Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru: Ovo je rat, mi ovdje gubimo živote
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru: Ovo je rat, mi ovdje gubimo živote
Jasno da je gori. Samo su mediji malo uprli da potenciraju pricu o zapostavljenosti Novog Pazara od strane drzave, a zapravo je sve zapostavljeno osim okosnice Novi Sad - Beograd.Hektorović wrote:Pirate wrote:Kad je krenula pandemija i kad je krenulo sa zatvaranjem svega, Pazarci su se pravili pametni i punili kafice dok su ostali bili kod kuce u samoizolaciji, osim toga bio je Bajram gdje su si masovno isli u posjete bez postivanja i jednog savjeta od doktora. Sad odjedanput naricanje i zazivanje drzave kao neodgovorne dok oni jadni nisu nista zgrijesili. Drzava Srbija je u kurcu a ponasanje Pazaraca je jedan od razloga zasto je to tako.
Gori je Beograd od Pazara ...
Samo Pazar ima malo veći dom zdravlja kao bolnicu... pa su se kapaciteti puno brže popunili...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru: Ovo je rat, mi ovdje gubimo živote
Jasno da je gori. Samo su mediji malo uprli da potenciraju pricu o zapostavljenosti Novog Pazara od strane drzave, a zapravo je sve zapostavljeno osim okosnice Novi Sad - Beograd.Hektorović wrote:Pirate wrote:Kad je krenula pandemija i kad je krenulo sa zatvaranjem svega, Pazarci su se pravili pametni i punili kafice dok su ostali bili kod kuce u samoizolaciji, osim toga bio je Bajram gdje su si masovno isli u posjete bez postivanja i jednog savjeta od doktora. Sad odjedanput naricanje i zazivanje drzave kao neodgovorne dok oni jadni nisu nista zgrijesili. Drzava Srbija je u kurcu a ponasanje Pazaraca je jedan od razloga zasto je to tako.
Gori je Beograd od Pazara ...
Samo Pazar ima malo veći dom zdravlja kao bolnicu... pa su se kapaciteti puno brže popunili...
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Jbt iz ovoga se skoro moze zakljuciti da su tebe neki izjebali pa slagali.jastreb wrote:
Muškarci imaju kurčeve ne ispod 22.
Dobri ljudi,ali veliki lažovi.
omni-
2014-04-12
onda su se previše družili sa srbljima, nema šanse biti netko takav lažov a da nema srblje za mentore.jastreb wrote:Ako je itko od muslimanskog korpusa (bivši) Hrvat,onda je to Krajišnik.tre wrote:poturčeno srpsko pleme, nema drugog objašnjenja.jastreb wrote:I veliki hvalisavci.Pirate wrote:Svaka cast mojim Krajisnicima muhamedancima, teski ljudi ali velika srca.jastreb wrote:
https://hayat.ba/krajisnici-porucili-sandzaklijama-u-dobru-i-u-zlu-smo-jedno-i-uvijek-zajedno/205726/
Imaju najljepše žene i dakako najvjernije. Imaju najjače ljude. Najveći su vjernici. U ratu su bili najhrabriji i najjači korpus armije BIH. Imaju najbolje pjevače narodne muzike.
Ikavica,fizionomija,govor i neke druge karakteristike,kao i vlastita predaja daju do znanja da se doista radi o potomcima Hrvata starosjedioca.
Ostalio dio bošnjačkog korpusa su čisti Srbi.
Tebi su samo ti jadni Srbi na umu. Družili su se sa Srbima i sa Hrvatima. Više sa Hrvatima.tre wrote:
onda su se previše družili sa srbljima, nema šanse biti netko takav lažov a da nema srblje za mentore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da su bili karakter ne bi ni prešli u balije a takva im narav da su pokupili svo zlo što od srblja što od turakajastreb wrote:Tebi su samo ti jadni Srbi na umu. Družili su se sa Srbima i sa Hrvatima. Više sa Hrvatima.tre wrote:
onda su se previše družili sa srbljima, nema šanse biti netko takav lažov a da nema srblje za mentore.
svuda se gube zivoti,
korona je svetski problem.
nista cudno i nista novo,
koriste sve moguce sanse
da kenjaju o srbiji.
neka se gone u 100 picke materine.
dibili su donacije ko nijedna
bolnica u srbiji. ojacani kadrovima,
prebaceni lekari i osoblje
iz drugih regiona.
neka se nose u pizdu materinu
koriste sve moguce sanse
da kenjaju o srbiji.
iz drugih regiona.
