova!
Ja sam navijac Dinama i prvi sam.ovo osudio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Al sta vi znate sta znaci biti navijac
Juventusa Dinama i Bayerna
Za to su predvidjeni samo gentlemani
Juventusa Dinama i Bayerna
Za to su predvidjeni samo gentlemani
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dinamo i dugopolje moraju odigrati i sve rijeseno, nema nikakve veze s tovarima... posto je odigrano 65% prvenstva naslov ide ekipi koja ima veci broj bodova.
jasno ko dan..
jasno ko dan..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Napisao sam GNK Lopova.FRANK wrote:Pusi kurac cigane.Andreas Goldberger wrote:BORO PRIMORAC O JUNIORSKOJ TITULI: NAJBOLJE RJEŠENJE JE ODIGRAVANJE MAJSTORICE
Ja sam navijac Dinama i prvi sam.ovo osudio
Bez uvrede, ali klub za koji si ti navijao je ostao tamo u 80-im godinama prošlog stoljeća...
Guest- Guest
Nebitan je naslov, nema prvaka, prvenstvo je prekinuto. GNK je trebao odigrati još 3 utakmice doma i 7 (riječima: sedam) u gostima.End wrote:dinamo i dugopolje moraju odigrati i sve rijeseno, nema nikakve veze s tovarima... posto je odigrano 65% prvenstva naslov ide ekipi koja ima veci broj bodova.
jasno ko dan..
Bitno je tko ide u LP. Hajduk je predlagao da se putnik u LP odluči na zelenom travnjaku, GNK Lopovi i HNS Lopovi su htjeli da se odluči za zelenim stolom!
Guest- Guest
Kako se ponose lopovlukom, majko mila...
To je jednostavno GNK gen...
Ne može ni bit drugačije...
;)
;)
Guest- Guest
Dalmatinski glupane, nema u HNS-u "zelenog stola". Smeđi su ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Kako se ponose lopovlukom, majko mila...
;)
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Kako se ponosimo kmečanjem, majko mila...
To je jednostavno tovarski luzerski gen...
Ne možemo drugačije nego revat...
;)
jasambrend wrote:sitting_bull wrote:ne radi se o djeci, nego o juniorima, a ovaj istup trenera juniora je baš lijep način za bježanje od realnosti u zonu kmečanja.jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Koje pišanje po GNK Lopovu...Andreas Goldberger wrote:"Imali smo dva boda više od Dinama, bili smo jesenski prvaci ispred njih, dobili smo ih u međusobnih susretima i imali smo puno bolju gol razliku od njih. Međutim, HNS je to sve odlučio odbaciti i pogledao jedan jedini argument u kojem je Dinamo bolji, a i taj je sporan. Dinamo je mijenjao domaćinstvo, odigrao je deset utakmica kući i šest u gostima. Iako su kući superiorni, u gostima su druga momčad. Do kraja su trebali odigrati tri kući i sedam u gostima."
Budimir potom nastavlja:
"Po nekom koeficijentu, ako su već tako računali, koeficijent je u gostima je 1.66. Oni bi na kraju završili s malo više od 60 bodova, a mi bi imali preko 63,7 bodova. Ako već gledaju po tom koeficijentu što mi nismo željeli. Mi smo htjeli igrati do kraja prvenstvo, željeli smo igrati majstoricu. Ako se već gleda taj koeficijent trebaju se pogledati i domaće i gostujuće utakmice
:rasta:
Ma smradovi... što je najgore, radi se praktički o dici, ovo je baš lijep način za ubit im ikakvu iluziju o pravom i zdravom smislu sporta... bravo HNS... Respect!
sve što je trener juniora hajduka naveo kao pogodovanje bilo je zbog nastupa juniora dinama u youth league, i odgode i zamjena domaćinstva, jer su juniro dinama odigrali 8 utakmica više od svih ostalih u juniorskoj ligi i više od pola jeseni igrali u ritmu srijeda-vikend.
e, kad uz takvu situaciju hajduk nije uspio napraviti razliku u odnosu na dinamo, dapače bio bi iza dinama da nema odgođene utakmice, o čemu se onda ovdje kuka i plače?
ili u hajduku vjeruju kako bi dugopolje uspjelo ono što nisu uspjeli Bayern, Manchester city, shakhtar, dynamo kyiiv?
spustite se iz te svoje magle i oblaka na zemlju, drugovi tovari.
