Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Da,pogodio si.Treće je Jeruzalem.jastreb wrote:Jedno od njih je ono koje je bilo cilj urotnika u romanu-filmu Anđeli i demoni?סמאל wrote:Ali svejedno bih bacio mezatronsku bombu ograničenog dometa barem na dva mjesta u svijetu.
U početku sam mislio na tri,međutim,jedno od ta tri važno mi je zbog materijalnih i nematerijalnih stvari koje drže u svom posjedu.
Zatim Meka? I treće ne bih mogao ovako na brzinu jasno i precizno locirati.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Moskovska patrijaršija o Aja Sofiji : Poštujte osjećaje kršćana , Turska ima dovoljno đamija
Okanite se bombi. Ljudi su u Istanbulu na izborima rekli ne Erdoganu.
Ne diraj.
Ne diraj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam tko će me zaustavit.RayMabus wrote:Okanite se bombi. Ljudi su u Istanbulu na izborima rekli ne Erdoganu.
Ne diraj.
2015-07-23
Aj dobro ,potuci se s njima. Tvoja odluka. Ja ću gledat sa strane. Ja ih dirat neću.סמאל wrote:Ne znam tko će me zaustavit.RayMabus wrote:Okanite se bombi. Ljudi su u Istanbulu na izborima rekli ne Erdoganu.
Ne diraj.
2014-04-11
Neće tu bi nikakve tuče,već samo odjednom i iznenada.
2015-07-23
Ja samo znam da ću ja podjebavat pravoslavce ako ovi to proglasi đamijom.
2014-04-11
Briga me i za džamije i Turke,pravoslavce,ove i one,jedino što me zanima established order koji treba doći.
2015-07-23
Grci na aparatima. Kmečanje.
2014-04-11
Ta crkva nije samo stvar Grka i pravoslavnog svijeta. Ona je sveopći simbol kršćanstva i njegove povijesti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Trebalo bi uništiti Meku, Medinu, Ankaru i Riyad. Sjevernu Koreju i Kinesku Komunističku Partiju, pa makar gorio Peking.
2015-08-09
Zašto Sjevernu Koreju ? Oni osim sebe samih,nikome drugom ne mješaju se u unutarnje stvari kao što to čine druge države.melkior wrote:Trebalo bi uništiti Meku, Medinu, Ankaru i Riyad. Sjevernu Koreju i Kinesku Komunističku Partiju, pa makar gorio Peking.
Meku, Medinu, Ankaru,Riyad,Teheran,Jeruzalem i Rim(točnije Vatikan) na sve njih bi bacio nuklearnu.
2015-07-23
Triba napravit javni zahod tu. Da svi seru i pišaju unutra. Masovni gradski javni zahod. S više desetaka čućavaca. Na oltaru obavezno red čućavaca. Dobro se iskenjaš. Posli se fališ kako si se dobro ki čovik posra u Aja Sofiji.melkior wrote:Ta crkva nije samo stvar Grka i pravoslavnog svijeta. Ona je sveopći simbol kršćanstva i njegove povijesti.
Pazi se. Crkve su ti pune demona i sličnih negativnih entiteta. Tu se ljudi mole i klanjaju nekome šta samo po sebi nije ništa loše al baš zato ovo negativci se vole ubaciti u tu liniju komunikacije i zajebavati i opsjedat ljude.
Pravoslavlje na aparatima. Tragedija. Opet im se mujage mole u hramu pravoslavnog Vatikana.
2014-04-11
Što ti je Teheran kriv? Ja ne bih Jeruzalem, ali kad bi došlo do izraelsko-iranskog rata, volio bih da nestane Tel Aviv s karte, i to prije nego Jeruzalem proglase glavnim gradom.סמאל wrote:Zašto Sjevernu Koreju ? Oni osim sebe samih,nikome drugom ne mješaju se u unutarnje stvari kao što to čine druge države.melkior wrote:Trebalo bi uništiti Meku, Medinu, Ankaru i Riyad. Sjevernu Koreju i Kinesku Komunističku Partiju, pa makar gorio Peking.
Meku, Medinu, Ankaru,Riyad,Teheran,Jeruzalem i Rim(točnije Vatikan) na sve njih bi bacio nuklearnu.
Što se Rima tiče, zbog svoje mržnje prema kršćanstvu spreman si uništiti kulturno-povijesne spomenike i baštinu koji su obilježili zapadnu civilizaciju. Ako ćemo tako, mogao bih i ja reći da bih rado uništio tvoju pedersku metropolu San Francisco i masonski Washington.
2015-08-09
Ruku na srce, Istanbul i jest jedan veliki javni zahod.RayMabus wrote:Triba napravit javni zahod tu. Da svi seru i pišaju unutra. Masovni gradski javni zahod. S više desetaka čućavaca. Na oltaru obavezno red čućavaca. Dobro se iskenjaš. Posli se fališ kako si se dobro ki čovik posra u Aja Sofiji.melkior wrote:Ta crkva nije samo stvar Grka i pravoslavnog svijeta. Ona je sveopći simbol kršćanstva i njegove povijesti.