2020-04-21
omni wrote:Jbt iz ovoga se skoro moze zakljuciti da su tebe neki izjebali pa slagali.jastreb wrote:
:D
darth_vader-
2014-04-17
pizzon wrote:svuda se gube zivoti,
koriste sve moguce sanse
da kenjaju o srbiji.
iz drugih regiona.
Aj poij sad zasluženi sendvič...
darth_vader-
2014-04-17
pun mi ih qurac vise
i njih i siptara
samo su ugrozeni
dolaze sa kosova
da se lece i pitaju
zasto moraju da plate.
terajte se u p.materinu
vise za sva vremena.
otkacio bih nemilosrno
po svaku cenu, da se ja pitan.
mali je kineski zid koji bih napravio
i njih i siptara
samo su ugrozeni
dolaze sa kosova
da se lece i pitaju
zasto moraju da plate.
terajte se u p.materinu
vise za sva vremena.
otkacio bih nemilosrno
po svaku cenu, da se ja pitan.
mali je kineski zid koji bih napravio
2020-04-21
Stiže medicinska pomoć Sandžaku
Iz Ankare je poletio vojni transportni avion sa medicinskom pomoći koja će danas biti isporučena u Srbiju. Time Turska nastavlja pomagati zemljama pogođenim pandemijom koronavirusa.
Prema nalogu predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana iz Turske je u Srbiju jutros poslana pomoć koja se sastoji od zaštitnih maski, respiratora turske proizvodnje, nosila, vizira i naočara.
Medicinske potrepštine koje je osiguralo Ministarstvo zdravlja Turske, danas su u vojni avion tipa A 400M Turskih oružanih snaga (TSK) utovarene na aerodromu Etimesgut u Ankari.
Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Jasmina Curić ranije je predsjedniku Turske Erdoganu, zbog pogoršane situacije u Sandžaku, uputila pismo sa pozivom za pomoć.
Turska je, odgovarajući na poziv, odlučila pomoći, posebno Sandžaku, gdje je u posljednje vrijeme situacija bila sve teža zbog povećanja broja zaraženih koronavirusom i gdje nedostaje i medicinskog materijala, opreme, ali i osoblja.
Osim Srbiji, Turska je 8. juna uputila pomoć u pet zemalja regije, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju.
Iz Ankare je poletio vojni transportni avion sa medicinskom pomoći koja će danas biti isporučena u Srbiju. Time Turska nastavlja pomagati zemljama pogođenim pandemijom koronavirusa.
Prema nalogu predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana iz Turske je u Srbiju jutros poslana pomoć koja se sastoji od zaštitnih maski, respiratora turske proizvodnje, nosila, vizira i naočara.
Medicinske potrepštine koje je osiguralo Ministarstvo zdravlja Turske, danas su u vojni avion tipa A 400M Turskih oružanih snaga (TSK) utovarene na aerodromu Etimesgut u Ankari.
Predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Jasmina Curić ranije je predsjedniku Turske Erdoganu, zbog pogoršane situacije u Sandžaku, uputila pismo sa pozivom za pomoć.
Turska je, odgovarajući na poziv, odlučila pomoći, posebno Sandžaku, gdje je u posljednje vrijeme situacija bila sve teža zbog povećanja broja zaraženih koronavirusom i gdje nedostaje i medicinskog materijala, opreme, ali i osoblja.
