ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117 Empty Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117

Post by Serbinho-3 9/12/2020, 22:39

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3582535/srbi-su-potpuno-unistili-stelt-projekat-pao-i-fles-americki-oficiri-se-odali-evo-dokaza-pogodjen-je-treci-ali-i-cetvrti-f-117
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117 Empty Re: Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117

Post by Guest 9/12/2020, 22:42

Ma vas celu flotu ste s neba skinuli  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117 Empty Re: Pogođen je treći, a po svemu sudeći i četvrti F-117

Post by Serbinho-3 9/12/2020, 22:42

Izgleda ovi nasi ludacki pucali od besa na sve strane na

slepo, pa ovi slucajno naleteli i zakacili ih...

Tesko da su ih radarom uhvatili ili isli uz F16, pa ih greskom

pokupila raketa...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 9/12/2020, 22:43

jel se koji uopće vratio u bazu?

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2020, 22:44

Pa niti jedan nevidljivi nije nevidljiv jbg. Samo je slabo vidljiv. Pitanje vremena kad će netko naći nešto što će čitavu shemu napraviti jopet vidljivom pa smo opet na početku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 9/12/2020, 22:45

tre wrote:jel se koji uopće vratio u bazu?
Ne zna se, jer su nevidljivi...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 9/12/2020, 22:52

T. wrote:
kako znaju uopće da postoje Suspect

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/12/2020, 22:54

Mozda bila i pucnjava na splavovima, pa ga neko skenj.o iznad

Novog Beograda...

Triton je bio sav izbusen od metaka, pucalo se ko dobar dan.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by T. 9/12/2020, 22:56

tre wrote:
T. wrote:
Jave im srbi kad obore 5-6 komada...
T.
T.

2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Ringo10 9/12/2020, 23:15

Ja sam cuo da su im dva skinuli...

I projekat zaista jeste obustavljen radi toga
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/12/2020, 23:33

3 i 4... ovi su jaci od jebaca s virus teme
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 10/12/2020, 00:18

T. wrote:
tre wrote:
T. wrote:
Jave im srbi kad obore 5-6 komada...
znači da oni imaju nevidljive radare koji vide nevidljive avione!
Sve su to nečastiva posla :bless

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/12/2020, 00:38

Ne postoje nevidljivi avioni
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/12/2020, 03:52

Znao sam da su i nevidljive pobedili..sutra ce reci kako je otkriveno da su u vukovaru...zapravo beli orlovi napravili groblje tenkova u trpinjskoj a koje su ustase koristili u napadu na nejac...ne kuzim sto je ovima suljo ucinio
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/12/2020, 04:38

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/12/2020, 05:42

Ringo10 wrote:Ne postoje nevidljivi avioni
Al zato postoji nevidljivi mozak... 
Kod tebe takav košta 2 marke
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/12/2020, 05:45

U Oluji 26 000 slabo oboružanih srpskih junaka nateralo u beg 200 000 okorjelih ustaša... Toliko su ih terali da ustaše i dan danas beže

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/12/2020, 06:22

michaellcmacha wrote:U Oluji 26 000 slabo oboružanih srpskih junaka nateralo u beg 200 000 okorjelih ustaša... Toliko su ih terali da ustaše i dan danas beže

Murjak..kada cesh ti meni objasniti tko je zapocheo rat u Cro?Ponovo te pitam po ne znam koji puta a ti zaobilazish odgovor Mozda zato shto si i ti bio jedan od onih kriminalaca koji je pushten iz zatvora u proljece 1991 te dobio znachku MUP_a i ovlasti da moze bez naloga suda pretresti kucu ili stan svakog sumnjivog te mu otudjiti imovinu..
Ratovali ste za interese zapada a kada tim istim zapadnjacima bude u interesu opet cete a od toga nikad necete imati boljitka kao shto niste ni u Prvom a ni u drugom svjetskom ratu pa ni 1991 kada ste izgubili sve i sada imate kurac od drzave kojom vladaju iz pozadine oni koji su vas smishljeno i gurnuli u rat..Ja da sam se borio kao ti (ajmo reci iz ideala)ja bi se davno ubio a prije toga bi sigurno zveknuo jedno deset tajkuna..Ismijavash se srbima koji su se borili protiv takve sile kao shto je USA.Njemachka,Francuska ,Italija i ostale NATO zemlje a sina ne mozesh upisati u jebenu shkolu zato shto je vjerojatno retardiran ili si je umislio da mu je tata narodni heroj pa ko komunisti ima pravo kao da je neki kurac a nije ..obichna mala murjashka gnjidica kojoj je zao shto nije vishe ukrao iz srpskih kuca...prozora,,kada,,bakra,,zice,,pravi hrvatski cigic..Bog te jebo niste mogli nishta onim seljacima po brdima i dolinama dok vam USA nije pritekla u pomoc..a znadesh zashto...Pa zato da istjerate srbe iz Hrvatske jer ste pichke kmetovske koje se ne znate pobuniti protiv onih koji vas guze ali srbi da su ostali i da nije bilo rata zasigurno bi se bunili protiv zapadnih izrabljivacha..Dodushe niste nishta bolje ni zasluzili..takav ste ljigav narod bez ponosa ..isti kao i ukrajinci..Prtz...schrmrtz..samo i dalje trazi krivicu medju srbima sigurno ce ti biti lakshe ali nikada vishe necesh zivjeti u svojoj Hrvatskoj...To je isto kao kad se netko kurchi da ima kucu na pet katova a tek je pocheo otplacivati kredit kod banke..Chija je kuca od onoga koji ima toliko kredita i josh se zaduzuje da bi kupio staro zeljezo ili onoga tko posudjuje lovu?Ajde gukni golube...ne meni nego sebi..
I vidi ti muke..imaju Republiku srpsku a vi chak ne mozete ni birati svoje u toj BiH..Kako to?A to shto ste ih protjerali neka ste..koji ce kurac na onome kamenjaru..danas zive po svijetu bolje nego tvoj predcednik..djeca im pozavrshavala shkole (barem je tako ovdje u USA) imaju vishe nego da su ostali u toj vukojebini..Po meni bi trebali biti zahvalni Tudjmanu..a i ovo malo shto ih ima trebate protjerati..jer tek cete se onda izmedju sebe poklati kao shto nikada niste sa srbima...takav ste narod..pogan vam je mentalitet,,kvarni karakteri..lopovski mozgovi..E sad..ja ne tipkam ovo da bi tebe uvjerio u neshto...ti si izgubljen sluchaj ..ja tipkam ovo da bih coravima otvorio ochi..a ti ne vidish ni prst pred okom...da se razumijemo..nema ljutnje...nishta osobno...razuvjeri me da nije tako i vishe nikada necu nishta napisati o tvojoj vukojebini...ajd Bok::)))
mentalitet
mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/12/2020, 06:59

