Berni otišao...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Berni otišao...
....i sad se sjetim rjeci pokojnog tomca od prije desetak godina kad aje prognozirao da bi se sdp mogao vrlo lako vratiti na onaj postotak u saboru kojeg su imali 1992...mislim d asu tad na izborima dobili oko 10%...nisam siguran ali tu s evrtjela oko 10% ta brojka...kad su ga pitali zasto?..odgovorio je jednostavno vratili su titoizam kao bastinu...previse su se ideoloski ogrenuli pederizmu i lijevom aktivizmu...sto nikad nije bilo dobro za sdp...jer i sdp je imao do tad oduvijek grupu svojih clanova i visokopozicioniranih ljudi koji su bili okrenuti dijelom tradicionalnom nacinu zivota...Hektorović wrote:Imam privatno info kako Zokija ta parlamentarna politika uopće više ne zanima. U biti pitanje je ako ga zanima i drugi mandat.
Sad je ostavio sve što je želio, i to je to...
Ako i izgubi mandat za pet godina ide u biznis opet... Neće se blamirat kao Mesić i sad Josipović sa debaklom na listi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
....i sad se sjetim rjeci pokojnog tomca od prije desetak godina kad aje prognozirao da bi se sdp mogao vrlo lako vratiti na onaj postotak u saboru kojeg su imali 1992...mislim d asu tad na izborima dobili oko 10%...nisam siguran ali tu s evrtjela oko 10% ta brojka...
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatski_parlamentarni_izbori_1992.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....i sad se sjetim rjeci pokojnog tomca od prije desetak godina kad aje prognozirao da bi se sdp mogao vrlo lako vratiti na onaj postotak u saboru kojeg su imali 1992...mislim d asu tad na izborima dobili oko 10%...nisam siguran ali tu s evrtjela oko 10% ta brojka...kad su ga pitali zasto?..odgovorio je jednostavno vratili su titoizam kao bastinu...previse su se ideoloski ogrenuli pederizmu i lijevom aktivizmu...sto nikad nije bilo dobro za sdp...jer i sdp je imao do tad oduvijek grupu svojih clanova i visokopozicioniranih ljudi koji su bili okrenuti dijelom tradicionalnom nacinu zivota...
Ma pusti rahmetli Tomca, jednostavno problem SDP-a je loša kadrovska situacija. Negativna selekcija i loša kadrovska križaljka. Kvalitetni kadrovi bi doveli i do kvalitetne izborne strategije.
Možemo! je programski žestoka woke ljevica pa su ostvarili sasvim solidan rezultat, i to na račun bezidejnog SDP-a i imaju dobre izgleda da postanu vodeča politička opcija u ZG.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
'Možemo'...nema nis bog zna osim onog tomasevica?..tebi su vili matula i rada boric kvaitetni kadrovi?...tomasevic je njima glavni forte i ovi drugi s eslepaju uz njega...srecom po Mozemo..tu mozemo primjeniti onu poslovicu za razliku od sdp-a...da vuk predvodi stado ovaca...a u sdp je jeos gore ovca predvodi stado ovaca...inace...to 'Možemo' ce biti veliki problem ako budu bili na valsti u Zagrebu..zna se sto zagreb znaci za Hrvatsku...da sam na mjestu plenkija dobrano mi svratio pozornost na ovo i radio da hdz ili prohrvatska opcija ozbiljno radi na tome da ovi radikali ne dođu na vlast u zagrebu...tu bi cak i pozeljno bilo da hdz dođe na vlast...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:....i sad se sjetim rjeci pokojnog tomca od prije desetak godina kad aje prognozirao da bi se sdp mogao vrlo lako vratiti na onaj postotak u saboru kojeg su imali 1992...mislim d asu tad na izborima dobili oko 10%...nisam siguran ali tu s evrtjela oko 10% ta brojka...kad su ga pitali zasto?..odgovorio je jednostavno vratili su titoizam kao bastinu...previse su se ideoloski ogrenuli pederizmu i lijevom aktivizmu...sto nikad nije bilo dobro za sdp...jer i sdp je imao do tad oduvijek grupu svojih clanova i visokopozicioniranih ljudi koji su bili okrenuti dijelom tradicionalnom nacinu zivota...
