Kozojebi se masovno doseljavaju u Hrvatsku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kozojebi se masovno doseljavaju u Hrvatsku
E pa pusti ti njima da mogu doć radit sad kad si iselija domaćeg čovika
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/rekordan-broj-doseljenih-iznenadio-demografe-u-hrvatsku-se-lani-doselilo-najvise-stranaca-od-2000-godine-1030517
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/rekordan-broj-doseljenih-iznenadio-demografe-u-hrvatsku-se-lani-doselilo-najvise-stranaca-od-2000-godine-1030517
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kozojebi se masovno doseljavaju u Hrvatsku
Otjrali ste "destabilizirajuće čimbenike",a evo što vam je anamo došlo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A gdje vi tu vidite " kozojebe" ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aj ti glasaj za Plenkovica. On će ti dat sigurnost.kaya wrote:A gdje vi tu vidite " kozojebe" ?
2014-04-11
To je hrvatsko cvijeće, ovi hasančetovi.
Veliki broj u ZD isto dolazi iz cazina i kladuše...poslije dolaze i žena i djeca i tako.
To su hrvati islamske vjroispovijest :p
Veliki broj u ZD isto dolazi iz cazina i kladuše...poslije dolaze i žena i djeca i tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne a ozbiljno te pitam, gdje si došao na kozojebe? Kak si to zaključio?RayMabus wrote:Aj ti glasaj za Plenkovica. On će ti dat sigurnost.kaya wrote:A gdje vi tu vidite " kozojebe" ?
2015-08-15
Ček malo. Pa tvoj ih je Plenkovic pustija u državu.epikur37 wrote:To je hrvatsko cvijeće, ovi hasančetovi.
https://faktograf.hr/2019/11/05/ukidaju-se-kvote-za-strane-radnike-od-iduce-godine-potpuna-liberalizacija-uvoza-radne-snage/
2014-04-11
Shvatit ćeš brzo. Nastavi spavat.kaya wrote:Ne a ozbiljno te pitam, gdje si došao na kozojebe? Kak si to zaključio?RayMabus wrote:Aj ti glasaj za Plenkovica. On će ti dat sigurnost.kaya wrote:A gdje vi tu vidite " kozojebe" ?
2014-04-11
Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
2015-08-15
Pa dremuckam istinaRayMabus wrote:Shvatit ćeš brzo. Nastavi spavat.kaya wrote:Ne a ozbiljno te pitam, gdje si došao na kozojebe? Kak si to zaključio?RayMabus wrote:Aj ti glasaj za Plenkovica. On će ti dat sigurnost.kaya wrote:A gdje vi tu vidite " kozojebe" ?
2015-08-15
Ne znam zašto se čudiš.Nije vrag da do sada nisi vidio Indijce po svojim Kaštelima ?RayMabus wrote:Ček malo. Pa tvoj ih je Plenkovic pustija u državu.epikur37 wrote:To je hrvatsko cvijeće, ovi hasančetovi.
https://faktograf.hr/2019/11/05/ukidaju-se-kvote-za-strane-radnike-od-iduce-godine-potpuna-liberalizacija-uvoza-radne-snage/
To su legalni migranti,koji su došli na radnu dozvolu,a ne kao oni Merkelicini koji su došli na socijalu.
Da se mene pita,naselio bih milijun Indijaca u Hrvatsku,po praznim selima Like,Slavonije,Dalmatinske Zagore,itd.
Njima će tu sigurno biti bolje nego u onim kućicama od blata u Indiji a nama zemlja neće biti pusta a možda dobar dio njih naturaliziramo.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Dakle tebi je normalno da se može uvozi radna snaga kako tko hoće iz bilo koje države svijeta ?kaya wrote:Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
Ono daj 20 crnaca pa nek mi rade i sutra cilo pleme ovdje i ne možeš ih se više riješiti.
Ako ti je to normalno super. Tek ćeš ti vidit šta to znači. Zapamti šta san ti reka.
2014-04-11
Da, normalno mi je. Ako je nama normalno da njemačka uvozi radnike onda je normalno i da ih mi uvozimo.RayMabus wrote:Dakle tebi je normalno da se može uvozi radna snaga kako tko hoće iz bilo koje države svijeta ?kaya wrote:Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
Ono daj 20 crnaca pa nek mi rade i sutra cilo pleme ovdje i ne možeš ih se više riješiti.
Ako ti je to normalno super. Tek ćeš ti vidit šta to znači. Zapamti šta san ti reka.
2015-08-15
Vidi Longislande potencijalnih konobara za Kaštela.
Moram te podsjetit na još jednu našu raspravu od prije par god(ne u svezi virusa ) već uvozu radnika iz Indije.
2015-07-23
Ti nemaš svoj mozak nego šta radi Nijemac to ćeš i ti ?kaya wrote:Da, normalno mi je. Ako je nama normalno da njemačka uvozi radnike onda je normalno i da ih mi uvozimo.RayMabus wrote:Dakle tebi je normalno da se može uvozi radna snaga kako tko hoće iz bilo koje države svijeta ?kaya wrote:Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
Ajde u pizdu materinu.
2014-04-11
A ti u tri.RayMabus wrote:Ti nemaš svoj mozak nego šta radi Nijemac to ćeš i ti ?kaya wrote:Da, normalno mi je. Ako je nama normalno da njemačka uvozi radnike onda je normalno i da ih mi uvozimo.RayMabus wrote:Dakle tebi je normalno da se može uvozi radna snaga kako tko hoće iz bilo koje države svijeta ?kaya wrote:Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
Ajde u pizdu materinu.
2015-08-15
Kako može Njemačka tako ćemo i mi.
Jeste vi normalni ?
Jel moram baš sve nacrtat ?
Ovo je svijet :
Na njemu živi :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_population
OSAM MILIJARDI ljudi
Hrvatska ima 4 miljona
Dat mogućnost nekome da useljava šta oće i koliko oće znači da će dovuć uskoro najveći šljam u državu koji se nikad neće vratit u svoje države.
Ne znate šta to znači u praksi ?
E vidit ćete sad
Jeste vi normalni ?
Jel moram baš sve nacrtat ?
Ovo je svijet :
Na njemu živi :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_population
OSAM MILIJARDI ljudi
Hrvatska ima 4 miljona
Dat mogućnost nekome da useljava šta oće i koliko oće znači da će dovuć uskoro najveći šljam u državu koji se nikad neće vratit u svoje države.
Ne znate šta to znači u praksi ?
E vidit ćete sad
2014-04-11
Plitka si.kaya wrote:A ti u tri.RayMabus wrote:Ti nemaš svoj mozak nego šta radi Nijemac to ćeš i ti ?kaya wrote:Da, normalno mi je. Ako je nama normalno da njemačka uvozi radnike onda je normalno i da ih mi uvozimo.RayMabus wrote:Dakle tebi je normalno da se može uvozi radna snaga kako tko hoće iz bilo koje države svijeta ?kaya wrote:Pa naravno da ih je pustio , jok propasti ćemo i zvati ćemo svetu da se vrati raditi.
Ajde u pizdu materinu.
2014-04-11
Kad takvi kao ti neće da rade,moramo uvesti nekog.
2015-07-23
Ne možeš niako poredit selektivnu i probranu migraciju koja će se odvijat u Hrvatskoj,sa onom stihijskom koja hrli u Njemačku.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Kozojebi
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kozojebi bježe iz alepa
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Kozojebi
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Kozojebi bježe iz alepa
Page 1 of 2