Lino poludio: uhvatio u klinč bjelorusa
Page 1 of 1
Lino poludio: uhvatio u klinč bjelorusa
http://www.index.hr/sport/clanak/nisam-ga-namjerno-to-je-u-zaru-borbe-cervar-o-hvatanju-bjelorusa-oko-struka-u-zadnjem-napadu/1020336.aspx
Kermit-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Lino poludio: uhvatio u klinč bjelorusa
glupost, bjelorus je natrčao pred Lina, a ovaj ga je u tom momentu ovlaš ispratio rukom, da mu ne zaklanja pogled na teren
Mislim da ga nema pravo dodirivati i ulaziti u teren. Dobro je prošlo bez crvenog i sedmerca za Bjeloruse, da je ovaj još malo odglumio i da se nije igralo u ZG drugačije bi bilo.Noor wrote:glupost, bjelorus je natrčao pred Lina, a ovaj ga je u tom momentu ovlaš ispratio rukom, da mu ne zaklanja pogled na teren
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ok, ne znam to...dala sam svoje nestručno viđenjenewuser wrote:Mislim da ga nema pravo dodirivati i ulaziti u teren. Dobro je prošlo bez crvenog i sedmerca za Bjeloruse, da je ovaj još malo odglumio i da se nije igralo u ZG drugačije bi bilo.Noor wrote:glupost, bjelorus je natrčao pred Lina, a ovaj ga je u tom momentu ovlaš ispratio rukom, da mu ne zaklanja pogled na teren
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Joj sto serete...nesportski potez do bola ali vama je sad Lino heroj. e jeste mi jaki sportisti..
2016-11-17
Inače Lino mi je sasvim OK i pod njegovom palicom mnogo je medalja osvojeno, ali sada se slažem s onim Makedoncem što ga proziva, dakle vrijeme mu je prošlo. A i inače mi nije jasan stav općenito hrvatskog sporta odnosno saveza koji rijetko (ili nikako) ne angažiraju strane stručnjake na klupe reprezentacija. Igrački kadar je odličan u dosta sportova ali trenerski/izbornički je već upitan.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Similar topics
» Lino Cervar po starom i egoisticno:Nista ja nisam kriv,drugi su krivi!
» Ludilo u SDP-u!Bis uhvatio Bernija
» Mujo Cigo, Muja se uhvatio za patku
» Iran uhvatio špijuna zahvaljujući Hillary
» Poznata sudbina albanca ročnika tzv.JNA kojeg je uhvatio Arkan
» Ludilo u SDP-u!Bis uhvatio Bernija
» Mujo Cigo, Muja se uhvatio za patku
» Iran uhvatio špijuna zahvaljujući Hillary
» Poznata sudbina albanca ročnika tzv.JNA kojeg je uhvatio Arkan
Page 1 of 1