Ma pusti rahmetli Tomca, jednostavno problem SDP-a je loša kadrovska situacija. Negativna selekcija i loša kadrovska križaljka. Kvalitetni kadrovi bi doveli i do kvalitetne izborne strategije.
Možemo! je programski žestoka woke ljevica pa su ostvarili sasvim solidan rezultat, i to na račun bezidejnog SDP-a i imaju dobre izgleda da postanu vodeča politička opcija u ZG.
2015-09-08
vuksadinare wrote:'Možemo'...nema nis bog zna osim onog tomasevica?..tebi su vili matula i rada boric kvaitetni kadrovi?...tomasevic je njima glavni forte i ovi drugi s eslepaju uz njega...srecom po Mozemo..tu mozemo primjeniti onu poslovicu za razliku od sdp-a...da vuk predvodi stado ovaca...a u sdp je jeos gore ovca predvodi stado ovaca...inace...to 'Možemo' ce biti veliki problem ako budu bili na valsti u Zagrebu..zna se sto zagreb znaci za Hrvatsku...da sam na mjestu plenkija dobrano mi svratio pozornost na ovo i radio da hdz ili prohrvatska opcija ozbiljno radi na tome da ovi radikali ne dođu na vlast u zagrebu...tu bi cak i pozeljno bilo da hdz dođe na vlast...
Prema SDP-ovcima ispadaju genijaci...
2018-04-10
daj molim te...imas smisla za crni humor...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:'Možemo'...nema nis bog zna osim onog tomasevica?..tebi su vili matula i rada boric kvaitetni kadrovi?...tomasevic je njima glavni forte i ovi drugi s eslepaju uz njega...srecom po Mozemo..tu mozemo primjeniti onu poslovicu za razliku od sdp-a...da vuk predvodi stado ovaca...a u sdp je jeos gore ovca predvodi stado ovaca...inace...to 'Možemo' ce biti veliki problem ako budu bili na valsti u Zagrebu..zna se sto zagreb znaci za Hrvatsku...da sam na mjestu plenkija dobrano mi svratio pozornost na ovo i radio da hdz ili prohrvatska opcija ozbiljno radi na tome da ovi radikali ne dođu na vlast u zagrebu...tu bi cak i pozeljno bilo da hdz dođe na vlast...
2015-09-08
vuksadinare wrote:daj molim te...imas smisla za crni humor...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:'Možemo'...nema nis bog zna osim onog tomasevica?..tebi su vili matula i rada boric kvaitetni kadrovi?...tomasevic je njima glavni forte i ovi drugi s eslepaju uz njega...srecom po Mozemo..tu mozemo primjeniti onu poslovicu za razliku od sdp-a...da vuk predvodi stado ovaca...a u sdp je jeos gore ovca predvodi stado ovaca...inace...to 'Možemo' ce biti veliki problem ako budu bili na valsti u Zagrebu..zna se sto zagreb znaci za Hrvatsku...da sam na mjestu plenkija dobrano mi svratio pozornost na ovo i radio da hdz ili prohrvatska opcija ozbiljno radi na tome da ovi radikali ne dođu na vlast u zagrebu...tu bi cak i pozeljno bilo da hdz dođe na vlast...
Pa mislim lik ne zna sastavit dvije rečenice, ok ako je sa posebnim potrebama i sve to... no ipak
ništa bolji...
2018-04-10
Bero ima mandat u saboru a Vojko nije upao u sabor pa sad kmeči
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/sdp-u-se-dogodio-potop-treba-mu-restart-na-to-sam-upozoravao-dvije-godine-i-bio-sam-u-pravu-15006675
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/sdp-u-se-dogodio-potop-treba-mu-restart-na-to-sam-upozoravao-dvije-godine-i-bio-sam-u-pravu-15006675
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možemo je intelektualno jači i ideološki profiliraniji nego SDP.te ukoliko povuku dobre poteze,oni bi mogli preuzet primat na ljevo-liberalnom spektru.Hektorović wrote:Sam SDP isto odlazi u povijest kao druga velika stranka unutar političkog duopola, i postaje tek jedna opcija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Možemo je intelektualno jači i ideološki profiliraniji nego SDP.te ukoliko povuku dobre poteze,oni bi mogli preuzet primat na ljevo-liberalnom spektru.Hektorović wrote:Sam SDP isto odlazi u povijest kao druga velika stranka unutar političkog duopola, i postaje tek jedna opcija.
