Plenkovic : Neće meni Mujo iz Doboja solit pamet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenkovic : Neće meni Mujo iz Doboja solit pamet
Nakon (neočekivane) pobjede Milanovića,na preds.izborima više ni u ni što nisam siguran.kaya wrote:Pobjediti će, ovaj put.jastreb wrote:Stanje uopće nije napeto kao na prethodnim i svim drugim izborima.
HDZ više nitko ne percipira kao neku nacionalističku,a kamo li ekstremnu stranku.
Ovi izbori su usmjereni uglavniom na HDZ. SDP ih ,naravno želi maknut s vlasti (SDP jedini ima šanse maknuti HDZ,i po mom mišljenju uspjet će),dočim ovi drugi nastoje pobijediti HDZ,kako bi bili jaka oporba SDP-u.
Znači HDZ je nakon ovih izbora il pukovnik il pokojnik. Ako pobijedi ima vlast,a ako izgubi bit će slabiji od ovih škoronaca,pravaša i krovopokrivača.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ono je bilo drugo,SDP nema sa kim napraviti većinu jedino sa HDZ-omjastreb wrote:Nakon (neočekivane) pobjede Milanovića,na preds.izborima više ni u ni što nisam siguran.kaya wrote:Pobjediti će, ovaj put.jastreb wrote:Stanje uopće nije napeto kao na prethodnim i svim drugim izborima.
HDZ više nitko ne percipira kao neku nacionalističku,a kamo li ekstremnu stranku.
Ovi izbori su usmjereni uglavniom na HDZ. SDP ih ,naravno želi maknut s vlasti (SDP jedini ima šanse maknuti HDZ,i po mom mišljenju uspjet će),dočim ovi drugi nastoje pobijediti HDZ,kako bi bili jaka oporba SDP-u.
Znači HDZ je nakon ovih izbora il pukovnik il pokojnik. Ako pobijedi ima vlast,a ako izgubi bit će slabiji od ovih škoronaca,pravaša i krovopokrivača.
vili40-
2015-08-02
Ne mislim na post izborne igrice i trgovanje.vili40 wrote:ono je bilo drugo,SDP nema sa kim napraviti većinu jedino sa HDZ-omjastreb wrote:Nakon (neočekivane) pobjede Milanovića,na preds.izborima više ni u ni što nisam siguran.kaya wrote:Pobjediti će, ovaj put.jastreb wrote:Stanje uopće nije napeto kao na prethodnim i svim drugim izborima.
Mislim na rezultate izbora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kenwood Kenon: Neće meni branitelji određivati tko će biti većina
» Plenković: Građani neće osjetiti poskupljenje plina
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Plenkovic rekao Krivokapiću da CG neće iduće godine u EU
» Amerikanci ljuti jer Plenkovic neće da uzme njihove Bradleje
» Plenković: Građani neće osjetiti poskupljenje plina
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti