Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Samo se ti zajebaji,pa kad nestane planeta Glaktičke Federacije,gdje ćeš se onda inkarnirat.
Ali ja ću se zauzet za tebe i možeš se inkarnirat kod nas ili još bolje,otić ravno u Pandemonium.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Zar se moraš inkarnirat uopće ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa zapravo ne.Ti stalno pričaš o tome kako ćeš se inkarnirat na planet pod kontrolom GF.
Ja imam drugi način koji već sad koristim.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa normalno da ne moraš ako nećeš. Slobodna volja. Plus naravno mora postojat i rasa tj u šta ćeš se inkarnirat. Ako je rasa tu , nađeš tijelo i inkarniraš se. Ako oćeš. A ako nećeš nećeš.סמאל wrote:Pa zapravo ne.Ti stalno pričaš o tome kako ćeš se inkarnirat na planet pod kontrolom GF.
Ne mislim opet na ovu planetu jer mi je ova igra zamorna i nizak level svijesti oko mene.
Malo mi je ovo dosadno i nezanimljivo. Zato sam se maka od svega jer me to ništa ne zanima nit su moje igre.
Možemo slobodno ovu planetu Zemlju preimenovati u planet Glupih i kompliciranih.
Sporo kopčate.
2014-04-11
Planet Močvara.
A rase brajo.
A rase brajo.
2014-04-11
Jučer sam gleda dokumenatarac o oktobarskoj revoluciji i samo 8% stanovništva Rusije je bilo pismeno a to je bilo prije sto godina.
Možda jednostavno previše brzo tehnološki napredujete tako da kaskate na nekim drugim poljima.
Imate atomsku i avione al umno još uvijek jašete konje i kočije.
Možda jednostavno previše brzo tehnološki napredujete tako da kaskate na nekim drugim poljima.
Imate atomsku i avione al umno još uvijek jašete konje i kočije.
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Liberalna đamija dobila po pički
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Putin: Poštujte međunarodno pravo, setite se Jugoslavije
» Aja Sofija postala đamija
» Liberalna đamija dobila po pički
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Putin: Poštujte međunarodno pravo, setite se Jugoslavije
» Aja Sofija postala đamija
Page 5 of 5