Često pizdiš protiv kradezea i Plenkovića u čemu te apsolutno podržavam, ali imaš mrenu kad je u pitanju HNS, jedan od bastiona tog istog kradeza... a što reći, koju posluku...ne da mi se uopće polemizirati na taj relativizirjući način...ubijen je smisao i bit sporta, nema minimuma transparentnosti i preostalo je samo sve promatrati s gnušanjem i gađenjem... da ste pravi i kavaliri, odigrala bi se majstorica na neutralnom terenu i neka pobijedi bolji... ali neka... ako vas to veseli neka vam je na čast i u slast... :pivo:
ajde pročitaj pa onda procijeni koliko je realan trener budimir kad govori o pogodovanju.
juniori dinama igrali su sve utakmice juniorske lige u redovnim terminima, osim utakmice s hajdukom koja je s 19.10. odgođena za 15.12.
dakle:
- 14.09. dinamo - dugopolje
- 17.09. dinamo - atalanta
- 23.09. Osijek - dinamo
- 27.09. dinamo - Sesvete
- 01.10. Manchester city - dinamo
- 05.10. dinamo - rijeka
- 19.10. hajduk dinamo odgođeno za 15.12.
- 22.10. shakhtar - dinamo
- 26.10. dinamo - istra
- 22.11. dinamo - inter
- 26.11. atalanta - dinamo
- 02.12. hrv.dragovoljac - dinamo
- 11.12. dinamo - Manchester city
- 15.12. hajduk - dinamo
- 23.02. dinamo - rudeš
- 29.02. dugopolje - dinamo odgođeno za 10.04.
- 04.03. Bayern - dinamo
boldano su gostovanja.
nije li u redu da se uz ovolike dodatne međunarodne utakmice koje uključuju i višesatna putovanja avionom malo pomogne dinamu zamjenom domaćinstava, posebice jer nije bilo zamjene niti sa Osijekom niti sa hajdukom (za rijeku i istru ne znam), ili odgoda s dugopoljem prije puta u njemačku?
drugo: uspoređujući snagu dugopolja i dinama (koji u gostima nadigra i igrom deklasira jedan Bayern) zar je uistinu realno očekivati da dinamo izgubi, ili odigra remi, posebice kad se zna da su i juniori Europu igrali hrvatsku ligu u drugačijem sastavu, nego youth league?
treće: u preostalim utakmicama dinamo bi s hajdukom igrao u zagrebu, s tim da i hajduk u nastavku ima pet gostovanja, a dinamo od sedam gostovanja igra u Sesvetama, kod lokomotive i u zaprešiću tako da realno gledano hajduk ima jedno gostovanje više.
priča o majstorici sportski gledano nije baš tako poštena kako izgleda na prvi pogled.
ako uzmemo kako sam trener juniora hajduka kaže da je dinamo kod kuće superioran, onda bi majstorica imala smisla da je dinamo utakmicu protiv hajduka igrao u zagrebu i da hajduk ima dva boda više jer bi onda stajala teza da hajduk može pobjedom prestići dinamo, ili da i hajduk i dinamo imaju isti broj bodova iz istog broja odigranih utakmica.
eto, druže brende, ovo nije relativiziranje, nego činjenice.
jasno mi je kako zbog stanja u hajduku u kojem opet kuha, po meni nepotrebno i iznuđeno, treba naći temu koja će skrenuti pozornost s onih koji su to stanje inducirali, ali cilj je promašen.