Pazi se. Crkve su ti pune demona i sličnih negativnih entiteta. Tu se ljudi mole i klanjaju nekome šta samo po sebi nije ništa loše al baš zato ovo negativci se vole ubaciti u tu liniju komunikacije i zajebavati i opsjedat ljude.
Pravoslavlje na aparatima. Tragedija. Opet im se mujage mole u hramu pravoslavnog Vatikana.
2015-08-09
A sad...Sad bi svaki pucao po nekom drugom.סמאל wrote:Zašto Sjevernu Koreju ? Oni osim sebe samih,nikome drugom ne mješaju se u unutarnje stvari kao što to čine druge države.melkior wrote:Trebalo bi uništiti Meku, Medinu, Ankaru i Riyad. Sjevernu Koreju i Kinesku Komunističku Partiju, pa makar gorio Peking.
Vuk sa Dinare i Tre bi najviše voljeli vidjeti ogroman crni dim ili pečurke iznad Beograda , Banja Luke,a Miche Macha još i iznad Bosanskog Novog.
Ero bi zapalio Moskvu i Krim. Marcellus Dragačevo i Kumrovec,a ti bi svom spisku nadodao i neka marijanska svetišta.
Metilda bi važgala Jeruzalem i Moskvu, mogao bi nabrajati do sutra,ali čemu bi to vodilo.
Svi bi izgorjeli jer bi niži i primitivniji mozgovi spaljivali susjedna sela u kojima dobro poznaju ljude,dok bi oni na "višem" stupnju svijesti pak spaljivali udaljenije metropole u kojima ne poznaju niti jednu osobu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam iz prve ruke. Ne toliko crkva kao crkva, ali svetište odnosno hodočasničko mjesto.RayMabus wrote:
2015-08-09
Jedva čekam prvi đuma namaz tamo.
Šalim se. Jasno mi je da ako oni donesu ovu odluku da to ima i neke a nazovimo to geopolitičke aspekte.
Ok jest kršćanska crkva al najviše se tiče pravoslavlja tako ne mislim lajat više od njih tako da je sve na njima tj koliko oni daleko odu s reakcijom.
Šalim se. Jasno mi je da ako oni donesu ovu odluku da to ima i neke a nazovimo to geopolitičke aspekte.
Ok jest kršćanska crkva al najviše se tiče pravoslavlja tako ne mislim lajat više od njih tako da je sve na njima tj koliko oni daleko odu s reakcijom.
2014-04-11
Gle, ako Aja Sofija bude pretvorena u džamiju, onda i Židi imaju pravo dignut u zrak džamiju Al Aksu.RayMabus wrote:Jedva čekam prvi đuma namaz tamo.
2015-08-09
Tim više jer, za razliku od Istanbula koji je pun džamija, Židovi u Jeruzalemu nemaju Hram, odnosno na temeljima njihovog Hrama je Al Aksa.melkior wrote:Gle, ako Aja Sofija bude pretvorena u džamiju, onda i Židi imaju pravo dignut u zrak džamiju Al Aksu.RayMabus wrote:Jedva čekam prvi đuma namaz tamo.
2015-08-09
Pa nisam.Zato sam koji post ranije i rekao da od tri mjesta na svijetu,gdje bih bacio nuklearnu bombu,od jednog sam ipak odustao,isključivo zbog razloga koji si sad naveo.melkior wrote:Što ti je Teheran kriv? Ja ne bih Jeruzalem, ali kad bi došlo do izraelsko-iranskog rata, volio bih da nestane Tel Aviv s karte, i to prije nego Jeruzalem proglase glavnim gradom.סמאל wrote:Zašto Sjevernu Koreju ? Oni osim sebe samih,nikome drugom ne mješaju se u unutarnje stvari kao što to čine druge države.melkior wrote:Trebalo bi uništiti Meku, Medinu, Ankaru i Riyad. Sjevernu Koreju i Kinesku Komunističku Partiju, pa makar gorio Peking.
Što se Rima tiče, zbog svoje mržnje prema kršćanstvu spreman si uništiti kulturno-povijesne spomenike i baštinu koji su obilježili zapadnu civilizaciju. Ako ćemo tako, mogao bih i ja reći da bih rado uništio tvoju pedersku metropolu San Francisco i masonski Washington.
2015-07-23
Nisu to demoni,to je nešto drugo.Carlos Castaneda donekle je znao nešto o njima,te ih je nazvao Voladoresi.melkior wrote:Znam iz prve ruke. Ne toliko crkva kao crkva, ali svetište odnosno hodočasničko mjesto.RayMabus wrote:
2015-07-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Liberalna đamija dobila po pički
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Putin: Poštujte međunarodno pravo, setite se Jugoslavije
» Aja Sofija postala đamija
» Liberalna đamija dobila po pički
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Putin: Poštujte međunarodno pravo, setite se Jugoslavije
» Aja Sofija postala đamija
Page 2 of 5