General s 5 zvjezdica očekuje dolazak Galakt.federacije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: General s 5 zvjezdica očekuje dolazak Galakt.federacije
Da.סמאל wrote:Za tvoju informaciju,Longi je imao i težih ozljeda,slomio je petu.mutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Međutim,najteža ozljeda nije fizička,već emocionalna,ona gdje mu je slomljeno srce i rasčetverena duša.
Jeli tako Longi ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Oni nemaju pojma kako se odnosit s tobom.Niti imaju razumjevanja i uvažavanja.RayMabus wrote:Da.סמאל wrote:Za tvoju informaciju,Longi je imao i težih ozljeda,slomio je petu.mutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Međutim,najteža ozljeda nije fizička,već emocionalna,ona gdje mu je slomljeno srce i rasčetverena duša.
Jeli tako Longi ?
Nego,jeli ima neki poseban protokol kako se obraćati,salutirati generalu s 5 * ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nema. Živi svoj život. Ovo uopće nije planeta GF pa da to tebi il nekome drugome išta znači.
Poruka je važnija od poštara.
Ako je general poštar onda bi poruka bila važnija od generala no u tom slučaju poruka bi bila naredba koju u suštini ne daje on nego ju samo sprovodi u djelo.
Poruka je važnija od poštara.
Ako je general poštar onda bi poruka bila važnija od generala no u tom slučaju poruka bi bila naredba koju u suštini ne daje on nego ju samo sprovodi u djelo.
2014-04-11
Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.סמאל wrote:
Oni nemaju pojma kako se odnosit s tobom.Niti imaju razumjevanja i uvažavanja.
Ako se izuzme Marcellus koji je neki dan napao i izvrijeđao Mabusa govoreći mu ,kako bi Dalmatinci rekli,grube riči.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moja poruka generalu je: pete kući, prste od kuće...סמאל wrote:Za tvoju informaciju,Longi je imao i težih ozljeda,slomio je petu.mutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Jeli tako Longi ?
Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.סמאל wrote:
Ako se izuzme Marcellus koji je neki dan napao i izvrijeđao Mabusa govoreći mu ,kako bi Dalmatinci rekli,grube riči.
2015-07-23
Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.סמאל wrote:
Rekao mu je (Longiju) da je zločest,blesav i da se liječio na Vrapču ili Jankomiru.
2014-04-22
ništa strasno, samo ključna kostmutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.סמאל wrote:
Rekao mu je (Longiju) da je zločest,blesav i da se liječio na Vrapču ili Jankomiru.
2015-07-23
Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.סמאל wrote:
Onda mu je Marčelo odgovorio da nema namjeru s luđakom koji se liječio na Vrapču ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Onda ga je Longi opet počeo podbadati zbog žurnalistike i 7dnevno,a onda mu je Marcelo počeo još žešće uzvraćati.
To je bilo unazad 7 dana i ako netko naiđe na sukob neka to ovdje okači ili predoči linkom na vezu.
2014-04-22
Alo prestani lagat i radit treću stranku.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:
Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.
Onda mu je Marčelo odgovorio da nema namjeru s luđakom koji se liječio na Vrapču ulaziti u bilo kakvu raspravu.
Onda ga je Longi opet počeo podbadati zbog žurnalistike i 7dnevno,a onda mu je Marcelo počeo još žešće uzvraćati.
To je bilo unazad 7 dana i ako netko naiđe na sukob neka to ovdje okači ili predoči linkom na vezu.
2014-04-11
Zbunio si se.Taj sukob je bio između marcellusa i redwolfa,aka ezekiela.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.jastreb wrote:
Pa manje više se svi mi ovdje odnosimo fer prema Longiju.
2015-07-23
Ja lažem??? Neki dan ste se ovdje prepirali tutta forza. I baš ovako je bilo.RayMabus wrote:Alo prestani lagat i radit treću stranku.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:
Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.
Da si general kakvim se predstavljaš sad bi pronašao cijeli tok raspre. No ti si se,po običaju povukao.
2014-04-22
סמאל wrote:Zbunio si se.Taj sukob je bio između marcellusa i redwolfa,aka ezekiela.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.סמאל wrote:
Ma ne mogu vjerovat da bi marcellus izvrijeđao Longija. Pa što ga je ponukalo na takvo nešto.
Budući ja nisam Ero,dopuštam mogućnost da sam pogriješio,te se ovom prilikom ispričavam drugu generalu,ali ne i Marcellusu,koji je zaista vrijeđao kolegu forumaša,nebitno radilo se o Mabusu ili Wolfu.
2014-04-22
Pa iz moje perspektive lažeš jer ja tu nisam bio nit su to moje rečenice nit misli.jastreb wrote:Ja lažem??? Neki dan ste se ovdje prepirali tutta forza. I baš ovako je bilo.RayMabus wrote:Alo prestani lagat i radit treću stranku.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:
Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.
Da si general kakvim se predstavljaš sad bi pronašao cijeli tok raspre. No ti si se,po običaju povukao.
2014-04-11
Da,pogriješio si,zato sam i ostao iznenađen,kako to da bi mi takvo što promaklo.Mislim da je korektno to što si ponudio ispriku drugu Longiju,generalu s 5 *.jastreb wrote:סמאל wrote:Zbunio si se.Taj sukob je bio između marcellusa i redwolfa,aka ezekiela.jastreb wrote:Sad sam se sjetio...Longi mu je (Marcellusu) rekao kako je loš novinar i kako ništa nije napravio u životu.סמאל wrote:To je skoro pa svetogrđe.jastreb wrote:
Ne znam ali ga je izvrijeđao . Možda ga je Longi isprovocirao nečim što je zadiralo u dignitet Dom.rata,a možda je,onakav kakav je,počeo po tko zna koji put blatiti Dubrovnik i Dubrovčane.
