Hvala ti Maestro na svemu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hvala ti Maestro na svemu
Nema veze tko je stariji, bitno je tko je jači i zdraviji. Ti ionako odavno nisi za ništa. Barem Talijanka tako kaže. Samo prdiš i hrčeš po kući.FRANK wrote:Sanjaj konju sanjaj. Zna se ko je stariji.Roland Deschain wrote:Tješi se. Ti si taj kojem su dani odbrojani.FRANK wrote:Ako je ikome vrijeme da krepa onda si to ti konjuRoland Deschain wrote:Što je tužno? Pa imao je preko 9 banki, koliko bi trebao živjeti? Počivao u miru, bilo mu je već i vrijeme.FRANK wrote:Tuzno.
Najveci ikada
Neka ide po redu
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dalmatinka se zali da ti se vise nedize jarce stari.Roland Deschain wrote:Nema veze tko je stariji, bitno je tko je jači i zdraviji. Ti ionako odavno nisi za ništa. Barem Talijanka tako kaže. Samo prdiš i hrčeš po kući.FRANK wrote:Sanjaj konju sanjaj. Zna se ko je stariji.Roland Deschain wrote:Tješi se. Ti si taj kojem su dani odbrojani.FRANK wrote:Ako je ikome vrijeme da krepa onda si to ti konjuRoland Deschain wrote:
Što je tužno? Pa imao je preko 9 banki, koliko bi trebao živjeti? Počivao u miru, bilo mu je već i vrijeme.
Neka ide po redu
Dok je prasim kaze meni konacno mi triba muski zagrljaj.
Onaj moj em senilan em nemocan.
A u fizickom sukobu je sramotno tuci dementne osobe poput tebe a ako zatriba se i potuc virujem da bi dalmatinka rjesila sve svoje probleme za cca 10 sekundi.
Tutlek 2 metra pod zemljom
Dalmatinac pobjednik ka i uvik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ali tominjo je makar dočekao naslov Loserpoola, pred sam kraj života
Ajde krepalino. Jel možeš 3 skleka napravit? Kak bi ti prćio? Da legneš na leđa i popiješ kutiju viagre? Al mogla bi ti čuka stat.FRANK wrote:Dalmatinka se zali da ti se vise nedize jarce stari.Roland Deschain wrote:Nema veze tko je stariji, bitno je tko je jači i zdraviji. Ti ionako odavno nisi za ništa. Barem Talijanka tako kaže. Samo prdiš i hrčeš po kući.FRANK wrote:Sanjaj konju sanjaj. Zna se ko je stariji.Roland Deschain wrote:Tješi se. Ti si taj kojem su dani odbrojani.FRANK wrote:
Ako je ikome vrijeme da krepa onda si to ti konju
Neka ide po redu
A u fizickom sukobu je sramotno tuci dementne osobe poput tebe a ako zatriba se i potuc virujem da bi dalmatinka rjesila sve svoje probleme za cca 10 sekundi.
Smiješ okladu u sklekovima sa mnom?Roland Deschain wrote:Ajde krepalino. Jel možeš 3 skleka napravit? Kak bi ti prćio? Da legneš na leđa i popiješ kutiju viagre? Al mogla bi ti čuka stat.FRANK wrote:Dalmatinka se zali da ti se vise nedize jarce stari.Roland Deschain wrote:Nema veze tko je stariji, bitno je tko je jači i zdraviji. Ti ionako odavno nisi za ništa. Barem Talijanka tako kaže. Samo prdiš i hrčeš po kući.FRANK wrote:Sanjaj konju sanjaj. Zna se ko je stariji.Roland Deschain wrote:
Tješi se. Ti si taj kojem su dani odbrojani.
Neka ide po redu
Nego šta Ali miješaš pojmove, Ante je moj brat po ideologiji. Nije to ona veza koja veže tebe i čmarenda. Uzalud nas pokušavaš ubacit u svoj timfridrih_niche wrote:Ne da Scorpija na svog Antu...
Badr alert...
:^O
scorpion-
2014-04-18
Decki respect.
Tema je posvecena Maestru
Tema je posvecena Maestru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Niche svaku, ali baš svaku temu mora na pederluk da okrene. Daj se leči, čoveče-pederluk je bolest...
Guest- Guest
Znaci ni prema velikom Maestru on nema postivanjeBrat Brale wrote:Niche svaku, ali baš svaku temu mora na pederluk da okrene. Daj se leči, čoveče-pederluk je bolest...
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Za razliku od zna se koga...scorpion wrote:Nemojte tako dečki, niče voli žene.
:8)
A Morriconeu sve najbolje...
Legenda je filmske glazbe...
Istinski velikan!
<3
Guest- Guest
Ne znam zašto onda ne pričamo o pičkama, nego vazda sa tobom moram o nekom pederluku pisatfridrih_niche wrote:Za razliku od zna se koga...scorpion wrote:Nemojte tako dečki, niče voli žene.
:8)
Pa ti držiš pedera na avataru, ne bi valjda ti o ženama priča?
I onda dodje žena na podforum i ti je samo napadaš i napadaš da obraniš svog Antu...
A u biti primaš šamarčine...
Kontas o čemu prican?
:D
I onda dodje žena na podforum i ti je samo napadaš i napadaš da obraniš svog Antu...
Kontas o čemu prican?
Guest- Guest
Prvo da razjasnimo o Ronaldu. Dakle, Ronaldo nije peder, to je samo tvoja pusta želja.fridrih_niche wrote:Pa ti držiš pedera na avataru, ne bi valjda ti o ženama priča?
Kontas o čemu prican?
Drugo, ona bakica koja je mentalno na razini trinaestogodišnjakinje je došla, referirala se na moj post koji nema veze sa njom i počela bacat neke pubertetske forice. Znači nisam ja nikoga branio, nego sam uzvratio istom mjerom.
Primao sam šamare, to priznajem. Sve me šamarala obrazima po kurcu.
Kontam o čemu pričaš!
Prvo, Ronaldo je školski egzemplar pedera...
Al školski...
Drugo, Noorka te nasamarala ka Sahtar Dinama na Maksimiru...
Skuliraj se i dodji sebi...
<3
Al školski...
Drugo, Noorka te nasamarala ka Sahtar Dinama na Maksimiru...
Skuliraj se i dodji sebi...
<3
Guest- Guest
Već rekoh, na istoj ste razini ti i nurkica (daleko ispod mene). Nije ni čudo da si se napalio.
Last edited by scorpion on 6/7/2020, 22:25; edited 1 time in total
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Addio ,Maestro Ferri!
» Istina o svemu što postoji!
» Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117
» Usprkos svemu Hrvati i dalje obožavaju HDZ
» Addio ,Maestro Ferri!
» Istina o svemu što postoji!
» Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117
» Usprkos svemu Hrvati i dalje obožavaju HDZ
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3