To i govorim, ovi u Možemo! imaju više kapaciteta i znanja za suvremeno ljevičarenje... SDP što je to u biti? Bezokusni Hajdaš Dončić? Klaun Maras? Pijani Stazić? Debeli Peđa? Nakupina intelektualnih kripla i bezveznjaka,... I ne znaju što su, što bi, osim vlasti i navodno da su nekakva valjda ljevica i da je HDZ kriv za sve...
2018-04-10
Možemo je već sad bio promoviran od jednog dijela ljevo orijentiranih medija,sad kad su postali parlamentarna stranka,ne sumnjam kako će im još više pogodovat.
Ali to nije sve,imam ja i druga saznanja,mobilizirali su se ovi sa filozofskog,te oni okupljeni oko incijative ,,Razum-pokret za sekularnu Hrvatsku'',pa onda ovi Zg.pride,te pojedine grupe sa subkulturne scena,pa čak i neki ekološki i vegetarijanski aktivisti,te su kordiniranom akcijom ciljano ,,udarali i otimali'' Restartovo biračko tijelo.
Ma što god netko mislio o skupinama tih pojedinaca,to je ono što je najinteligentnije na ljevo-liberalnoj sceni,te u odnosu na njih,ovi iz Restarta su intelektualno druga liga.
Niti malo ne sumnjam kako će ,,Možemo''polučit pristojan uspjeh na lokalnim izborima u Zagrebu.
Ukoliko se uspiju logistički organizirat i uspostavit mrežu kakvu imaju već postojeće stranke,kroz jedan ciklus do sljedećih izbora,ukoliko budu imali i dalje naklonost pojedinih medija,mislim kako bi mogli nadmašiti SDP.
Da ne govorim kako je ,,Možemo'' pomoglo to što se Beljak šepurio kao paun na Restart pozornicama.
Ali to nije sve,imam ja i druga saznanja,mobilizirali su se ovi sa filozofskog,te oni okupljeni oko incijative ,,Razum-pokret za sekularnu Hrvatsku'',pa onda ovi Zg.pride,te pojedine grupe sa subkulturne scena,pa čak i neki ekološki i vegetarijanski aktivisti,te su kordiniranom akcijom ciljano ,,udarali i otimali'' Restartovo biračko tijelo.
Ma što god netko mislio o skupinama tih pojedinaca,to je ono što je najinteligentnije na ljevo-liberalnoj sceni,te u odnosu na njih,ovi iz Restarta su intelektualno druga liga.
Niti malo ne sumnjam kako će ,,Možemo''polučit pristojan uspjeh na lokalnim izborima u Zagrebu.
Ukoliko se uspiju logistički organizirat i uspostavit mrežu kakvu imaju već postojeće stranke,kroz jedan ciklus do sljedećih izbora,ukoliko budu imali i dalje naklonost pojedinih medija,mislim kako bi mogli nadmašiti SDP.
Da ne govorim kako je ,,Možemo'' pomoglo to što se Beljak šepurio kao paun na Restart pozornicama.
2015-07-23
Kakve ste vi gluposti u stanju napisati ovdje. To je za ne povjerovati.vuksadinare wrote:drugo...beljak iako glup je zokijev covjek...a zokiju bi taman tako glup i ogranicen odgovarao na celu sdp-a jer je njegov covjek i pripremi mu teren za povratak na celo sdp-a s obzirom da ce sad na svoje doci u sdpu-u zokijeva grupacija opet...dobro ne vjerujem da bi se sa dzoki upustio u takav hazard sa beljakom kojeg i sam titulira javno glupanom...ali maras,fred, i slicni...također 'visokog' IQ nisu da nisu bez izgleda..mozda hajdas-doncic bi bio zanimljiv
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:hrvatska je se berom izgubila lošeg i bezidejnog političara, možda dobijemo kvalitetnog znanstvenika ako se vrati svom poslu
yah
nije znao vikat VOLIM ZATO ŠTO JE MOJE
ili plenkijevu Sigurnost DOK KORONA HARA
ili te neke druge glupe floskule
čovjek je pokušao unijeti neku dimenziju vanzemaljsku za hrvatske kriple
koji ga ne razumiju
red wolf wrote:Kakve ste vi gluposti u stanju napisati ovdje. To je za ne povjerovati.vuksadinare wrote:drugo...beljak iako glup je zokijev covjek...a zokiju bi taman tako glup i ogranicen odgovarao na celu sdp-a jer je njegov covjek i pripremi mu teren za povratak na celo sdp-a s obzirom da ce sad na svoje doci u sdpu-u zokijeva grupacija opet...dobro ne vjerujem da bi se sa dzoki upustio u takav hazard sa beljakom kojeg i sam titulira javno glupanom...ali maras,fred, i slicni...također 'visokog' IQ nisu da nisu bez izgleda..mozda hajdas-doncic bi bio zanimljiv
da stvarno
ono idem bljuvati
raspametili se od pobjede hdzeja ..