žalostan sam, jer sam mislio kako stvari u hajduku idu na bolje, što se i opet ponavlja priča da 20 dana prije početka natjecanja u hajduku vrije i ne zna se što će biti dalje.
presijecite to već jednom, nađite tih par ljudi sa stavom koje neće svaka izvanjska vibracija destabilizirati, uzmite potreban time-out bez presije rezultata i za godinu-dvije imati ćete rezultat.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Kako se ponose lopovlukom, majko mila...
;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Kako se ponose lopovlukom, majko mila...
;)
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih_niche wrote:Kako se ponose lopovlukom, majko mila...
;)
Guest- Guest
Jebi ga, čude se ko pura dreku da netko igra Ligu prvaka i International cup pa traži tu i tamo odgodu. Nemreš tražit odgodu za turnir u Zmijavcima kad je u ljetu.sitting_bull wrote:jasambrend wrote:sitting_bull wrote:ne radi se o djeci, nego o juniorima, a ovaj istup trenera juniora je baš lijep način za bježanje od realnosti u zonu kmečanja.jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:
Koje pišanje po GNK Lopovu...
Ma smradovi... što je najgore, radi se praktički o dici, ovo je baš lijep način za ubit im ikakvu iluziju o pravom i zdravom smislu sporta... bravo HNS... Respect!
sve što je trener juniora hajduka naveo kao pogodovanje bilo je zbog nastupa juniora dinama u youth league, i odgode i zamjena domaćinstva, jer su juniro dinama odigrali 8 utakmica više od svih ostalih u juniorskoj ligi i više od pola jeseni igrali u ritmu srijeda-vikend.
e, kad uz takvu situaciju hajduk nije uspio napraviti razliku u odnosu na dinamo, dapače bio bi iza dinama da nema odgođene utakmice, o čemu se onda ovdje kuka i plače?
ili u hajduku vjeruju kako bi dugopolje uspjelo ono što nisu uspjeli Bayern, Manchester city, shakhtar, dynamo kyiiv?
Često pizdiš protiv kradezea i Plenkovića u čemu te apsolutno podržavam, ali imaš mrenu kad je u pitanju HNS, jedan od bastiona tog istog kradeza... a što reći, koju posluku...ne da mi se uopće polemizirati na taj relativizirjući način...ubijen je smisao i bit sporta, nema minimuma transparentnosti i preostalo je samo sve promatrati s gnušanjem i gađenjem... da ste pravi i kavaliri, odigrala bi se majstorica na neutralnom terenu i neka pobijedi bolji... ali neka... ako vas to veseli neka vam je na čast i u slast...
ajde pročitaj pa onda procijeni koliko je realan trener budimir kad govori o pogodovanju.
juniori dinama igrali su sve utakmice juniorske lige u redovnim terminima, osim utakmice s hajdukom koja je s 19.10. odgođena za 15.12.
dakle:
- 23.09. Osijek - dinamo
- 05.10. dinamo - rijeka
- 26.10. dinamo - istra
- 22.11. dinamo - inter
- 15.12. hajduk - dinamo
- 23.02. dinamo - rudeš
- 04.03. Bayern - dinamo
boldano su gostovanja.
nije li u redu da se uz ovolike dodatne međunarodne utakmice koje uključuju i višesatna putovanja avionom malo pomogne dinamu zamjenom domaćinstava, posebice jer nije bilo zamjene niti sa Osijekom niti sa hajdukom (za rijeku i istru ne znam), ili odgoda s dugopoljem prije puta u njemačku?
drugo: uspoređujući snagu dugopolja i dinama (koji u gostima nadigra i igrom deklasira jedan Bayern) zar je uistinu realno očekivati da dinamo izgubi, ili odigra remi, posebice kad se zna da su i juniori Europu igrali hrvatsku ligu u drugačijem sastavu, nego youth league?
treće: u preostalim utakmicama dinamo bi s hajdukom igrao u zagrebu, s tim da i hajduk u nastavku ima pet gostovanja, a dinamo od sedam gostovanja igra u Sesvetama, kod lokomotive i u zaprešiću tako da realno gledano hajduk ima jedno gostovanje više.