Osim Srbiji, Turska je 8. juna uputila pomoć u pet zemalja regije, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
u jebote, jesam te to ja zarazio... meni krivi Vi, a tebi Oni... :))Pirate wrote:Kad je krenula pandemija i kad je krenulo sa zatvaranjem svega, Pazarci su se pravili pametni i punili kafice dok su ostali bili kod kuce u samoizolaciji, osim toga bio je Bajram gdje su si masovno isli u posjete bez postivanja i jednog savjeta od doktora. Sad odjedanput naricanje i zazivanje drzave kao neodgovorne dok oni jadni nisu nista zgrijesili. Drzava Srbija je u kurcu a ponasanje Pazaraca je jedan od razloga zasto je to tako.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Čuj nemoj me sad vuć za jezik,jer bih po tom pitanju i ja imao što-šta za reći za razne Kovačeviće,Vidoviće, Tadiće,Pejanoviće, Stojanoviće iz Posavine,koji govore "nijesam" , "rijeti", "onijeh", "đe", "pranđed",a velike Hrvatine,naročito uz srpsku šargiju.tre wrote:da su bili karakter ne bi ni prešli u balije a takva im narav da su pokupili svo zlo što od srblja što od turakajastreb wrote:Tebi su samo ti jadni Srbi na umu. Družili su se sa Srbima i sa Hrvatima. Više sa Hrvatima.tre wrote:
2014-04-22
šargija je vezana uz bosance, nema ti to veze sa srbijom. A da ima budala i Hrvata to dokazuju i ovi što su prešli na baliluk tako da nema za što da te povučemjastreb wrote:Čuj nemoj me sad vuć za jezik,jer bih po tom pitanju i ja imao što-šta za reći za razne Kovačeviće,Vidoviće, Tadiće,Pejanoviće, Stojanoviće iz Posavine,koji govore "nijesam" , "rijeti", "onijeh", "đe", "pranđed",a velike Hrvatine,naročito uz srpsku šargiju.tre wrote:da su bili karakter ne bi ni prešli u balije a takva im narav da su pokupili svo zlo što od srblja što od turakajastreb wrote:Tebi su samo ti jadni Srbi na umu. Družili su se sa Srbima i sa Hrvatima. Više sa Hrvatima.tre wrote:
Nisi ti mene razumio. Nema veze. Procitaj pazljivo moj post.
2014-04-22
ja sam tebe dobro razumio, čitaj ti moj post i uhvatićeš o čemu pišemojastreb wrote:Nisi ti mene razumio. Nema veze. Procitaj pazljivo moj post.
omni wrote:Jbt iz ovoga se skoro moze zakljuciti da su tebe neki izjebali pa slagali.jastreb wrote:
2018-04-10
[size=33]Potresna scena iz Novog Pazara: Dijete prima infuziju ispred bolnice[/size]
Fotografija iz Novog Pazara na kojoj djevojčica prima infuziju iza zgrade dječijeg odjeljenja koje je inače pretvoreno COVID zonu, obišla je Srbiju, ali i region.
Avaz.ba
prije 1 sat
Društvene mreže prepune su komentara o ovoj fotografiji, na kojoj se jasno vidi da djevojčica prima infuziju a pored nje vjerovatno stoji njena majka i medicinska sestra
Fotografija iz Novog Pazara na kojoj djevojčica prima infuziju iza zgrade dječijeg odjeljenja koje je inače pretvoreno COVID zonu, obišla je Srbiju, ali i region.
Avaz.ba
prije 1 sat
Društvene mreže prepune su komentara o ovoj fotografiji, na kojoj se jasno vidi da djevojčica prima infuziju a pored nje vjerovatno stoji njena majka i medicinska sestra
2018-04-10
2018-04-10
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Švedski Hrvat: "Političari su ovdje neozbiljni i nije ih briga za ljudske živote"
» Nacionalistički ispadi navijača Partizana umalo prekinuli utakmicu u Novom Pazaru
» (VIDEO) Ugljaninovi Bošnjaci-muslimani u Novom Pazaru slavili uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» gubimo li Hrvatsku
» Nacionalistički ispadi navijača Partizana umalo prekinuli utakmicu u Novom Pazaru
» (VIDEO) Ugljaninovi Bošnjaci-muslimani u Novom Pazaru slavili uz povike "Sandžačka republika" i vređanje Vučića
» Erdogan otvorio konzulat Turske u Novom Pazaru i zaprijetio : Očistit ćemo Srbiju i Balkan od Gulenovaca
» gubimo li Hrvatsku
Page 2 of 3