Budući ja nisam Ero,dopuštam mogućnost da sam pogriješio,te se ovom prilikom ispričavam drugu generalu,ali ne i Marcellusu,koji je zaista vrijeđao kolegu forumaša,nebitno radilo se o Mabusu ili Wolfu.
2015-07-23
Longi,prihvaćaš li moju ispriku?
2014-04-22
Pa nisi namjerno. Ispravili smo netočan navod. Nema štete. Sve je ok.jastreb wrote:Longi,prihvaćaš li moju ispriku?
Nisi kriv ništa. I sam si se zabunio. Nisi namjerno dao netočnu informaciju.
2014-04-11
Možda nije namjerno dao tu netočnu informaciju u svezi Marcela,ali zato je namjerno dao ovo drugu netočnu informaciju,da bi jedaan Galaktički general gurao kolica s kacigom na glavi.RayMabus wrote:Pa nisi namjerno. Ispravili smo netočan navod. Nema štete. Sve je ok.jastreb wrote:Longi,prihvaćaš li moju ispriku?
2015-07-23
Gledaj,šalu na stranu...Kad je u pitanju očekivanje nekakve nebeske intervencije ili dolaska vanzemaljskih entiteta ,onda upravo oni zemljani koji će poslije te intervencije obnašati najviše funkcije,čine naoko najluđe stvari,koje ostali svijet promatra sa općom sprdnjom i smijehom.סמאל wrote:Možda nije namjerno dao tu netočnu informaciju u svezi Marcela,ali zato je namjerno dao ovo drugu netočnu informaciju,da bi jedaan Galaktički general gurao kolica s kacigom na glavi.RayMabus wrote:Pa nisi namjerno. Ispravili smo netočan navod. Nema štete. Sve je ok.jastreb wrote:Longi,prihvaćaš li moju ispriku?
Recimo da sad živimo u doba Noe i da Noa koji je dobio objavu od Jahve počinje graditi ogroman čamac i da o tome piše ovdje bio bi glavni predmet sprdnje i na forumu i u reali. I njemu su se smijali i zafrkavali ga.
Možda bi tako i ovi iz federacije od sebi odanih zemljana tražili nekakve stvari koje nama izgledaju smiješne i neshvatljive,ali koje,kad malo razmisliš o njima,imaju nekog smisla.
Moguće da bi ovi došljaci imali plan spaliti dio dalmatinskog zaleđa nekim sofisticiranim oružjem od kojeg recimo štiti obična motoristička kaciga,dok bi kolica + kaciga mogli biti (i) znaci raspoznavanja te bi tako anđeli uništenja poštedjeli sve osobe koje guraju kariolu,a imaju i šljem na glavi. Kao što je Jahvin anđeo u Egiptu poštedio kuće kojima su Židovi erte namazali jagnjećom krvlju.
2014-04-22
A gdje je Longi u cijeloj toj priči ?jastreb wrote:Gledaj,šalu na stranu...Kad je u pitanju očekivanje nekakve nebeske intervencije ili dolaska vanzemaljskih entiteta ,onda upravo oni zemljani koji će poslije te intervencije obnašati najviše funkcije,čine naoko najluđe stvari,koje ostali svijet promatra sa općom sprdnjom i smijehom.סמאל wrote:Možda nije namjerno dao tu netočnu informaciju u svezi Marcela,ali zato je namjerno dao ovo drugu netočnu informaciju,da bi jedaan Galaktički general gurao kolica s kacigom na glavi.RayMabus wrote:Pa nisi namjerno. Ispravili smo netočan navod. Nema štete. Sve je ok.jastreb wrote:Longi,prihvaćaš li moju ispriku?
Recimo da sad živimo u doba Noe i da Noa koji je dobio objavu od Jahve počinje graditi ogroman čamac i da o tome piše ovdje bio bi glavni predmet sprdnje i na forumu i u reali. I njemu su se smijali i zafrkavali ga.
Možda bi tako i ovi iz federacije od sebi odanih zemljana tražili nekakve stvari koje nama izgledaju smiješne i neshvatljive,ali koje,kad malo razmisliš o njima,imaju nekog smisla.
Moguće da bi ovi došljaci imali plan spaliti dio dalmatinskog zaleđa nekim sofisticiranim oružjem od kojeg recimo štiti obična motoristička kaciga,dok bi kolica + kaciga mogli biti (i) znaci raspoznavanja te bi tako anđeli uništenja poštedjeli sve osobe koje guraju kariolu,a imaju i šljem na glavi. Kao što je Jahvin anđeo u Egiptu poštedio kuće kojima su Židovi erte namazali jagnjećom krvlju.
Možda on cijelo vrijeme govori,,ja sam galaktički general s 5*,ja sam galaktički general s 5*,ja sam galaktički general s 5* '' i onda dođe neki takav lik što gura kolica i kaže,,makni se ća'' i na kraju se ispostavi da je on pravi general a ne Longi.
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» General Galakticke Federacije porucuje
» Moje anti LGBT brigade krenile izvršavat ono šta je general GF s pet zvjezdica napisao na forumu jutros
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
» Moje anti LGBT brigade krenile izvršavat ono šta je general GF s pet zvjezdica napisao na forumu jutros
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
Page 2 of 3