Bitno da smo tebe istjerali... Gle gluperdo spominješ mi sina, ja tebi nisam spominjao ni kurve koje jebeš za paklu cigareta a kamoli obitelj... Mogu ti samo reći da ti to nije pametno ni onda bilo i samo si pukom srećom uspio pobjeć... Da si kojim slučajem bio kod mene, teško da bi sad bio u stanju lajati...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/12/2020, 07:02

mentalitet wrote:
michaellcmacha wrote:U Oluji 26 000 slabo oboružanih srpskih junaka nateralo u beg 200 000 okorjelih ustaša... Toliko su ih terali da ustaše i dan danas beže

Murjak..kada cesh ti meni objasniti tko je zapocheo rat u Cro?Ponovo te pitam po ne znam koji puta a ti zaobilazish odgovor Mozda zato shto si i ti bio jedan od onih kriminalaca koji je pushten iz zatvora u proljece 1991 te dobio znachku MUP_a i ovlasti da moze bez naloga suda pretresti kucu ili stan svakog sumnjivog te mu otudjiti imovinu..
Ratovali ste za interese zapada a kada tim istim zapadnjacima bude u interesu opet cete a od toga nikad necete imati boljitka kao shto niste ni u Prvom a ni u drugom svjetskom ratu pa ni 1991 kada ste izgubili sve i sada imate kurac od drzave kojom vladaju iz pozadine oni koji su vas smishljeno i gurnuli u rat..Ja da sam se borio kao ti (ajmo reci iz ideala)ja bi se davno ubio a prije toga bi sigurno zveknuo jedno deset tajkuna..Ismijavash se srbima koji su se borili protiv takve sile kao shto je USA.Njemachka,Francuska ,Italija i ostale NATO zemlje a sina ne mozesh upisati u jebenu shkolu zato shto je vjerojatno retardiran ili si je umislio da mu je tata narodni heroj pa ko komunisti ima pravo kao da je neki kurac a nije ..obichna mala murjashka gnjidica kojoj je zao shto nije vishe ukrao iz srpskih kuca...prozora,,kada,,bakra,,zice,,pravi hrvatski cigic..Bog te jebo niste mogli nishta onim seljacima po brdima i dolinama dok vam USA nije pritekla u pomoc..a znadesh zashto...Pa zato da istjerate srbe iz Hrvatske jer ste pichke  kmetovske koje se ne znate pobuniti protiv onih koji vas guze ali srbi da su ostali i da nije bilo rata zasigurno bi se bunili protiv zapadnih izrabljivacha..Dodushe niste nishta bolje ni zasluzili..takav ste ljigav narod bez ponosa ..isti kao i ukrajinci..Prtz...schrmrtz..samo i dalje trazi krivicu medju srbima sigurno ce ti biti lakshe ali nikada vishe necesh zivjeti u svojoj Hrvatskoj...To je isto kao kad se netko kurchi da ima kucu na pet katova a tek je pocheo otplacivati kredit kod banke..Chija je kuca od onoga koji ima toliko kredita i josh se zaduzuje da bi kupio staro zeljezo ili onoga tko posudjuje lovu?Ajde gukni golube...ne meni nego sebi..
I vidi ti muke..imaju Republiku srpsku a vi chak ne mozete ni birati svoje u toj BiH..Kako to?A to shto ste ih protjerali neka ste..koji ce kurac na onome kamenjaru..danas zive po svijetu bolje nego tvoj predcednik..djeca im pozavrshavala shkole (barem je tako ovdje u USA) imaju vishe nego da su ostali u toj vukojebini..Po meni bi trebali biti zahvalni Tudjmanu..a i ovo malo shto ih ima trebate protjerati..jer tek cete se onda izmedju sebe poklati kao shto nikada niste sa srbima...takav ste narod..pogan vam je mentalitet,,kvarni karakteri..lopovski mozgovi..E sad..ja ne tipkam ovo da bi tebe uvjerio u neshto...ti si izgubljen sluchaj ..ja tipkam ovo da bih coravima otvorio ochi..a ti ne vidish ni prst pred okom...da se razumijemo..nema ljutnje...nishta osobno...razuvjeri me da nije tako i vishe nikada necu nishta napisati o tvojoj vukojebini...ajd Bok::)))
...nije tebi lako :facepalm
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics