Ludilo u SDP-u!Bis uhvatio Bernija
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ludilo u SDP-u!Bis uhvatio Bernija
https://www.jutarnji.hr/izbori/vijesti/sdp-ovci-bijesni-na-biljanu-borzan-bernardic-urlikao-na-europarlamentarku-nekorektna-si-15006547
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici dislikes this post
Re: Ludilo u SDP-u!Bis uhvatio Bernija
Iako nisam Berin fan, moram priznati da ovakvu prevrtljivicu ne bi htjela imati u timu.
Ne smiješ je pustit pred mikrofon da te zastupa. Jao si ga nama tko nam je u eu parlamentu.
Ne smiješ je pustit pred mikrofon da te zastupa. Jao si ga nama tko nam je u eu parlamentu.
Guest- Guest
....boli nju kiki...ona je u euparlamentu pet godina..a bero moze saditi sad samo kupus...njegova politicka karijera je na duze staze gotova bar sto s etice nekih visokih funkcija..moze jedin vegetirat u saboru..i na štandu sdp-a skupljat potpise...ili dijeliti letke..ja kazem zao mi je bernardica nije on glavni krivac..krivci su oni koji su ga gurnuli na celo sdp-a tako neiskusnog i realno antitalentiranog za politiku samo da bi mu mogli iza leđa kuhati za svoj interes..tu s eovu borzanicu nema sto optuzivati uostalom ona je uvijek kotirala kao zokijev covjek u stranci..venus wrote:Iako nisam Berin fan, moram priznati da ovakvu prevrtljivicu ne bi htjela imati u timu.
2015-09-08
borzan je od rijetkih u SDP-u od kojih je Hrvatska ikad imala ikakve koristi, pa makar i to da se prodaje ista nutela ovdje i u njemačkoj... nije nešto, ali eto ona se time bavi, i to dosta uspješno.
bero će se morati konačno početi baviti onim u čemu je, kažu, dobar. Fizikom.
bero će se morati konačno početi baviti onim u čemu je, kažu, dobar. Fizikom.
...bero je dobrim dijelom zakuhao sebi i sdp-u i restart onim kad je trebao odovoriti da li je za tita ili tuđmana?..kao iz topa odgovorio za tita...i tu je kao politicar naivcina upao u svoj politicki grob...ssvaki iskusniji i mudriji politicar npr.kao zoki ako ne zeli bas do kraja ispasti blesavo iskren rekao bi 'i tito i tuđman' i sebe djelomicno pokrio..ocito je na tom odgovoru prevagnulo vis eono sto ce o njemu misliti onda rada boric i peovicka i mesic nego sto ce misliti biraci..ovo sam naveo kao jedan od vecih prijera u nizu njegovih gafova..velim..bojim s ed aje berina politicka karijera narocito visoke ambicije gotovo u narednih deset godina...srecom nije star..pa ako ima zrnce mudrosti neka pocne iz pocetka i uci na svojim greskama pa ako treba opet poceti kao pripravnik na sdp-ovu standu...ili kako kaze marcell neka se konacno lati onog sto zna-fizike i ostavi s epolitike...druge mu nema...ako u njmeu jos caruje neko zrnce ambicije da bude netko i nesto u politici...plus sto konacno se mora dijelom iskulirati a ne biti oanko prenervozan i znojav i tremaros
2015-09-08
Ne znam tko su ti ljudi oko njega, ako na predizbornom skupu traže
glasove s Bella ciao? Lijevo krilo SKH? Ajd da je riječ o Radničkoj fronti,
ili nekoj drugoj opskurnoj krajnje lijevioj stranci, ali oni koji se furaju
na socijal demokraciju...e to mi je pomalo neprobavljivo...
Kao da ne razumiju vrijeme u kojem žive, a bogami ni prostor.
glasove s Bella ciao? Lijevo krilo SKH? Ajd da je riječ o Radničkoj fronti,
ili nekoj drugoj opskurnoj krajnje lijevioj stranci, ali oni koji se furaju
na socijal demokraciju...e to mi je pomalo neprobavljivo...
Kao da ne razumiju vrijeme u kojem žive, a bogami ni prostor.
A propos Borzan, mslim da će se kandidirat za vođenje stranke.
Kladio bih se da hoće.
Kladio bih se da hoće.
venus wrote:Iako nisam Berin fan, moram priznati da ovakvu prevrtljivicu ne bi htjela imati u timu.
A Nutella s više lješnjaka? Neosporan uspjeh...
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:Ne znam tko su ti ljudi oko njega
Vidit ćemo što će reći za 4 godine....marcellus wrote:Eroo wrote:Ne znam tko su ti ljudi oko njega
Joža sve teže hvata korak s mladeži kradezea, Šeksom i Bebićem...
darth_vader-
2014-04-17
Hahaaha, a tek za 8 ;-Dmutava baštarda wrote:Vidit ćemo što će reći za 4 godine....marcellus wrote:Eroo wrote:Ne znam tko su ti ljudi oko njega
Ima u SDP-u i razumnih ljudi za koje mislim da bi se sramili pjevati i cupkati na Bella ciao.marcellus wrote:Eroo wrote:Ne znam tko su ti ljudi oko njega
Stalno naglašavam da je SDP nakupina ljudi, u kojoj se nalaze i oni koji su po svjetonazoru samo SD.
Ostatak su nakupina z'brda-z'dola, koji doma osim Bella ciao zaigraju i kozaračko, pa i štošta drugo
što nema veze s socijaldemokracijom.SDP je sa svojim glasačima sam po sebi kolacija, zato i mislim
da onaj Bella ciao i nije bio gaf, što ne bi bio ni da su koju ilahiju zapjevali...ili zaplesali nešto na trubače iz Dragačeva.
Neće.Eroo wrote:A propos Borzan, mslim da će se kandidirat za vođenje stranke.
Kladio bih se da hoće.
red wolf-
2016-02-10
SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
red wolf-
2016-02-10
Ti,kao i prosječan Restartovac,nikako da shvatiš,nije bitno kako vi vidite sami sebe,već kako vas vide drugi,upravo zbog toga još dugo nećete prismrdit vlast.red wolf wrote:סמאל wrote:SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne prijatelju, sad ćemo tu ekipu iz prošlosti pomesti jer su ovo i zakuhali. Pa sad nek kušaju to što su si spremili.סמאל wrote:Ti,kao i prosječan Restartovac,nikako da shvatiš,nije bitno kako vi vidite sami sebe,već kako vas vide drugi,upravo zbog toga još dugo nećete prismrdit vlast.red wolf wrote:סמאל wrote:SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
red wolf-
2016-02-10
kad sad? :)red wolf wrote:Ne prijatelju, sad ćemo tu ekipu iz prošlosti pomesti jer su ovo i zakuhali. Pa sad nek kušaju to što su si spremili.סמאל wrote:Ti,kao i prosječan Restartovac,nikako da shvatiš,nije bitno kako vi vidite sami sebe,već kako vas vide drugi,upravo zbog toga još dugo nećete prismrdit vlast.red wolf wrote:סמאל wrote:SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
samo prati.Noor wrote:kad sad?red wolf wrote:Ne prijatelju, sad ćemo tu ekipu iz prošlosti pomesti jer su ovo i zakuhali. Pa sad nek kušaju to što su si spremili.סמאל wrote:Ti,kao i prosječan Restartovac,nikako da shvatiš,nije bitno kako vi vidite sami sebe,već kako vas vide drugi,upravo zbog toga još dugo nećete prismrdit vlast.red wolf wrote:סמאל wrote:SDP treba svog Plenkya,a tu mi jedino na pamet pada Tonino Picula.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Da nije od Bernija ova izjava bi bila shvacena kao crna sala:Josipovic je bio najbolji hrvatski predsjednik ikada...
» Iran uhvatio špijuna zahvaljujući Hillary
» Mujo Cigo, Muja se uhvatio za patku
» Lino poludio: uhvatio u klinč bjelorusa
» Da nije od Bernija ova izjava bi bila shvacena kao crna sala:Josipovic je bio najbolji hrvatski predsjednik ikada...
» Iran uhvatio špijuna zahvaljujući Hillary
» Mujo Cigo, Muja se uhvatio za patku
» Lino poludio: uhvatio u klinč bjelorusa
Page 1 of 2