priča o majstorici sportski gledano nije baš tako poštena kako izgleda na prvi pogled.
ako uzmemo kako sam trener juniora hajduka kaže da je dinamo kod kuće superioran, onda bi majstorica imala smisla da je dinamo utakmicu protiv hajduka igrao u zagrebu i da hajduk ima dva boda više jer bi onda stajala teza da hajduk može pobjedom prestići dinamo, ili da i hajduk i dinamo imaju isti broj bodova iz istog broja odigranih utakmica.
jasno mi je kako zbog stanja u hajduku u kojem opet kuha, po meni nepotrebno i iznuđeno, treba naći temu koja će skrenuti pozornost s onih koji su to stanje inducirali, ali cilj je promašen.
žalostan sam, jer sam mislio kako stvari u hajduku idu na bolje, što se i opet ponavlja priča da 20 dana prije početka natjecanja u hajduku vrije i ne zna se što će biti dalje.
presijecite to već jednom, nađite tih par ljudi sa stavom koje neće svaka izvanjska vibracija destabilizirati, uzmite potreban time-out bez presije rezultata i za godinu-dvije imati ćete rezultat.
sitting_bull wrote:jasambrend wrote:sitting_bull wrote:ne radi se o djeci, nego o juniorima, a ovaj istup trenera juniora je baš lijep način za bježanje od realnosti u zonu kmečanja.jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:
Koje pišanje po GNK Lopovu...
Često pizdiš protiv kradezea i Plenkovića u čemu te apsolutno podržavam, ali imaš mrenu kad je u pitanju HNS, jedan od bastiona tog istog kradeza... a što reći, koju posluku...ne da mi se uopće polemizirati na taj relativizirjući način...ubijen je smisao i bit sporta, nema minimuma transparentnosti i preostalo je samo sve promatrati s gnušanjem i gađenjem... da ste pravi i kavaliri, odigrala bi se majstorica na neutralnom terenu i neka pobijedi bolji... ali neka... ako vas to veseli neka vam je na čast i u slast...
dakle:
- 23.09. Osijek - dinamo
- 05.10. dinamo - rijeka
- 26.10. dinamo - istra
- 22.11. dinamo - inter
- 15.12. hajduk - dinamo
- 23.02. dinamo - rudeš
- 04.03. Bayern - dinamo
boldano su gostovanja.
Haha... pa niti jedna mogućnost osim slanja Dinamovih juniora u LP nije ni razmatrana... nismo hlebinci, frende, a trenutna situacija u Hajduku je ionako irelevantna za ovo pitanje, ne znam čemu to konstsntno potenciranje veza između kruška i jabuka... nema veze, pravimo se grbavi... sve pet...
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:HNK Kme šrd!
Zeko-
2015-08-26
jebiga, jedno su neslužbena natjecanja i fleksibilna pravila, a drugo su natjecanja pod kapom eufa-e.jasambrend wrote:
Haha... pa niti jedna mogućnost osim slanja Dinamovih juniora u LP nije ni razmatrana... nismo hlebinci, frende, a trenutna situacija u Hajduku je ionako irelevantna za ovo pitanje, ne znam čemu to konstsntno potenciranje veza između kruška i jabuka... nema veze, pravimo se grbavi... sve pet... :pivo:
koliko se da iščitati uefa je bila dosljedna i dala je sukladno tome i preporuku.
sve ostalo je podložno subjektivnoj kreaciji i tumačenju i ki bi da bi kombinacijama da je situacija obrnuta, ili da je igrano u dugopolju.
međutim, nisi riječ rekao na budimirovu priču kako je kroz cijelo juniorsko prvenstvo pogodovano dinamu, a zato sam ti i izlistao sve utakmice i termine dinama.
i to je malo grbavo, ali i ja kažem - sve pet!
sitting_bull-
2015-09-28
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50