blente , i taj fuk ..
סמאל wrote:Možemo je već sad bio promoviran od jednog dijela ljevo orijentiranih medija,sad kad su postali parlamentarna stranka,ne sumnjam kako će im još više pogodovat.
a je
fino razmišljaš
naime, politika kao umjetnost mogućeg, to je baš u MOŽEMO UPALILO
A NIJE U RESTARTU
סמאל wrote:Možemo je već sad bio promoviran od jednog dijela ljevo orijentiranih medija,sad kad su postali parlamentarna stranka,ne sumnjam kako će im još više pogodovat.
Neka neka
SDP-u jednostavno očajno fali kvalitetnog i inteligentnog kadra. Očito je bilo za vlasti Milanovića, a sad je još gore.
2018-04-10
Hektorović wrote:סמאל wrote:Možemo je intelektualno jači i ideološki profiliraniji nego SDP.te ukoliko povuku dobre poteze,oni bi mogli preuzet primat na ljevo-liberalnom spektru.Hektorović wrote:Sam SDP isto odlazi u povijest kao druga velika stranka unutar političkog duopola, i postaje tek jedna opcija.
To i govorim, ovi u Možemo! imaju više kapaciteta i znanja za suvremeno ljevičarenje... SDP što je to u biti? Bezokusni Hajdaš Dončić? Klaun Maras? Pijani Stazić? Debeli Peđa? Nakupina intelektualnih kripla i bezveznjaka,... I ne znaju što su, što bi, osim vlasti i navodno da su nekakva valjda ljevica i da je HDZ kriv za sve...
KAKVE TI PAK GLUPOSTI PIŠEŠ ..
Hektorović wrote:סמאל wrote:Možemo je već sad bio promoviran od jednog dijela ljevo orijentiranih medija,sad kad su postali parlamentarna stranka,ne sumnjam kako će im još više pogodovat.
Neka neka
SDP-u jednostavno očajno fali kvalitetnog i inteligentnog kadra. Očito je bilo za vlasti Milanovića, a sad je još gore.
AJD prestani više mljeti
Ako je budućnost SDP-a jedan Maras,Ostojić,Komadina,onda ih čeka duga oporbena klupa.Ljevo-liberalno tijelo više je sklono promjeni izborne opcije,jer su ruku na srce,ipak ljudi višeg obrazovanja i inteligencije,te neće glasovati po inerciji,za razliku od desničarskog biračkog tijela.Hektorović wrote:סמאל wrote:Možemo je već sad bio promoviran od jednog dijela ljevo orijentiranih medija,sad kad su postali parlamentarna stranka,ne sumnjam kako će im još više pogodovat.
Neka neka
Možemo ima sjajne predispozicije uzet primat na ljevici,sad je samo pitanje hoće li oni to znat iskoristit.
2015-07-23
Evo slušam Peovićku na RTL,pa ona je klasu iznad prosječnog SDPovca,ma što mislili o njoj,nije neobrazovana i osoba skromne inteligencije.
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Berni sve blesaviji i očajniji:Otišao u Kumrovec i našao se na meti kritika i SDP-ovaca
» Berni kurč...ti:'Plenki mamu ti je..nije ovo kraj'
» Berni se vratio glupostima:Trazi da gejevi posvajaju djecu
» Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Berni kurč...ti:'Plenki mamu ti je..nije ovo kraj'
» Berni se vratio glupostima:Trazi da gejevi posvajaju djecu
» Berni ne prdi..pa sam SDP-ov ekonomski 'strateg' Grcic je da se Agrokor spasi
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
Page 2 of 3