General s 5 zvjezdica očekuje dolazak Galakt.federacije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
General s 5 zvjezdica očekuje dolazak Galakt.federacije
https://www.index.hr/magazin/clanak/covjek-u-dalmaciji-uz-cestu-gurao-kolica-postao-hit-zbog-onog-sto-je-stavio-na-glavu/2195515.aspx?fbclid=IwAR2hQifMbgnvZ4Ds-RUYpG3qpiwpE6P2nhRX3N3P8C2wdWDzcjRjwhFOTP4
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: General s 5 zvjezdica očekuje dolazak Galakt.federacije
Ako misliš biti duhovit jer ste sudjelovali u stvaranju sao Krajine a ne želite se ispričati za to itd ...
Nisam toliko glup
Nisam toliko glup
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
Nego Longi,kako to ide s činovima u GF,zašto si ti recimo general a ne admiral ?
Nego Longi,kako to ide s činovima u GF,zašto si ti recimo general a ne admiral ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.סמאל wrote:Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
2014-04-11
Kakve veze ima Krajina sa temom???RayMabus wrote:Ako misliš biti duhovit jer ste sudjelovali u stvaranju sao Krajine a ne želite se ispričati za to itd ...
Nisam toliko glup
U stvari možda i ima. Likovi iz snimke su bivši pripadnici vojske Krajine?
2014-04-22
I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.סמאל wrote:Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
2014-04-11
Hoćeš reći da su pobunjeni Srbi zapravo GF kolobracionisti ?jastreb wrote:Kakve veze ima Krajina sa temom???RayMabus wrote:Ako misliš biti duhovit jer ste sudjelovali u stvaranju sao Krajine a ne želite se ispričati za to itd ...
Nisam toliko glup
2015-07-23
Ne. Srbe uopće nisam htio uvlačiti u priču.סמאל wrote:Hoćeš reći da su pobunjeni Srbi zapravo GF kolobracionisti ?jastreb wrote:Kakve veze ima Krajina sa temom???RayMabus wrote:Ako misliš biti duhovit jer ste sudjelovali u stvaranju sao Krajine a ne želite se ispričati za to itd ...
Nisam toliko glup
Onda je Longi pogledao snimak i na njemu možda prepoznao nekakvog Dušana i Špiru,pa se našao uvrijeđenim što sam onog Srbina sa kacigom (možda pripadnik sj.dalmatinskog korpusa SVK) podigao na nivo generala GF-a.
2014-04-22
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pa to i jesi učino s tom namjerom.Nekog tamo pijanog klošara, demobiliziranog za vrijeme Klonskih ratova,podigao na nivo generala s 5*jastreb wrote:Ne. Srbe uopće nisam htio uvlačiti u priču.סמאל wrote:Hoćeš reći da su pobunjeni Srbi zapravo GF kolobracionisti ?jastreb wrote:Kakve veze ima Krajina sa temom???RayMabus wrote:Ako misliš biti duhovit jer ste sudjelovali u stvaranju sao Krajine a ne želite se ispričati za to itd ...
Nisam toliko glup
Onda je Longi pogledao snimak i na njemu možda prepoznao nekakvog Dušana i Špiru,pa se našao uvrijeđenim što sam onog Srbina sa kacigom (možda pripadnik sj.dalmatinskog korpusa SVK) podigao na nivo generala GF-a.
Pa to je čisto omalovažavanje Longija i kao Galaktičara i kao visokosvjesne duše.
2015-07-23
I radi još puno stvari poput one da mene ta titula uopće ne zanima pa su mi je uvalili.RayMabus wrote:I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.סמאל wrote:Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
2014-04-11
Hahaha,Longi i jest kao Misteriozo.Unimatrix_Zero wrote:
2015-07-23
Čuj uvalili ti titulu.Šta je to,neka počasna titula,kao što britanska kraljica nekome uvali titulu,,sir'' ?RayMabus wrote:I radi još puno stvari poput one da mene ta titula uopće ne zanima pa su mi je uvalili.RayMabus wrote:I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.סמאל wrote:Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
2015-07-23
Nije počasna. Prava je. No gadi mi se. Ne volim ni ratove ni zapovijedanje. Nit išta šta je negativno.סמאל wrote:Čuj uvalili ti titulu.Šta je to,neka počasna titula,kao što britanska kraljica nekome uvali titulu,,sir'' ?RayMabus wrote:I radi još puno stvari poput one da mene ta titula uopće ne zanima pa su mi je uvalili.RayMabus wrote:I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.סמאל wrote:Ne bih ja rekao da je to general s 5*.Prije neki satnik ili još niži čin.
Onda kad reagiram onda je aha evo ga puka je na nešto sad će bit sranja.
2014-04-11
Ne...Ja sam zaista pomislio da je Longi nakon svađe sa nekim iz kućanstva,napustio kuću i uputio se u vrt,a onda je zastao kraj zadruge gdje se zadržao sa nekim društvancem. Toplo vrijeme,pivo brzo hvata i eto ti belaja.סמאל wrote:
Pa to i jesi učino s tom namjerom.Nekog tamo pijanog klošara, demobiliziranog za vrijeme Klonskih ratova,podigao na nivo generala s 5*
Pa to je čisto omalovažavanje Longija i kao Galaktičara i kao visokosvjesne duše.
Uostalom nije to prva vijest iz Kaštela u kojoj vinovnike događaja povezuju sa Longijem.
2014-04-22
Želiš li ti to reći da ne voliš ni Domovinski rat? I da je zapovijedanje u DR-u nešto negativno???RayMabus wrote:Nije počasna. Prava je. No gadi mi se. Ne volim ni ratove ni zapovijedanje. Nit išta šta je negativno.סמאל wrote:Čuj uvalili ti titulu.Šta je to,neka počasna titula,kao što britanska kraljica nekome uvali titulu,,sir'' ?RayMabus wrote:I radi još puno stvari poput one da mene ta titula uopće ne zanima pa su mi je uvalili.RayMabus wrote:I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:
Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.
Čekaj ,sa čijih ti to pozicija djeluješ? Možda si ti ražalovani časnik HV-a koji sada ne želeći direktno udarati na našu vojsku i borbu,to prezentiraš kao nekakvu svemirsku armiju,a Domovinski rat želiš perfidno i jeftino karikirati kao neke intergalaktičke nepostojeće bojeve?
Zašto si i kada izbačen iz HV-a? Koji si čin imao?
2014-04-22
Ne znam kako to funkcionira u vašoj Galaktičkoj Federaciji,no čini mi se da je njihova birokracija još gora od hrvatske.RayMabus wrote:Nije počasna. Prava je. No gadi mi se. Ne volim ni ratove ni zapovijedanje. Nit išta šta je negativno.סמאל wrote:Čuj uvalili ti titulu.Šta je to,neka počasna titula,kao što britanska kraljica nekome uvali titulu,,sir'' ?RayMabus wrote:I radi još puno stvari poput one da mene ta titula uopće ne zanima pa su mi je uvalili.RayMabus wrote:I jer me boli kurac za nju.RayMabus wrote:
Zato šta znam šta je najveća tajna ovoga svemira.
Onda kad reagiram onda je aha evo ga puka je na nešto sad će bit sranja.
Ja svaki čin,moram se doslovno borit i otimat s konkurencijom,te mukotrpno zaradit.No svaki čin može se i degradirat radi neuspjeha,tako to funkcionir u organiziranom sustavu a ne nekom uhljebničkom kao što je Galaktička Federacija.
2015-07-23
Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Za tvoju informaciju,Longi je imao i težih ozljeda,slomio je petu.mutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Međutim,najteža ozljeda nije fizička,već emocionalna,ona gdje mu je slomljeno srce i rasčetverena duša.
Jeli tako Longi ?
2015-07-23
Da.סמאל wrote:Za tvoju informaciju,Longi je imao i težih ozljeda,slomio je petu.mutava baštarda wrote:Ovo nije nikakav general nego bivši ministar zdravstva Darko Milinović koji izgleda nije prošao sam s lakšim ozljedama prilikom pada u Grobniku...
Međutim,najteža ozljeda nije fizička,već emocionalna,ona gdje mu je slomljeno srce i rasčetverena duša.
Jeli tako Longi ?
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» General Galakticke Federacije porucuje
» Moje anti LGBT brigade krenile izvršavat ono šta je general GF s pet zvjezdica napisao na forumu jutros
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
» Moje anti LGBT brigade krenile izvršavat ono šta je general GF s pet zvjezdica napisao na forumu jutros
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
Page 1 of 3